Madem Kocasını sevmiyor boşansın o zaman.Kizlar merhaba konu esimin kardesi kiz su an iki yillik evli cok sorun yasadi esiyle ama yinede evinde hala esi duzelmis gibi bi aydir ara sira kavgalari oluyo ama gelin gorun ki sorun bununla bitmiyo esimin kardesi evlenmeden once 4 yillik bi beraberlik gecirmis cok sevmisler birbirlerini bi sekilde ayrilmislar kiz cocugun pesinden cok kosmus ama yok olmamis bi araya gelmisler sonra tekrar kopmuslar simdi haftada bi kez birbirlerine yaziyolar konusmalarini okuttu bana gercekten cok seviyolar birbirlerini olmicagini ikiside biliyo cunku kiz evli erkek degil ve evlenip ayrilmis bi kizida kabul etmez sanmam yani birbirlerine olan asklarina ben cok sasirdim bunca zaman gecmis evlenmis nasil olurda hala ayni askla seviyolar? Kara sevdanin adi bu mu acaba simdi niye evlendi diceksiniz cocuktan ayrildiktan sonra unutmak istemis cok duygusal kendini oldurmeyi bile denemis ama yapamamis evlenince unutum biri beni sever bende onu severim hayaline kapilmis hergun agliyo oysaki bende kilitlendim kaldim boyle bi durumda nasil teselli verilir ne dicegimi napicagimi sasirdim gercekten
Başkasına aşık çok seviyor kara sevda vs vs eşini aldatan bir kadın sonuçta görümceniz vede bu hiç hoş bir şey değil..Olaylara birde görümcenizin kocasının gözünden bakın aldatmak sadece fiziksel değildir bu resmen aldatma en mantıklısı ayrılması eğer diğer beyfendindide gerçekte kara sevdadaysa herkesi karşısına alır basar nikahı alır sevdiğini yanına olay bu kadar basit öyle ayda bir seviyorum ölüyorum demeyle olmaz..Kizlar merhaba konu esimin kardesi kiz su an iki yillik evli cok sorun yasadi esiyle ama yinede evinde hala esi duzelmis gibi bi aydir ara sira kavgalari oluyo ama gelin gorun ki sorun bununla bitmiyo esimin kardesi evlenmeden once 4 yillik bi beraberlik gecirmis cok sevmisler birbirlerini bi sekilde ayrilmislar kiz cocugun pesinden cok kosmus ama yok olmamis bi araya gelmisler sonra tekrar kopmuslar simdi haftada bi kez birbirlerine yaziyolar konusmalarini okuttu bana gercekten cok seviyolar birbirlerini olmicagini ikiside biliyo cunku kiz evli erkek degil ve evlenip ayrilmis bi kizida kabul etmez sanmam yani birbirlerine olan asklarina ben cok sasirdim bunca zaman gecmis evlenmis nasil olurda hala ayni askla seviyolar? Kara sevdanin adi bu mu acaba simdi niye evlendi diceksiniz cocuktan ayrildiktan sonra unutmak istemis cok duygusal kendini oldurmeyi bile denemis ama yapamamis evlenince unutum biri beni sever bende onu severim hayaline kapilmis hergun agliyo oysaki bende kilitlendim kaldim boyle bi durumda nasil teselli verilir ne dicegimi napicagimi sasirdim gercekten
Di mi? Hani bir arkadaşım için yazıyorum diye başlayan konular var ya, onlara benzemiş. Bu kadar mı tek taraflı bakılır olaya...Aldatmayı nasılda masumlaştırmışsınız.
eğer diğer beyfendindide gerçekte kara sevdadaysa herkesi karşısına alır basar nikahı alır sevdiğini yanına olay bu kadar basit öyle ayda bir seviyorum ölüyorum demeyle olmaz..
Zaten konu sahibinin dediği gibi gerçekten sevseydi ilk baştan başkasıyla evlenmesine müsade etmezdi.Dedikleri gibi sevda Al Yazmalım filmindeydi onda da zaten malum replik kadın sevdiği değil emek veren kişiyle hayatına devam etti. Sevgi neydii Sevgi emektiiiii diyerek...Ben de katiliyorum, adam gercekten seviyorsa basar nikahi gecer. Seviyorsa seviyordur, bosanmis birini kabul etmemek cok gulunc ve aptalca, evli birini kabul ediyor ama ???