• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken başkasına ilgi duymak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende Anne babadan sevgi görmedim ama hiç böyle şeylere ihtiyaç duymadım. Evliyim. Kocamın sevgisi en önemlisi benim kendime sevgim bana yetiyor. Yaptığınız şeye kılıf bulmayın, eşinize de haksızlık etmeyin. Bide gidip açılmışsınız. Olumlu cevap gelse ne yapacaktınız?

Son düzenleme:
Hiç başınıza geldi mi bilmiyorum. Bazılarınız bunu ayıplayacaktır belki bazılarımız anlayışla karşılar.Ama aylardır mücadele veriyorum. Evliyim ama kafamı karıştıran biri var o da evli ama hep aklımda. Kocamı da seviyorum dünyalar iyisi biridir, benim için çok değerli. Bunu nasıl asacagim bilmiyorum.Aptallığımla gittim ona açıldım ayrıca, tabi ki reddetti.Fiziksel herhangi bir şey olmadı, yalnızca bi kaç sohbetten ibaret. Ve her gün de birbirimizi göreceğimiz bir özel kurumda çalışıyoruz.Bundan sonrası için nasıl davranmalıyım, özür dileyip geçici bir şey olduğunu söylemeli miyim? Ben kötü bir insan değilim bu duruma nasıl düştüm bilmiyorum. Bu durumdan kurtulmak da istiyorum aslında ama geçmiyor geçmiyor her gün agliyor ve kendime çok kiziyorum
:KK43:
yaptığım araştırmalara göre anne baba sevgisinden yoksun büyümek daha fazla ilgi ihtiyacına yol açıyormuş, anne baba ilişkisinde çocuklukta göz ardı edilmek, değersizlik duygusunu orda öğrenmek, yetişkinlikte de bunu tekrar etmeye neden oluyormuş.
yoo anne baba sevgisinden mahrum büyümek böyle bir şeye yol açmıyor, içimde yerini asla dolduramayacagim kocaman bir boşluk var ama evliyken bir başkasına aşık olayımda boşluğum dolsun hissi gelmiyor.
ya buda moda oldu valla anne baba sevgisi görmedim her suç onların ondan boynuzladım ondan şöyle yaptım bla bla.

Son düzenleme:
Hiç başınıza geldi mi bilmiyorum. Bazılarınız bunu ayıplayacaktır belki bazılarımız anlayışla karşılar.Ama aylardır mücadele veriyorum. Evliyim ama kafamı karıştıran biri var o da evli ama hep aklımda. Kocamı da seviyorum dünyalar iyisi biridir, benim için çok değerli. Bunu nasıl asacagim bilmiyorum.Aptallığımla gittim ona açıldım ayrıca, tabi ki reddetti.Fiziksel herhangi bir şey olmadı, yalnızca bi kaç sohbetten ibaret. Ve her gün de birbirimizi göreceğimiz bir özel kurumda çalışıyoruz.Bundan sonrası için nasıl davranmalıyım, özür dileyip geçici bir şey olduğunu söylemeli miyim? Ben kötü bir insan değilim bu duruma nasıl düştüm bilmiyorum. Bu durumdan kurtulmak da istiyorum aslında ama geçmiyor geçmiyor her gün agliyor ve kendime çok kiziyorum
yaptığım araştırmalara göre anne baba sevgisinden yoksun büyümek daha fazla ilgi ihtiyacına yol açıyormuş, anne baba ilişkisinde çocuklukta göz ardı edilmek, değersizlik duygusunu orda öğrenmek, yetişkinlikte de bunu tekrar etmeye neden oluyormuş.
Boşanın.

anne baba ilgisi gormeyenlerin cogusu ailesine daha sadik alakasi yok hem eşin var bide iyi diyosun nasil seviyosunki gozun başkasinids goruyo 🤔

Vicdani olarak kendimi iyi hissetmediğim için eşime anlattım, ağlayarak geçen 3-4 saat… beni bildiği için bunun geçici bir durum olduğunu söyledi. Senin kalbine güveniyorum dedi.
Buradaki yorumlara göre senaryo yazıyosunuz. Konuda bu yok hangi ara anlattınız da ağlaştınız.

Aldatmamak için kendimi dizginledim ne demek?
Adam reddetmiş de dizginlenmişsiniz farkında mısınız?

Aldatmadım, bunu yapmamak için kendimi dizginliyorum
Aldatmadın mı? Adama açıldığın zaman kabul etseydi ne yaşayacaktınız? Evliyken başkasından hoşlanmak üstüne birde açılmak ne zamandır aldatmak sayılmıyor ya? Sizin eşiniz birine ilanı aşk yapsa geçici deyip normalleştirecek misiniz?

Bu arada anne baba eksikliğini böyle ucuz durumlarınıza bahane etmeyi bırakın artık...

anne baba ilgisi gormeyenlerin cogusu ailesine daha sadik alakasi yok hem eşin var bide iyi diyosun nasil seviyosunki gozun başkasinids goruyo 🤔
ya birde böyle yapip bizi zan altında bırakmıyorlarmı deli oluyorum ya. Görende her ana baba sevgisi görmeyen başka başka yerlerde aşk meşk peşinde koşuyor sanacak haltlari ye ye annemden babamdan sevgi görmedim ühühühü

Bundan sonrası için nasıl davranmalıyım, özür dileyip geçici bir şey olduğunu söylemeli miyim? Ben kötü bir insan değilim bu duruma nasıl düştüm bilmiyorum. Bu durumdan kurtulmak da istiyorum aslında ama geçmiyor geçmiyor her gün agliyor ve kendime çok kiziyorum
Hiç de pişman değilsiniz red cevabı aldığınız için gocunmuşsunuz. Adam evet dese gayet de koşa koşa kocanızı bırakır giderdiniz. Kocanız da ayrı bi safsak sen iyi bir insansın ben senin kalbini biliyorum ne demek ayol.

- Aşkım ben bugün biriyle yattım

- Olsun aşkım ben senin içini biliyorum mslxöwölkxlwls 🧿 ilişkinize.tencere kapak

Aklınız başkasında olunca aldatmamış mı oluyorsunuz ?

Adam teklifinizi kabul etse ne yapacaktınız ? Bu aldatmanın dik alası zaten.
Fiziksel bi şey yapacağıma ihtimal vermiyorum, ya benimkisi bile bile kendi ayağıma sıkmaktı. Zaten biliyordum reddedileceğimi. Tamamen ilgi beklentisiydi.

Aldatmadın mı? Adama açıldığın zaman kabul etseydi ne yaşayacaktınız? Evliyken başkasından hoşlanmak üstüne birde açılmak ne zamandır aldatmak sayılmıyor ya? Sizin eşiniz birine ilanı aşk yapsa geçici deyip normalleştirecek misiniz?

Bu arada anne baba eksikliğini böyle ucuz durumlarınıza bahane etmeyi bırakın artık...
Eminim burada gerçekten anne baba sevgisi görmemiş insanlar vardır ve siz ''aile sevgisi görmediğim için aldatıyorum-baba sevgisi görmediğim için yaşlı adamla beraberim'' dediğinizde epey üzülüyorlardır. BAHANENİZ BATSIN!

Cinsel hayatınız nasıl evliliğinde bı çatlak var ki başkasına gözün kaymış aradığını onda bulduğunu sanıyorsun ama bunlar geçici hevesler eşini bırakmaya değmez.bir sıkıntı varsa eşinle paylaş.seytan seni dürtmüs bayağı.ayrılsan bile karşı tarafın mutlu bir evliliği var.hic bulaşma aklının oyununa düşme.
Cinsel hayat da sıkıntılı, bunca yorumun içinde çözüm odaklı bir tek sizi görebildim teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back