Evliyken baskasina asik

Bende burdaki bu hemen kınama yargılama olayına hayranım... evet yanlıs bisey evet yapılmaması gereken bir insanın hayat arkadaşım diyerek seçtiği insana bu denli acımasızlaşması aldatması berbat birşey..ama hayatımıza aldıgımız ınsanlar baska bıreyler baska karakterler onun tercihi onun yasamı aldatmayı secmıs baskasını secmis yanlısı hatası herseyıyle kendı hayatı..
benım esımde boyle bısey yapmıs olsa evet uzulurum evet belkı yıkılırım ama ben gozden cıkarmıs bi insanın tercıhı ıcın onu kınamak yargılamak bana ezıyetten baska bısey olmaz.

kımse sınanmadıgı gunahın masumu degıl birini işaret ederek suçlarken işaret parmağınız onu, Diğer üç parmağınız ise sizi gösterir. hıc bı konuda kimseyi kınamamalı herkes kendi dogrusuyla yasasın ben yapmam yapanda umrumda olmaz.

konu sahıbıne gelınce evet gorumcen veya sen hangınızsenız yaptıgının arkasıında duramıcak oldugunuz şeyleri yapmayın bence. karakterli olan zaten bunun kara sevda olmadıgının aldatma oldugunun farkındadır ve senın karsında senı bosanmıs oldugun için kabul etmıcek kadar idiot bi insan var bu kadar kendini değersizleştiricek şeyler için harcama hayatını. yasanacak cok daha guzel seyler var.

işde bazı bayanlar gerçekten kolay oluyor bekarken bırakmış seni evliykenmi aşık olduğu aklına gelmiş erkeğinki ask olamaz kusura bakmayın gorumcenizde eşinden görmediği ilgiyi onda buluyor belki de yaptığı çok yanlış sevmesede eşini aldatiyo bana gore bunu bu erkek yapsa bütün kadınlar bela okur ....nasıl saskinim ya

Teselli mi ?görümceniz eşini aldatıyo siz de paylaşıyosunuz derdini vah zavallı kız vah ne çekmiş be kocasıyla niye kavga ettiği ortada zavallı adam anlasa da atsa başından..

Kötü bir durum madem birbirlerini cok seviyorlardı neden onlar evlenmemiş bir deşin konuyu belkide yasak ya cazip geliyordur belki değil kesin bu.

Kimsenin kimseyi aldatmaya hakkı yoktur özellikle duygusal olarak

tam bu yorumu yapacaktım kendi hisleri gibi hatta şey sormaya çaılşıyor ayrılsam eşimden beni kabul edermi bizden bunu cevabını bekliyor olabilir

bence kocasından ayrılsın hem kendine hem kocasına yazık illa eski sevgilisine dönsün diye değil sevmediğin biriyle nasıl evlenirsin ki zaten

Bu forumdakı kadınların hepsının tek ve net çözümü boşanma ama ne hikmetse herkes de cok mutsuz

Arkadaşına!! söyle vazgeçsin yada ayrılsın eşinden...

Burda tek dikkatimi çeken kısım şu oldu kız evlenmiş diye ayrılıp tekrar evlenemez mi.. Neden kabul edilmiyormuş

Seven adam o kadına zarar gelmemesi için yok olur. Ya eşi yakalama? Bu ülkede az mı namus vs deyip Adice eşini öldüren adam? Adamın niyeti belli ve gittiği yere kadar yaşarız vs elimi yıkayıp çeker giderim hesabı. Siz de saçma sapan aşk msj larını okuyacaginiza akıl verin sevgili gorumcenize

Unutmak için evlilik çare değil ne yazık ki. Başka türlü bir tercih yapabilirdi karşısında insan ne kadar kötü olursa olsun bana göre hiçkimse ihaneti haketmez. Eşine haksızlık etmemeli. Ya eşini tercih etmeli eşine sarılmalı yada eşini bırakıp kendine aşık olduğu adama adamalı. Bu böyle gitmez nereye kadar bu şekilde devam edebilir.

Hakkında hayırlısı olsun.

Allah kimseyi şaşırtmasın.
konu sahibi bu konudan uzak durun size patlamasın. iş karısınca yengem biliyordu der başınız cok ağrır.

Cocukta yoksa bosansnya kasmaya ne gerek var .eski sevglisi ister evlnsn ister evlnmesin onla fakat burda esinden gizli bsyde soz konusu .ayni seyi kocasi yapsaydi ve ogrensydi ne hissedrdi bnu bi hatrltn kendsne.boyle bsy olamz ya bi insan bi baskasini kullanmamali sevgli unutcm dye zamana biraksaymis canim yazik deglmi kocasinada .

O adam kızı gerçekten sevse evliliğini bozmaya çalışmaz, kızın kafasını karıştırmayla günaha girmezdi. Boşanmış biriyle evlenmezken, evli bir kadınla aşk yaşamayı midesi kaldırıyor. Görümcene söyle aşk maşk hikaye... Tamamen cinsel sebepler

Burada yazılanları gorumcenize iletin lütfen. adam kara sevdalı olsaydi bekarken evlenirdi.hic çıkarı yok bacim.adam cinselliği yaşamak istedigi için gorumceniz in duygulariyla oynuyor resmen..sakın inanmayin. Ayrilirsa asla evlenmeyecek onunla. Bunu nasıl kesin diyebiliyosun dersiniz simdi. cok gorduk bu tipleri hayat tecrübesi. his kuvveti. ne diyeyim hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…