Evliyken başkasına aşık olmak..

Sadece şunu diyorum o semti hatta ili terk edin ve bir daha o kişi ile görüşmeyin. Saçmalamayın. İnsanların yuvasına göz dikmeyin.

Kalbinizde başka biri varsa niye hala eşinizle berabersiniz?kimseye bunu yapmaya hakkınız yok bu iş ne olur bilmiyorum ama vazgeçemeyeceksiniz eşinize bunu yapmayın.

Evliliğinizde bu kadar mutsuzsanız bence öncelikle boşanın. Bu düştüğünüz yanlışın mutsuz evliliğinizden olduğunu düşünüyorum.

Eskiden ninelerimiz kırk sene kocasız kalirmis da, bırakın elalemin kocasını, bir erkeğe dönüp bakmazmis. Kendilerini çocuklarına adarlarmis. Şimdiki kadınlar kocam şöyle diyip yaptıkları serefsizliklerin ustunu ortebileceklerini zannediyorlar. Kadınlığı da ayağa düşürdünüz, yazık.

yaa off beee.başlıcam aşkınıza sevgınıze.3 yaşındakı çocuğuna acıyorum.şöyle konular duyunca ecrının anası aklıma gelıyor.

Ayrica basligi degistirin bence. 'Evliyken baskasina asik olmak' degil 'Evliyken zorla inatla baskasinin kocasini ayartmak' olmasi gerekiyor. Ask kelimesi yakismiyor sizin konunuza. Siz asik filan degilsiniz araniyorsunuz resmen.

Boşan ve kendine bekar birini bul, başkasının yuvasından uzak dur, kimsenin aklını karıştırma.. ne kendi kocana ne karşı tarafın karısına en önemlisi çocuklara böyle bir şey yaşatmaya hakkın yok..

Bu konuda büyük konuşmak istemiyorum. Ama eşiyle sıkıntıları varsa bile EVLİ bir adamdan bahsediyoruz, başkasına ait. Sizde çocuğunuzu düşünün annesinin böyle bir kadın olmasını istemez heralde degil mi? ara bozan, babasını aldatan.

yeter ya boşuna vicdanını rahatlatmaya çalışma adama sulanıyosun işte adam belki eşine dönecek ama araya girmeye çalışıyosun nerden biliyosun sorununun boyutunu şaştınızmı kudurdunuzmu anlamıyorumki evli barklı adam sanane nasıl olduğu büyük konuşmayım benim eşime yazsın böyle biri gider rezil ederim eşiyle mutsuz olan evli erkeklere sarıyor git bir sürü bekar var

Hey Allah'ım boşanmaya bile cesaretin yok ama her türlü B.ku yemeyi düşünüyorsun...KOCANİ ALDATACAN ,EVLİ ADAMİ AYARTACAN ,YUVALAR YİKACAN TEY ,TEY ,TEY ..Allah akıl ,fikir,vicdan versin size ...

Ayrıca eşiyle sıkıntısı varsa var sana b.k yemek düşer ,sen önce kendi evliliğine ,kendi sıkıntina bak ,evliligimi nasıl kurtarayim diye bakmiyonda ,başkasının yuvasını nasıl yikayim diye aklın çalışıyor ,sinir oldum sana Ahlaksız kadın...

Adam seni engelliyor hala kuyruk salliyorsun. Senin gibiler yuzunden baska masum kadinlarin yuvasi yikiliyor. Neymis esiyle arasi iyi degilmis kendin uydurup inaniyorsun heralde yaptigini masumlastirmak icin. Su mubarek gunde sana ve senin gibilere beddua ediyorum insallah tutar allahim amin

Valla doğru söylüyorsun

YA BIRAK ALLAH AŞKINA !!!
aşkmışşş!!!!
ne aşkı be !!!
kendini eşini diğer kadını düşünmüyosun... çocuğunu da mı düşünmüyosun... Allah öyle bir çıkartırki bu günahının acısını. iki yakan bir araya gelmez valla.

Yazık yazik eşine yazık size bakmak için calisssjn cabalasin sen git elalemin kocasına göz dik kadın olduğun için kendinden utan o adam sanki seni bosayip nikahına mi alacak sanıyorsun ha ha işini görüp seni bir çabut gibi atar eşinden boşanda adamın başını yakma rezil etme yazık adama

Resmen peşine düşmüşsün ya , yapmayın lütfen yapmayın. Sizin yüzünüzden diken üstünde yaşıyoruz...

Konu sahibi burada taslanacagini bile bile bu konuyu niye açtı bilinmez..
Sanki aferin iyi yaptın yürü be koçum diye yorumlar olacak,ne bekliyordun acaba konu sahibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…