- 20 Haziran 2016
- 3.813
- 8.109
- 158
- Konu Sahibi kucukpanda
YUHVicdani olarak kendimi iyi hissetmediğim için eşime anlattım, ağlayarak geçen 3-4 saat… beni bildiği için bunun geçici bir durum olduğunu söyledi. Senin kalbine güveniyorum dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YUHVicdani olarak kendimi iyi hissetmediğim için eşime anlattım, ağlayarak geçen 3-4 saat… beni bildiği için bunun geçici bir durum olduğunu söyledi. Senin kalbine güveniyorum dedi.
Tamam fake hepinizi kandırdım öyle diyerek bitireyim belki ben doğru kelimelerle anlatamamışımdır yetersiz kalmıştır konuyu burada noktalıyorum.
Burada herkes boşan adama yazık vs dediği için böyle bir şey yazmış olabilir misiniz? Ben pek inanmadım bu söylediklerinize.Vicdani olarak kendimi iyi hissetmediğim için eşime anlattım, ağlayarak geçen 3-4 saat… beni bildiği için bunun geçici bir durum olduğunu söyledi. Senin kalbine güveniyorum dedi.
Ayy iyiki alıntılamışsınız yoksa meraktan ölecektim ne yazıyor diye.Kocanıza yazık karısı başka kadının kocasına ilani aşk ediyor.
Hadi kendinizi düşünmediniz peki o adamın karısı?
Adam size evet dese evli oldugunuz halde sevgili olucaksiniz yani..
Gidin boşanın ilk önce ve evli olmayan adamları sevin.
fazla pasif olan çokVallaha kimse ne kadın ne erkek evli oldugu halde evli adama aşk itirafi edeni hoş karşılamaz hemen ayrılır.Sana guveniyorum diyenede ben normal bakamam öyle şeymi olur ya?Bu adam evet dese zaten hemen boynuz kulağı gececek.
konu silinmiş MuneBEKLENEN
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?
NECİP FAZIL KISAKÜREK
Işte böylesine saf yada korkar denir yani normalde hangi koca olsa bu duruma çıldırırdı ben eşşek başımıyım diye.fazla pasif olan çok
kendine güvenmeyen
Esra Erol da Müge Anlı da izleyemiyorum da duyuyorum şaşırıyorum bende
ama işin aslı bu
adamlar pasif bir daha bulamam korkusu oluyor herhalde
Ne şimdi bu? Yaptığın rezilliği sildim bitti öyle mi? Yok öyle bir dünya.. Mune konu sahibesi kaşınıyormuş bilgineBEKLENEN
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?
NECİP FAZIL KISAKÜREK