- 21 Mart 2023
- 1.090
- 2.073
- 53
- 29
- Konu Sahibi kucukpanda
GeçemezmişBaşka bir iş yerine geçin, bir daha da o adamı görmeyin. Aklınızdan çıkmıyorsa da eşinizden ayrılın, adama yazık değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GeçemezmişBaşka bir iş yerine geçin, bir daha da o adamı görmeyin. Aklınızdan çıkmıyorsa da eşinizden ayrılın, adama yazık değil mi?
Vayyy bee ne adamlar varmışVicdani olarak kendimi iyi hissetmediğim için eşime anlattım, ağlayarak geçen 3-4 saat… beni bildiği için bunun geçici bir durum olduğunu söyledi. Senin kalbine güveniyorum dedi.
Bravo ben de böyle açıklıyorum bu sakinliğiBiraz düşününce buldum gerçeği. Bence eşin de seni aldatmış olmalı ki anlayışla karşıladı. Adamın üzerinden koca bi yük kaldırdın kendi durumunu açıklayarak. Başka senaryo yazılmıyor çünkü bu anlattıklarına
Aynen kesin öyleymiş aynısını eşiniz yapsa aynı kılıfı uydurur muydunuz acabaHiç başınıza geldi mi bilmiyorum. Bazılarınız bunu ayıplayacaktır belki bazılarımız anlayışla karşılar.Ama aylardır mücadele veriyorum. Evliyim ama kafamı karıştıran biri var o da evli ama hep aklımda. Kocamı da seviyorum dünyalar iyisi biridir, benim için çok değerli. Bunu nasıl asacagim bilmiyorum.Aptallığımla gittim ona açıldım ayrıca, tabi ki reddetti.Fiziksel herhangi bir şey olmadı, yalnızca bi kaç sohbetten ibaret. Ve her gün de birbirimizi göreceğimiz bir özel kurumda çalışıyoruz.Bundan sonrası için nasıl davranmalıyım, özür dileyip geçici bir şey olduğunu söylemeli miyim? Ben kötü bir insan değilim bu duruma nasıl düştüm bilmiyorum. Bu durumdan kurtulmak da istiyorum aslında ama geçmiyor geçmiyor her gün agliyor ve kendime çok kiziyorumyaptığım araştırmalara göre anne baba sevgisinden yoksun büyümek daha fazla ilgi ihtiyacına yol açıyormuş, anne baba ilişkisinde çocuklukta göz ardı edilmek, değersizlik duygusunu orda öğrenmek, yetişkinlikte de bunu tekrar etmeye neden oluyormuş.
Vicdani olarak kendimi iyi hissetmediğim için eşime anlattım, ağlayarak geçen 3-4 saat… beni bildiği için bunun geçici bir durum olduğunu söyledi. Senin kalbine güveniyorum dedi.
Şunu yapmanız bana hiç masum gelmiyor kusura bakmayın. Siz bu itirafı aptallığınızdan değil bir karşılık gelir mi umuduyla yaptınız kabul edin.bilmiyorum.Aptallığımla gittim ona açıldım ayrıca, tabi ki reddetti.
Ayrıca bu da hiç inandırıcı gelmedi Hangi adam böyle cevap verir Allah aşkına?Vicdani olarak kendimi iyi hissetmediğim için eşime anlattım, ağlayarak geçen 3-4 saat… beni bildiği için bunun geçici bir durum olduğunu söyledi. Senin kalbine güveniyorum dedi.
Bence kocası godoş.Kocası, karısının kalbine(!) güveniyormuş.
Nasıl yani?Fiziksel bi şey yapacağıma ihtimal vermiyorum, ya benimkisi bile bile kendi ayağıma sıkmaktı. Zaten biliyordum reddedileceğimi. Tamamen ilgi beklentisiydi
Vicdani olarak kendimi iyi hissetmediğim için eşime anlattım, ağlayarak geçen 3-4 saat… beni bildiği için bunun geçici bir durum olduğunu söyledi. Senin kalbine güveniyorum dedi.
Kocası da aynı haltı yiyiyor sanırım,başka bir açıklaması olamaz.Şunu yapmanız bana hiç masum gelmiyor kusura bakmayın. Siz bu itirafı aptallığınızdan değil bir karşılık gelir mi umuduyla yaptınız kabul edin.
Yazık, eşinize üzüldüm.
Ayrıca bu da hiç inandırıcı gelmedi Hangi adam böyle cevap verir Allah aşkına?
Kahkahayı bastırdın bence kadının kocasında var sanki bir şeyler ya duyguları ölmüş kadına tepki vermiyor ya da o da başkasına ilgi duyuyorYapacak bir şey yok, hikayedeki tek ahlaklı insan diğer adam. Bu kadar yazıyorum senin kaşın gözün oynuyor, kocan zaten gvat olmuş
Ben bunu okuyunca niye krize girdim ya sjskdndmYapacak bir şey yok, hikayedeki tek ahlaklı insan diğer adam. Bu kadar yazıyorum senin kaşın gözün oynuyor, kocan zaten gvat olmuş
Açık ilişkiye evrilmeniz yakındır.Vicdani olarak kendimi iyi hissetmediğim için eşime anlattım, ağlayarak geçen 3-4 saat… beni bildiği için bunun geçici bir durum olduğunu söyledi. Senin kalbine güveniyorum dedi.
Kocası da aynı haltı yiyiyor sanırım,başka bir açıklaması olamaz.
Kahkahayı bastırdın bence kadının kocasında var sanki bir şeyler ya duyguları ölmüş kadına tepki vermiyor ya da o da başkasına ilgi duyuyor
Bilmiyorum ki hayatında bir insan olsa bile evli olduğun kişiye yok yok yapmamissindir sen deyip geçilir miAcaba adamın da hayatında başkası olabilir mi böyle sakince bir cevap vermiş şüphelenmemek elde değil
Evet geçilmez değişik hayatında başkası bile olsa evdeki karısının aldatmasına göz yummaz Türk erkeğiBilmiyorum ki hayatında bir insan olsa bile evli olduğun kişiye yok yok yapmamissindir sen deyip geçilir mi
Türk erkeği ya da kadını fark etmez bence yani sonuçta aldatmak karşı tarafı bir şekilde aptal yerine koymak kimse bu kadar minnoş olmaz herhalde.Evet geçilmez değişik hayatında başkası bile olsa evdeki karısının aldatmasına göz yummaz Türk erkeği
Siz eşinizi aldatmışsiniz daha da tehlikesi başkasının da aldatması için teşvik etmişsiniz. Yani bir insan dürtülerini kontrol etmek için neden dizginlemek kelimesini kullanır ki ?Aldatmadım, bunu yapmamak için kendimi dizginliyorum