- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.211
- 598
- Konu Sahibi kucukpanda
Adam yüz vermediği için aldatamamışsınız evet.Aldatmadım, bunu yapmamak için kendimi dizginliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam yüz vermediği için aldatamamışsınız evet.Aldatmadım, bunu yapmamak için kendimi dizginliyorum
Dizginlememissiniz.Aldatmadım, bunu yapmamak için kendimi dizginliyorum
beni bildiği için bunun geçici bir durum olduğunu söyledi. Senin kalbine güveniyorum dedi
Buraya neden konu açtınız ki ? eşiniz size yardımcı olur bu konuda da. Kalbinizi biliyor ya hani ?Burda pişman olduğu için çözüm aramaya çalışan insanı daha dibe sürüklemek için mi varsınız ?
Vallaha kimse ne kadın ne erkek evli oldugu halde evli adama aşk itirafi edeni hoş karşılamaz hemen ayrılır.Sana guveniyorum diyenede ben normal bakamam öyle şeymi olur ya?Bu adam evet dese zaten hemen boynuz kulağı gececek.Herkesin evlilik dinamiği farklı da böylesi bir farkı ilk kez görüyorum
noookarşı taraf attığınız adıma olumlu cevap verseydi ne yapacaksınız peki? Evliliğiniz devam edecek miydi? Amacım dibe sürüklemek filan değil çok ilginç geldi bana yaşananlar.Burda pişman olduğu için çözüm aramaya çalışan insanı daha dibe sürüklemek için mi varsınız ?
Yüz verseydi de aldatacacağımı sanmıyorum, çünkü farkettiğim andan itibaren rahatsız eden bir duyguydu benimkisi bilmiyorum burda hiç inandırıcı gelmiyor sizlere ancak, bir kaç sohbetimizde tamamen insanca beni dinlemesi, anlamaya çalışması hoşuma gitmişti, nasıl olup benim ona karşı ilgiye dönüştüğünü bilmiyorum. Sanırım gösterdiği ilginin daha fazlasını bekledim. Üzgün ve pişmanım.Adam yüz vermediği için aldatamamışsınız evet.
noookarşı taraf attığınız adıma olumlu cevap verseydi ne yapacaksınız peki? Evliliğiniz devam edecek miydi? Amacım dibe sürüklemek filan değil çok ilginç geldi bana yaşananlar
Hı hı kesin öyledir diyeceğim ama gündüz kuşağında eşiniz gibi adamlardan da çok var.Vicdani olarak kendimi iyi hissetmediğim için eşime anlattım, ağlayarak geçen 3-4 saat… beni bildiği için bunun geçici bir durum olduğunu söyledi. Senin kalbine güveniyorum dedi.
Öyle olsaydı da aldatacacağımı sanmıyorum, çünkü farkettiğim andan itibaren rahatsız eden bir duyguydu benimkisi bilmiyorum burda hiç inandırıcı gelmiyor sizlere ancak, bir kaç sohbetimizde tamamen insanca beni dinlemesi, anlamaya çalışması hoşuma gitmişti, nasıl olup benim ona karşı ilgiye dönüştüğünü bilmiyorum. Sanırım gösterdiği ilginin daha fazlasını bekledim. Üzgün ve pişmanım.noookarşı taraf attığınız adıma olumlu cevap verseydi ne yapacaksınız peki? Evliliğiniz devam edecek miydi? Amacım dibe sürüklemek filan değil çok ilginç geldi bana yaşananlar.
Yaptigınız yenilir yutulur cinsden değil insanlar ne desin yani size?Yapacagınızı yapmışsınız zaten eşinzide kabul etmiş dahada ne söylene bilirki..Burda pişman olduğu için çözüm aramaya çalışan insanı daha dibe sürüklemek için mi varsınız ?
Evlilik bir sadakat yükümlülüğü verir her iki tarafa da, bu yükün altından kalkamayacak olanlar evlenmemeli bana göre. Bence evliliğinizi gözden geçirmelisiniz, eşinizi sadece insan olarak sevdiğinizi düşünüyorum, aksi durumda böylesi bir olay yaşanmazdı ki yarın başka biriyle tekrar etmeyeceğinin hiç garantisi yok sizin durumunuzda.Öyle olsaydı da aldatacacağımı sanmıyorum, çünkü farkettiğim andan itibaren rahatsız eden bir duyguydu benimkisi bilmiyorum burda hiç inandırıcı gelmiyor sizlere ancak, bir kaç sohbetimizde tamamen insanca beni dinlemesi, anlamaya çalışması hoşuma gitmişti, nasıl olup benim ona karşı ilgiye dönüştüğünü bilmiyorum. Sanırım gösterdiği ilginin daha fazlasını bekledim. Üzgün ve pişmanım.
Öyle olsaydı da aldatacacağımı sanmıyorum, çünkü farkettiğim andan itibaren rahatsız eden bir duyguydu benimkisi bilmiyorum burda hiç inandırıcı gelmiyor sizlere ancak, bir kaç sohbetimizde tamamen insanca beni dinlemesi, anlamaya çalışması hoşuma gitmişti, nasıl olup benim ona karşı ilgiye dönüştüğünü bilmiyorum. Sanırım gösterdiği ilginin daha fazlasını bekledim. Üzgün ve pişmanım.
Aklınız başkasında olunca aldatmamış mı oluyorsunuz ?Aldatmadım, bunu yapmamak için kendimi dizginliyorum
Hiç başınıza geldi mi bilmiyorum. Bazılarınız bunu ayıplayacaktır belki bazılarımız anlayışla karşılar.Ama aylardır mücadele veriyorum. Evliyim ama kafamı karıştıran biri var o da evli ama hep aklımda. Kocamı da seviyorum dünyalar iyisi biridir, benim için çok değerli. Bunu nasıl asacagim bilmiyorum.Aptallığımla gittim ona açıldım ayrıca, tabi ki reddetti.Fiziksel herhangi bir şey olmadı, yalnızca bi kaç sohbetten ibaret. Ve her gün de birbirimizi göreceğimiz bir özel kurumda çalışıyoruz.Bundan sonrası için nasıl davranmalıyım, özür dileyip geçici bir şey olduğunu söylemeli miyim? Ben kötü bir insan değilim bu duruma nasıl düştüm bilmiyorum. Bu durumdan kurtulmak da istiyorum aslında ama geçmiyor geçmiyor her gün agliyor ve kendime çok kiziyorumyaptığım araştırmalara göre anne baba sevgisinden yoksun büyümek daha fazla ilgi ihtiyacına yol açıyormuş, anne baba ilişkisinde çocuklukta göz ardı edilmek, değersizlik duygusunu orda öğrenmek, yetişkinlikte de bunu tekrar etmeye neden oluyormuş.
Evliyim ama kafamı karıştıran biri var o da evli ama hep aklımda.
Aptallığımla gittim ona açıldım ayrıca, tabi ki reddetti.Fiziksel herhangi bir şey olmadı, yalnızca bi kaç sohbetten ibaret.
Evliyim ama kafamı karıştıran biri var o da evli ama hep aklımda.
Aptallığımla gittim ona açıldım ayrıca, tabi ki reddetti.Fiziksel herhangi bir şey olmadı, yalnızca bi kaç sohbetten ibaret.
Bu saatten sonra seviye mi kalmış ki seviyeli iş ilişkisi devam etsin ?Ortamdan ayrılamıyorum maalesef, hiç iletişim kurmamak mı daha doğru yoksa özür dileyip, olmamış gibi seviyeli iş ilişkisini devam ettirmek mi
Karşı tarafın evliliğinin mutlu veya mutsuz olmasının konuyla ne alakası var ? Karşıdaki adam evliliğinde mutsuzsa "yürü be vb" deyip destek mi vereceksiniz konu sahibine ?Cinsel hayatınız nasıl evliliğinde bı çatlak var ki başkasına gözün kaymış aradığını onda bulduğunu sanıyorsun ama bunlar geçici hevesler eşini bırakmaya değmez.bir sıkıntı varsa eşinle paylaş.seytan seni dürtmüs bayağı.ayrılsan bile karşı tarafın mutlu bir evliliği var.hic bulaşma aklının oyununa düşme.
Ya geçin bu sevgisiz büyüdüm ayaklarını falan,aldatmak tamamen kişinin karakteri ile ilgilidir!.Hiç başınıza geldi mi bilmiyorum. Bazılarınız bunu ayıplayacaktır belki bazılarımız anlayışla karşılar.Ama aylardır mücadele veriyorum. Evliyim ama kafamı karıştıran biri var o da evli ama hep aklımda. Kocamı da seviyorum dünyalar iyisi biridir, benim için çok değerli. Bunu nasıl asacagim bilmiyorum.Aptallığımla gittim ona açıldım ayrıca, tabi ki reddetti.Fiziksel herhangi bir şey olmadı, yalnızca bi kaç sohbetten ibaret. Ve her gün de birbirimizi göreceğimiz bir özel kurumda çalışıyoruz.Bundan sonrası için nasıl davranmalıyım, özür dileyip geçici bir şey olduğunu söylemeli miyim? Ben kötü bir insan değilim bu duruma nasıl düştüm bilmiyorum. Bu durumdan kurtulmak da istiyorum aslında ama geçmiyor geçmiyor her gün agliyor ve kendime çok kiziyorumyaptığım araştırmalara göre anne baba sevgisinden yoksun büyümek daha fazla ilgi ihtiyacına yol açıyormuş, anne baba ilişkisinde çocuklukta göz ardı edilmek, değersizlik duygusunu orda öğrenmek, yetişkinlikte de bunu tekrar etmeye neden oluyormuş.
Ay valla helal olsun eşiniz gercekten iyi bir insanmış. Seni bildiği için derken? Biliyormus demek ki başına gelecekleri kabullenmesi kolay olmus böyle mi anlayalım. Senin kalbine nasıl güvenebilir bu saatten sonra?Vicdani olarak kendimi iyi hissetmediğim için eşime anlattım, ağlayarak geçen 3-4 saat… beni bildiği için bunun geçici bir durum olduğunu söyledi. Senin kalbine güveniyorum dedi.