Evliyken başkasına ilgi duymak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vicdani olarak kendimi iyi hissetmediğim için eşime anlattım, ağlayarak geçen 3-4 saat… beni bildiği için bunun geçici bir durum olduğunu söyledi. Senin kalbine güveniyorum dedi.
Abooooowww koca da ayrı bi boynuzlu türlerinden.
Misk öküzü boynuzlar çok can alıcı

İnşlallah konunuz fakedir de burda milleti krize sokmazsınız…

Aldatmadım, bunu yapmamak için kendimi dizginliyorum
Cirkinle yatmamislar 'namusluyum' demiş :)
Siz zaten açılmışsiniz, adam reddetmiş. Adam kabul etseydi bal gibi fiile dokecektiniz - ki birine açılmak bile bir çeşit aldatmadir. İlla yatakta mi basılacaksiniz?

Gerçekten bunu yaşayan insanları kötü gösteriyorlar aslında. Ben de küçükken baba sevgisini derinden yaşamadım ne yapayım sevgilimi mi aldatayım başkalarına gidip açılayım? Leşliklerine bir kılıf bulmaya çalışıyorlar masum olmak için. Birde kocası için ''Seviyorum'' demiş sevgiden bir haber kendisi.

Aldatmak sadece fiziksel olmuyor gözle, gönülle de gayet aldatılıyor aynı şeyi kocanız yapsa “ben senin kalbini biliyorum kocacım” demezdiniz.
Karşıdakide akıllıymış reddetmiş, kabul etseydi aldatmaya devam edecektiniz

beni bildiği için bunun geçici bir durum olduğunu söyledi. Senin kalbine güveniyorum dedi.
Biraz düşününce buldum gerçeği. Bence eşin de seni aldatmış olmalı ki anlayışla karşıladı. Adamın üzerinden koca bi yük kaldırdın kendi durumunu açıklayarak. Başka senaryo yazılmıyor çünkü bu anlattıklarına

şey gibi ya bir dönemin filmlerinde sekreter ve manikürcü kızları her yolun yolcusu gösterdilerde millet o mesleği yapanlara hep o gözle baktı
şimdide anne yada babası yok bak sevgisiz büyümüş buna her yol mübah oğlum-kızım başımızı yakmayalıma dönecek iş

Cirkinle yatmamislar 'namusluyum' demiş :)
Siz zaten açılmışsiniz, adam reddetmiş. Adam kabul etseydi bal gibi fiile dokecektiniz - ki birine açılmak bile bir çeşit aldatmadir. İlla yatakta mi basılacaksiniz?
Kendimi nasıl aklayayım çabası bunlar.Kendiside biliyor evet derse neler olucağını zaten cinsel anlamda sıkıntılıyız diyordu ilgi istiyordum.

Siz sadece içinizde bir duygu yaşamamışsiniz ki fiziksel olarak aldatmışsiniz. Eğer teklifiniz kabul edilse bir ilişki yasayacakmissiniz.

Bir kaç kez rüyamda aldatildigimi gördüm bu yakınını kaybetmek gibi birşey bence . Aptal yerine konulmak çok acı birşey . Gerçekten söylediğiniz gibi eşiniz olan insana değer veriyorsanız etik olanı ayrılmak . Bir daldan tutunmadan diğerini bırakamam şeklinde yaşamaya devam ederseniz birgün yapayalnız ölürsünüz.

Vicdani olarak kendimi iyi hissetmediğim için eşime anlattım, ağlayarak geçen 3-4 saat… beni bildiği için bunun geçici bir durum olduğunu söyledi. Senin kalbine güveniyorum dedi.

Kocası, karısının kalbine(!) güveniyormuş.

Bunun gerçek olduğuna da hiç inanmadım .
Eğer gerçekse demek ki zekasinda problem olan veya sizi evdeki süs eşyası kadar umursamayan bir adamla evli olduğunuz için başkası aklınıza girmiştir . Her türlü çok problemli bir ilişki icindesiniz

Evliyken veya hayatınızda biri varken özellikle uzun ilişki ise, ilişkide karşılıklı ilgi azalması ve uzaklık varsa, normal şartlarda belki de hiç dikkatinizi çekmeyecek kişiler dikkatinizi çekebilir, beğenebilir, hatta hoşlandığınız düşünebilirsiniz. Üzüntünüzü ve pismanliğnizi anlıyorum fakat gidip açılmanız hiç olmamış ve evet aldatmak bu. Karşılık görseydiniz herşey çok daha karmaşık bir hal alacaktı. Kabul etmeseniz de işler ilerleyecekti.

Yeni birileri insanda heyecan uyandırıyor. Beni dinledi falan demişsiniz. Olabilir. Ama şöyle düşünmek lazım bence. Acaba evdeki eşini dinliyor mu? Ya da sizin eşinizle ilişkinizin ilk dönemlerinde eşiniz sizi dinlemiyor muydu? Şunu demek istiyorum ki heyecan uyandıran yeni kişiler de zamanla eskiyor. Evdeki eski kişi de bir zamanlar yeni ve heyecanlı idi. O yüzden heyecanlara kapılmamak, mantıklı düşünmek ve eşlerin saygınlığını/hatrını korumak gerekiyor.

Artık yapacağınız şey o kişi ile asla iletişim kurmamak, cift ve bireysel olarak terapi almak. Belki de bu süreç sonrasında ayrilmaniz gerektiğini farkedeceksiniz. Eşiniz şimdi sizin deyiminizle olgunlukla karşılasa bile zamanla öfke duyabilir, aklinda hep şüphe kalabilir. Affedecekse de ayrilacaksanız da terapi almak süreci sağlıklı geçirmek açısından önemli.

Kocası, karısının kalbine(!) güveniyormuş.
Şimdi okudum oraya evdeki bir eşyamı bile birisi alıp götürse dönüp bana sordun mu diye bir korumacı tavra bürünürüm
Eşimin kalbi baskasina kaymissa herhalde evdeki eşyadan daha büyük tepki vermeliyim öyle değil mi Şermin? Eğer gerçekten adam dönüp kalbine güveniyorum dediyse (ki sanmıyorum en sakin insan bi sinirden çıldırır yani ) gerçekten zaten ortada evlilik denilen birşey yokmuş

Tahminimce eşiniz çok iyi biri ve sizi çok seviyor, size çok güveniyor o nedenle rahatsınız. Siz onun kadar sevmiyor ama iyi olduğu için evliliğe devam ediyorsunuz. İçinizde, eşinizle rutinleşip monotonlaşmış evliliğinizle ilgili boşluk duygusu var bence. Bu boşluk duygusu çocuklukta yaşadığınız(ebeveynlerinizden biri veya ikisi de) duygusal ihmallerden kaynaklanıyorsa eşinizin sizi herhangi bir yönden(duygusal, cinsel vb.) ihmal etmesi sizde çocukluk travmalarınızı tetiklemeye yol açmış olabilir. Yanlış yolların kıyısından dönmüşsünüz, pişman olup eşinize anlatmışsınız ve çıkış yolu arıyorsunuz. Size “Boş Ayna” adında bir kitap önereyim ve lütfen derhal kendiniz için terapiste başlayın.

Acaba adamın da hayatında başkası olabilir mi böyle sakince bir cevap vermiş şüphelenmemek elde değil

Başka bir iş yerine geçin, bir daha da o adamı görmeyin. Aklınızdan çıkmıyorsa da eşinizden ayrılın, adama yazık değil mi?

Başından itibaren rahatsız edici bir duygu olması sizi açılmaktan alıkoymamış. Olumlu dönüşü olsaydı bir sonraki basamaklardan da alıkoymazdı. Bence birbirimizi kandırmaya gerek yok. Sizi reddeden kişinin tavrı nasıl şuan bilmiyorum. Size zaten hiçbişi olmamış gibi davranıyosa konuyu tekrar açmanın gereği yok. Aradan uzun bir süre geçtiyse de açmanın gereği yok. Ama siz hâlâ sizi reddeden adama napmalıyım derdindesiniz. Şu saatten sonra umrunuzda bile olmamalıydı eşinizin gönlünü almaya odaklanmış olmalıydınız.
Pişmanlık konusunda bana samimi gelmediniz kusura bakmayın.

Cinsel hayat da sıkıntılı, bunca yorumun içinde çözüm odaklı bir tek sizi görebildim teşekkür ederim.
Çocuğunuz var mı bence eşiniz size karşı çok ilgisiz cinsellik de yoksa gönlünüz bundan kaymış bu evliliği bitirin ve başkasına aşık olup hayatınıza devam edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…