- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işde bazı bayanlar gerçekten kolay oluyor bekarken bırakmış seni evliykenmi aşık olduğu aklına gelmiş erkeğinki ask olamaz kusura bakmayın gorumcenizde eşinden görmediği ilgiyi onda buluyor belki de yaptığı çok yanlış sevmesede eşini aldatiyo bana gore bunu bu erkek yapsa bütün kadınlar bela okur ....nasıl saskinim yaKizlar merhaba konu esimin kardesi kiz su an iki yillik evli cok sorun yasadi esiyle ama yinede evinde hala esi duzelmis gibi bi aydir ara sira kavgalari oluyo ama gelin gorun ki sorun bununla bitmiyo esimin kardesi evlenmeden once 4 yillik bi beraberlik gecirmis cok sevmisler birbirlerini bi sekilde ayrilmislar kiz cocugun pesinden cok kosmus ama yok olmamis bi araya gelmisler sonra tekrar kopmuslar simdi haftada bi kez birbirlerine yaziyolar konusmalarini okuttu bana gercekten cok seviyolar birbirlerini olmicagini ikiside biliyo cunku kiz evli erkek degil ve evlenip ayrilmis bi kizida kabul etmez sanmam yani birbirlerine olan asklarina ben cok sasirdim bunca zaman gecmis evlenmis nasil olurda hala ayni askla seviyolar? Kara sevdanin adi bu mu acaba simdi niye evlendi diceksiniz cocuktan ayrildiktan sonra unutmak istemis cok duygusal kendini oldurmeyi bile denemis ama yapamamis evlenince unutum biri beni sever bende onu severim hayaline kapilmis hergun agliyo oysaki bende kilitlendim kaldim boyle bi durumda nasil teselli verilir ne dicegimi napicagimi sasirdim gercekten
Teselli mi ?görümceniz eşini aldatıyo siz de paylaşıyosunuz derdini vah zavallı kız vah ne çekmiş be kocasıyla niye kavga ettiği ortada zavallı adam anlasa da atsa başından..Kizlar merhaba konu esimin kardesi kiz su an iki yillik evli cok sorun yasadi esiyle ama yinede evinde hala esi duzelmis gibi bi aydir ara sira kavgalari oluyo ama gelin gorun ki sorun bununla bitmiyo esimin kardesi evlenmeden once 4 yillik bi beraberlik gecirmis cok sevmisler birbirlerini bi sekilde ayrilmislar kiz cocugun pesinden cok kosmus ama yok olmamis bi araya gelmisler sonra tekrar kopmuslar simdi haftada bi kez birbirlerine yaziyolar konusmalarini okuttu bana gercekten cok seviyolar birbirlerini olmicagini ikiside biliyo cunku kiz evli erkek degil ve evlenip ayrilmis bi kizida kabul etmez sanmam yani birbirlerine olan asklarina ben cok sasirdim bunca zaman gecmis evlenmis nasil olurda hala ayni askla seviyolar? Kara sevdanin adi bu mu acaba simdi niye evlendi diceksiniz cocuktan ayrildiktan sonra unutmak istemis cok duygusal kendini oldurmeyi bile denemis ama yapamamis evlenince unutum biri beni sever bende onu severim hayaline kapilmis hergun agliyo oysaki bende kilitlendim kaldim boyle bi durumda nasil teselli verilir ne dicegimi napicagimi sasirdim gercekten
Kimsenin kimseyi aldatmaya hakkı yoktur özellikle duygusal olarakKizlar merhaba konu esimin kardesi kiz su an iki yillik evli cok sorun yasadi esiyle ama yinede evinde hala esi duzelmis gibi bi aydir ara sira kavgalari oluyo ama gelin gorun ki sorun bununla bitmiyo esimin kardesi evlenmeden once 4 yillik bi beraberlik gecirmis cok sevmisler birbirlerini bi sekilde ayrilmislar kiz cocugun pesinden cok kosmus ama yok olmamis bi araya gelmisler sonra tekrar kopmuslar simdi haftada bi kez birbirlerine yaziyolar konusmalarini okuttu bana gercekten cok seviyolar birbirlerini olmicagini ikiside biliyo cunku kiz evli erkek degil ve evlenip ayrilmis bi kizida kabul etmez sanmam yani birbirlerine olan asklarina ben cok sasirdim bunca zaman gecmis evlenmis nasil olurda hala ayni askla seviyolar? Kara sevdanin adi bu mu acaba simdi niye evlendi diceksiniz cocuktan ayrildiktan sonra unutmak istemis cok duygusal kendini oldurmeyi bile denemis ama yapamamis evlenince unutum biri beni sever bende onu severim hayaline kapilmis hergun agliyo oysaki bende kilitlendim kaldim boyle bi durumda nasil teselli verilir ne dicegimi napicagimi sasirdim gercekten
tam bu yorumu yapacaktım kendi hisleri gibi hatta şey sormaya çaılşıyor ayrılsam eşimden beni kabul edermi bizden bunu cevabını bekliyor olabilirBence anlattığı kişi tamamen konu sahibinin kendisi. Yoksa bu kadar görümcesinin hislerini hissederek çok sevmişler de, kara sevda da filan diye nasıl savunabilir insan başkasını resmen yazıda normalleştirilmeye çalışılmış bu durum eğer görümceniz olsa nasıl vazgeçirebilirim ağabeyi,eşi duyarsa çok kötü oluru düşünmeniz gerekirdi.
Arkadaşına!! söyle vazgeçsin yada ayrılsın eşinden...Kizlar merhaba konu esimin kardesi kiz su an iki yillik evli cok sorun yasadi esiyle ama yinede evinde hala esi duzelmis gibi bi aydir ara sira kavgalari oluyo ama gelin gorun ki sorun bununla bitmiyo esimin kardesi evlenmeden once 4 yillik bi beraberlik gecirmis cok sevmisler birbirlerini bi sekilde ayrilmislar kiz cocugun pesinden cok kosmus ama yok olmamis bi araya gelmisler sonra tekrar kopmuslar simdi haftada bi kez birbirlerine yaziyolar konusmalarini okuttu bana gercekten cok seviyolar birbirlerini olmicagini ikiside biliyo cunku kiz evli erkek degil ve evlenip ayrilmis bi kizida kabul etmez sanmam yani birbirlerine olan asklarina ben cok sasirdim bunca zaman gecmis evlenmis nasil olurda hala ayni askla seviyolar? Kara sevdanin adi bu mu acaba simdi niye evlendi diceksiniz cocuktan ayrildiktan sonra unutmak istemis cok duygusal kendini oldurmeyi bile denemis ama yapamamis evlenince unutum biri beni sever bende onu severim hayaline kapilmis hergun agliyo oysaki bende kilitlendim kaldim boyle bi durumda nasil teselli verilir ne dicegimi napicagimi sasirdim gercekten