Evliyken baskasina asik

Mesajlaşmanın kara sevdalık teşhisi nasıl konuluyor..:confused:Ne yazışmışlar çok merak ettim.:rolleyes:Burda onca mesajlaşan kocanın :KK70:günahını aldık desenize kızlar .Yazık arada kara sevdalıklarda yandı.

Nedense insanoğluna yasak olan şeyler daha tatlı gelir.. Görümcenizinki de o hesap.. Evli ama eski sevgilisine aşık.. Ay ne romantik.. Madem çok aşıktı, seviyordu da; neden başkası ile evlendi.. Neden onu beklememiş acaba... Görümcenizin sevgilisi de aynı şekilde evli kadınla görüşüyor, ama o sevdiği kadın boşansa sırf dul diye evlenmeyecek.. Affedersiniz ama bu aşk değil, şehvet duygusu.. Eğer aralarında cinsellik yaşandıysa kopamazlar da.. Neden; çünkü gizli kapaklı görüşülüyor, konuşuluyor onun verdiği bir haz ve heyecan var.. Asıl bu haz ve heyecan onları etkiliyor.. Kız bekar olsa yüzüne bakmaz.. O sevgili..

eski sevgili evlenmiş olduğu için kızı istemez ama, yinede mesajlaşmaya devam ediyolar saçmalığa bak. kara sevda değilde gönül eğlendirmek, aldatmak, boynuzlamak...

Kizlar merhaba konu esimin kardesi kiz su an iki yillik evli cok sorun yasadi esiyle ama yinede evinde hala esi duzelmis gibi bi aydir ara sira kavgalari oluyo ama gelin gorun ki sorun bununla bitmiyo esimin kardesi evlenmeden once 4 yillik bi beraberlik gecirmis cok sevmisler birbirlerini bi sekilde ayrilmislar kiz cocugun pesinden cok kosmus ama yok olmamis bi araya gelmisler sonra tekrar kopmuslar simdi haftada bi kez birbirlerine yaziyolar konusmalarini okuttu bana gercekten cok seviyolar birbirlerini olmicagini ikiside biliyo cunku kiz evli erkek degil ve evlenip ayrilmis bi kizida kabul etmez sanmam yani birbirlerine olan asklarina ben cok sasirdim bunca zaman gecmis evlenmis nasil olurda hala ayni askla seviyolar? Kara sevdanin adi bu mu acaba simdi niye evlendi diceksiniz cocuktan ayrildiktan sonra unutmak istemis cok duygusal kendini oldurmeyi bile denemis ama yapamamis evlenince unutum biri beni sever bende onu severim hayaline kapilmis hergun agliyo oysaki bende kilitlendim kaldim boyle bi durumda nasil teselli verilir ne dicegimi napicagimi sasirdim gercekten
ona tek cümle deyin. ben ağabeyine bunu yapsam nasıl karşılarsın. normalse devam et,değilse bitir.

Bir araya gelemedikleri için,yaşayamadıkları aşk hep içlerinde kalmış.Zaten aklında mantığında kalbinde başkası varken ,mevcut evlilikde yürümez artı eşinede saygısızlık olur bence.Boşanmalarına engel bir durum yoksa boşansınlar.O delikanlıda okadar çok seviyorsa kızı bu sefer sahip çıksın.Ama ben sanmıyorumki boşanmaya kalkınca elinden tutacağını,ona güvenerek yapmasın bu işi yani.Daha fazla eşe saygısızlık yapmamak ve kendini mutlu etmek amacıyla yapması lazım.
Ne olursa olsun kimse haketmez

"Böyle bir durumda nasıl teselli verilir" sözü yanlış olmuş. Teselli vermeyeceksiniz aklını başına toplaması gerektiğini söyleyeceksiniz. Gerekirse tavır alacak, mesafeli davranacaksınız. Teselli etmek demek bu işe çanak tutmak demek yahu.
Çokta disiplinlilermiş maşallah! Hafta bir yazışıyorlarmış. Tabi haftada bir olunca kara sevda oluyor o, iki olsaydı aldatmaydı kesin. Töbe töbe yaa

Kizlar merhaba konu esimin kardesi kiz su an iki yillik evli cok sorun yasadi esiyle ama yinede evinde hala esi duzelmis gibi bi aydir ara sira kavgalari oluyo ama gelin gorun ki sorun bununla bitmiyo esimin kardesi evlenmeden once 4 yillik bi beraberlik gecirmis cok sevmisler birbirlerini bi sekilde ayrilmislar kiz cocugun pesinden cok kosmus ama yok olmamis bi araya gelmisler sonra tekrar kopmuslar simdi haftada bi kez birbirlerine yaziyolar konusmalarini okuttu bana gercekten cok seviyolar birbirlerini olmicagini ikiside biliyo cunku kiz evli erkek degil ve evlenip ayrilmis bi kizida kabul etmez sanmam yani birbirlerine olan asklarina ben cok sasirdim bunca zaman gecmis evlenmis nasil olurda hala ayni askla seviyolar? Kara sevdanin adi bu mu acaba simdi niye evlendi diceksiniz cocuktan ayrildiktan sonra unutmak istemis cok duygusal kendini oldurmeyi bile denemis ama yapamamis evlenince unutum biri beni sever bende onu severim hayaline kapilmis hergun agliyo oysaki bende kilitlendim kaldim boyle bi durumda nasil teselli verilir ne dicegimi napicagimi sasirdim gercekten
Kilitlenip kalacak birşey yok.Aklını başına al kendine gel,hayatta ki en büyük erdem ahlak yapısıdır deyip resti çekecek,günaha ona teselli vererek ortak olmayacaksınız..Ailesi olan isan hayatta yanlış yaparken bi bakmalı dönüp kendine.O yanlış sadece kendini değil,bütün aileyi etkiliyor.
Bir de kara sevdaymış aşkmış,ne aşkı Allah aşkına.Seven adam sevgisine zamanında sahip çıkardı.Adam olan adam da,elin evli karısına bakmaz.Niyet ortada.Karşıda hala ona süzme salak gibi aşık kadın var.O da fırsatı değerlendireyim diyor.

Bu arada konu sahibi,
görümcene hak veriri gibi bir yazı şekli dikkatimi çekti ve diğer konularına baktım.1 ay önce kocanla sen barışmışsın.Bir de bir konunda eşimin kardeşleri küçük liseye gidiyorlar demişsin.

buna benzer bişey tanıdıgımdada yaşadım gercekten sevmek cok zor Allah yardımcısı olsun eger cocuk evli değilse kızında sorunları varmış zaten boşanıp sevdiğiyle evlensin
evlenseler hersey biter su an yasadıkları hoşlarını gidiyor

Bu arada konu sahibi,
görümcene hak veriri gibi bir yazı şekli dikkatimi çekti ve diğer konularına baktım.1 ay önce kocanla sen barışmışsın.Bir de bir konunda eşimin kardeşleri küçük liseye gidiyorlar demişsin.

Yine "bir tanidigim" ekolu mu yoksa...

İlk olarak kocasından bi bosanması lazım.Baska birine asık olsun olmasın o adamı sevmiyor.O adamda onu sevmeyen bir kadınla daha fazla evli kalmak zorunda değil yazık yani.Zaten kavgaları oluyormus.Sevmeyen bir kadının kavgalarınıda cekmesin
İkinci olarak sevdigi insan onu seviyorsa ve evliyken konuşuyor onu sevdiğini söylüyorsa boşandıktan sonra evlenir de.Kadın onun için boşanır (adama yazık olmasın diye de aynı şekilde) öbür konuştuğu da kabul eder.Evli kadına seni seviyorum diyorsa o kadın boşandıktan sonra onunla evlenebilecek kadar adam olmalı hislerinin arkasında durmalı desteklemeli
Ha aldatılan bir adamın üzerine kurulu bir ilişki ne kadar kara sevda oluyorsa artık.Benim bildiğim kara sevdalar kadın evlendikten sonra adamın içinde kalır dışa vurmaz.Kadının isteğine gönlüne göre bırakır her şeyi

Bence anlattığı kişi tamamen konu sahibinin kendisi. Yoksa bu kadar görümcesinin hislerini hissederek çok sevmişler de, kara sevda da filan diye nasıl savunabilir insan başkasını resmen yazıda normalleştirilmeye çalışılmış bu durum eğer görümceniz olsa nasıl vazgeçirebilirim ağabeyi,eşi duyarsa çok kötü oluru düşünmeniz gerekirdi.

Bu şiirleştirip anlatılıcak bir şey değil o konuda anlaşalım önce. Bunun iradesizlikten başka tanımı yok benim gözümde. Yeni nesil olarak bi dna bi hamur bozukluğu bir şey var ama çözemedim..

Bence anlattığı kişi tamamen konu sahibinin kendisi. Yoksa bu kadar görümcesinin hislerini hissederek çok sevmişler de, kara sevda da filan diye nasıl savunabilir insan başkasını resmen yazıda normalleştirilmeye çalışılmış bu durum eğer görümceniz olsa nasıl vazgeçirebilirim ağabeyi,eşi duyarsa çok kötü oluru düşünmeniz gerekirdi.
Birde su var ki kız aldatıyor kocasını bunu gidipte neden abisinin esine anlatsın konusmaları göstersin.Utanmadan cekinmeden ve güvenerek.

Görümceniz sizinle böyle bir şeyi niye paylaştı ki? Mesaj okutmalar filan.. Çok tehlikeli. Abisinin/kardeşinin neyse artık kulağına gider diye korkmuyor sanırım? Ne cesaret!..

İntihar etsin! Ama sonucunda ölsünki zavallı kocası ondan kurtulsun!

Eski sevgili madem bu kadar seviyordu kızı niye bıraktı? Aklı şimdi mi geldi başına yoksa evlilik sorumluluğu almadan bu şekilde evli bir kadınla takılmak kolayına mı geliyor?

Sebep her ne olursa olsun ortada bir evlilik kalmamış artık. Boşansın ama eski sevgiliye güvenerek değil.

X