- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ona tek cümle deyin. ben ağabeyine bunu yapsam nasıl karşılarsın. normalse devam et,değilse bitir.Kizlar merhaba konu esimin kardesi kiz su an iki yillik evli cok sorun yasadi esiyle ama yinede evinde hala esi duzelmis gibi bi aydir ara sira kavgalari oluyo ama gelin gorun ki sorun bununla bitmiyo esimin kardesi evlenmeden once 4 yillik bi beraberlik gecirmis cok sevmisler birbirlerini bi sekilde ayrilmislar kiz cocugun pesinden cok kosmus ama yok olmamis bi araya gelmisler sonra tekrar kopmuslar simdi haftada bi kez birbirlerine yaziyolar konusmalarini okuttu bana gercekten cok seviyolar birbirlerini olmicagini ikiside biliyo cunku kiz evli erkek degil ve evlenip ayrilmis bi kizida kabul etmez sanmam yani birbirlerine olan asklarina ben cok sasirdim bunca zaman gecmis evlenmis nasil olurda hala ayni askla seviyolar? Kara sevdanin adi bu mu acaba simdi niye evlendi diceksiniz cocuktan ayrildiktan sonra unutmak istemis cok duygusal kendini oldurmeyi bile denemis ama yapamamis evlenince unutum biri beni sever bende onu severim hayaline kapilmis hergun agliyo oysaki bende kilitlendim kaldim boyle bi durumda nasil teselli verilir ne dicegimi napicagimi sasirdim gercekten
Kilitlenip kalacak birşey yok.Aklını başına al kendine gel,hayatta ki en büyük erdem ahlak yapısıdır deyip resti çekecek,günaha ona teselli vererek ortak olmayacaksınız..Ailesi olan isan hayatta yanlış yaparken bi bakmalı dönüp kendine.O yanlış sadece kendini değil,bütün aileyi etkiliyor.Kizlar merhaba konu esimin kardesi kiz su an iki yillik evli cok sorun yasadi esiyle ama yinede evinde hala esi duzelmis gibi bi aydir ara sira kavgalari oluyo ama gelin gorun ki sorun bununla bitmiyo esimin kardesi evlenmeden once 4 yillik bi beraberlik gecirmis cok sevmisler birbirlerini bi sekilde ayrilmislar kiz cocugun pesinden cok kosmus ama yok olmamis bi araya gelmisler sonra tekrar kopmuslar simdi haftada bi kez birbirlerine yaziyolar konusmalarini okuttu bana gercekten cok seviyolar birbirlerini olmicagini ikiside biliyo cunku kiz evli erkek degil ve evlenip ayrilmis bi kizida kabul etmez sanmam yani birbirlerine olan asklarina ben cok sasirdim bunca zaman gecmis evlenmis nasil olurda hala ayni askla seviyolar? Kara sevdanin adi bu mu acaba simdi niye evlendi diceksiniz cocuktan ayrildiktan sonra unutmak istemis cok duygusal kendini oldurmeyi bile denemis ama yapamamis evlenince unutum biri beni sever bende onu severim hayaline kapilmis hergun agliyo oysaki bende kilitlendim kaldim boyle bi durumda nasil teselli verilir ne dicegimi napicagimi sasirdim gercekten
evlenseler hersey biter su an yasadıkları hoşlarını gidiyorbuna benzer bişey tanıdıgımdada yaşadım gercekten sevmek cok zor Allah yardımcısı olsun eger cocuk evli değilse kızında sorunları varmış zaten boşanıp sevdiğiyle evlensin
Bu arada konu sahibi,
görümcene hak veriri gibi bir yazı şekli dikkatimi çekti ve diğer konularına baktım.1 ay önce kocanla sen barışmışsın.Bir de bir konunda eşimin kardeşleri küçük liseye gidiyorlar demişsin.
Birde su var ki kız aldatıyor kocasını bunu gidipte neden abisinin esine anlatsın konusmaları göstersin.Utanmadan cekinmeden ve güvenerek.Bence anlattığı kişi tamamen konu sahibinin kendisi. Yoksa bu kadar görümcesinin hislerini hissederek çok sevmişler de, kara sevda da filan diye nasıl savunabilir insan başkasını resmen yazıda normalleştirilmeye çalışılmış bu durum eğer görümceniz olsa nasıl vazgeçirebilirim ağabeyi,eşi duyarsa çok kötü oluru düşünmeniz gerekirdi.
İntihar etsin! Ama sonucunda ölsünki zavallı kocası ondan kurtulsun!Kizlar merhaba konu esimin kardesi kiz su an iki yillik evli cok sorun yasadi esiyle ama yinede evinde hala esi duzelmis gibi bi aydir ara sira kavgalari oluyo ama gelin gorun ki sorun bununla bitmiyo esimin kardesi evlenmeden once 4 yillik bi beraberlik gecirmis cok sevmisler birbirlerini bi sekilde ayrilmislar kiz cocugun pesinden cok kosmus ama yok olmamis bi araya gelmisler sonra tekrar kopmuslar simdi haftada bi kez birbirlerine yaziyolar konusmalarini okuttu bana gercekten cok seviyolar birbirlerini olmicagini ikiside biliyo cunku kiz evli erkek degil ve evlenip ayrilmis bi kizida kabul etmez sanmam yani birbirlerine olan asklarina ben cok sasirdim bunca zaman gecmis evlenmis nasil olurda hala ayni askla seviyolar? Kara sevdanin adi bu mu acaba simdi niye evlendi diceksiniz cocuktan ayrildiktan sonra unutmak istemis cok duygusal kendini oldurmeyi bile denemis ama yapamamis evlenince unutum biri beni sever bende onu severim hayaline kapilmis hergun agliyo oysaki bende kilitlendim kaldim boyle bi durumda nasil teselli verilir ne dicegimi napicagimi sasirdim gercekten