Evliyken başkasına aşık olmak..

Sizi kınamak istemiyorum hislerinizden dolayı . Ama yaptiginiz çok yanlış. Üst üste ulaşmaya calismissiniz .çok ayıp . Siz yakistirabiliyor musunuz bunu kendinize . Boşanirsiniz bosanmazsiniz onu bilemem. Ama o adamın peşini bırakın. Azıcık Allah inanciniz varsa bırakın. Dünyanizi da ahiretinizi de mahvetmek uzeresiniz. Ask sandığınız şey şeytanın hilesi . Evliliginizdeki boşluğun yarattığı bir şey bence . Adam zaten mutsuz diye düşünüp kendinize bahane bulmayin. İçinizi rahatlatmasina izin vermeyin bu düşünmenin . Emin olun eşiyle mutlu olsa da sizin ısrariniza yenilmiş olabilir . Yazık günah . Kimsenin yuvasına dokunmayın. Lütfen En azından kendinize ve çocuğunuza değer veriyorsaniz . Bu onurlu duruşu sergilemeye çalışın . Allah yardımcınız olsun bu duruşu sergileme yolunda.

Kardeş 3 yıllık evliyim bazen dibine kadar mutsuzluktan geberiyorum ama tutupta hiç bir zaman gözümü dışarı dikmedim ki bütün erkeklerden midem bulandı hatta vallahi nasıl başka adamlara mutsuzluktan mecalin kalabiliyor bakmaya ben anlamadım. Mutsuzsan boşa kocanida bekar erkeklere gözünü dik suyumu çıkmış boşuna dememişler bi kadının düşmanı gene bi kadın

Biliyorum şimdi bana nefret sitem edeceksiniz. Çünkü çok büyük konuştum çevremde böyle olan insanları yargıladım hatta sinirlenip arkadaşlığımı kestim.Ben bir aşçıyım oda çok iyi bir baş şef aynı semtte çalışıyoruz işyerlerimiz birbirine 15 dakika ben onu canlı olarak gördüm ama o beni görmedi internetten sadece. Görüşmek tecrübelerini dinlemek istedim bu yola baş koyduğum için tamam tabilki dedi sonra numarasını falan verdi gelince ara beni diye sonra o gün gidemedim işyeri ile alakalı durum oldu ben de yazdım falan hayranlığımı belirttim benlik bir sorun yok ama eşim rahatsız olabilir demişti sonra engellendim çok kötü oldum. Mesaj attım telefondan yanlış anlaşıldığımı zaten evli olduğumu iş ile ilgili hayranlığımın olduğunu belirttim ve oradan da engellendim. Aradan geçti 1aydan fazla fake hesabımdan bakıyordum işyeri onun fotosunun paylaşmış çok geçmiş olsun dönmenizi bekliyoruz vs vs ben de neredeydiki yazdım fake hesaptan kendisi bana yazmıs ameliyat oldum falan filan tabi kahroldum içimi anlatamam bu arada aynı memleketliyiz sordum nasılsınız talan filan sonra aynı semtte çalışıyoruz falan dedim kendinizi gizlimi tutacaksınız dedi söylerimde yine engelleneceğim galiba yazdım güldü
Benim basıl olduğumu sordu
Şimdi ne paylaşırsam rakip edip bakıyor
Tahminim ve duyumlarım eşiyle arası iyi değil benimde iyi değil çok mutsuzum ama bir çocuğum Var3 yaşında aklımdan kalbimden hiç gitmiyor.. ne yapacağım böyle bilmiyorum kendimi suçluyorumn üzülüyorum sonra ağlama krizlerine giriyorukm ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Ne yapacağını bilmiyorsun demek
Yahu kocana ilgin bittiyse boşan elalemin kocalarindan da uzak dur ama durmayacaksin. Kocan ogrensinde sen gör curcunayi çocuğu nasil aliyor senden hos sen çocuğu dusunsen bunu mu yaparsin. Banlanmamak için tutuyorum kendimi birde ağlama krizine giriyor hanım. Ne diyelim sana ne bekliyorsun kocan evde yokken çağır da bir guresin sende rahatla o da rahatlasin mi diyelim. Öğ midem bulandi

Hadi diyelim gonlune soz geciremedin de adami stalkladin msj attin kac kez geri cevirmis ama yilmamissin da ameliyat olunca kahir olup adama msj atmissin şimdi çocuğun için bosanmiyorsun heralde ama annesinin böyle birine karşı his beslediğini ogrense ne dusunur büyüyünce bunu düşün ve birak adamın peşini.

Bosan başkasının kocasını sulanma edep ya hu bu kadar düşürmeyin kendinizi askmis peh peh seninki şeytani bir arzudan öteye geçemez

Biliyorum şimdi bana nefret sitem edeceksiniz. Çünkü çok büyük konuştum çevremde böyle olan insanları yargıladım hatta sinirlenip arkadaşlığımı kestim.Ben bir aşçıyım oda çok iyi bir baş şef aynı semtte çalışıyoruz işyerlerimiz birbirine 15 dakika ben onu canlı olarak gördüm ama o beni görmedi internetten sadece. Görüşmek tecrübelerini dinlemek istedim bu yola baş koyduğum için tamam tabilki dedi sonra numarasını falan verdi gelince ara beni diye sonra o gün gidemedim işyeri ile alakalı durum oldu ben de yazdım falan hayranlığımı belirttim benlik bir sorun yok ama eşim rahatsız olabilir demişti sonra engellendim çok kötü oldum. Mesaj attım telefondan yanlış anlaşıldığımı zaten evli olduğumu iş ile ilgili hayranlığımın olduğunu belirttim ve oradan da engellendim. Aradan geçti 1aydan fazla fake hesabımdan bakıyordum işyeri onun fotosunun paylaşmış çok geçmiş olsun dönmenizi bekliyoruz vs vs ben de neredeydiki yazdım fake hesaptan kendisi bana yazmıs ameliyat oldum falan filan tabi kahroldum içimi anlatamam bu arada aynı memleketliyiz sordum nasılsınız talan filan sonra aynı semtte çalışıyoruz falan dedim kendinizi gizlimi tutacaksınız dedi söylerimde yine engelleneceğim galiba yazdım güldü
Tahminim ve duyumlarım eşiyle arası iyi değil benimde iyi değil çok mutsuzum ama bir çocuğum Var3 yaşında aklımdan kalbimden hiç gitmiyor.. ne yapacağım böyle bilmiyorum kendimi suçluyorumn üzülüyorum sonra ağlama krizlerine giriyorukm ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Siz şuan onun için sadece bi seceneksiniz hicbir degeriniz ve oneminiz yok. yatak olayı geçtikten sonra da bi değeriniz kalmayacak. Adam da sende heyecan pesindesiniz ya yataktan sonra bu ilişkinin de senin de bi onemin kalmayacak. Yerinde olsam kendi eşime odaklanır aramı düzeltir iyi bir es iyi bir anne olurdum. Kendinizi bu kadar düşürmeyin. Bugün karısını aldatmak için sizi seçen adam yarın size de aynısını yapacak. helalin varken haramdan mutluluk bekleme

Bu gün nefsinizin peşinden koşup yaşadığınız bu olayı hayatınızın sonuna geldiğinizde pişmanlıkla hatırlayacaksınız. Biz bu olayı unuturuz çevreniz unutur ama vizdanınız asla. Birde işin ilahi adalet boyutu var tabi.
Allah doğru yolu göstersin ne diyeyim.
Eskiden öyle diziler vardı. Birinde de aynı böyle bir senaryo. Sonunda kadın cehennemin dibini boyluyordu.

Eşimle aramda 2 yıldır cinsel ve normal bir ilişkimiz Yok
Hadi diyelim gonlune soz geciremedin de adami stalkladin msj attin kac kez geri cevirmis ama yilmamissin da ameliyat olunca kahir olup adama msj atmissin şimdi çocuğun için bosanmiyorsun heralde ama annesinin böyle birine karşı his beslediğini ogrense ne dusunur büyüyünce bunu düşün ve birak adamın peşini.
bir de adam engellemiş sahte hesap açıp ordan stalklamışsınız. Çok aşağılık ve ucuz bir profil çiziyor yaptıklarınız. Bence siz öyle bir insan değilsiniz. Kendinize gelin. Eşinizle olan ilişkiniz konudan bağımsız. Evli birine kancayı takmak apayrı bir problem.

Karısıyla arası iyi değilmişmiş... Bunun araştırmasına mı girdin, kendine bahane bulmak için?
Evliliğinde sorunlar varsa, düzelmiyorsa, boşan. Gidip başka insanların eşlerinde teselli bulmaya çalışmak ahlaksızlık.

Evliligin sikici olmus ve heyecan pesindesin en buyuk zararida cocugun ve SEn göreceksin karsi taraf esini birakmaz2 bile bi ufak karsilikta yakmissin gemileri belli bari esinden bosanda adamin gururuna etme allah Ahlak namus hidayet versin

Zamk gibi yapışmışsın düşmüşsün adamın peşine. Başına bela mı arıyorsun, nedir bu atraksiyon merakı? Sen evli,o evli, hayatınd hiç sorunum yok mu böyle bir duruma sokuyorsun kendini? Boşan, sonra git bekar biriyle aşk yaşa.

Sonra kadın cinayetlerine ve bu kadınların sebep olduğu çocuk cinayetlerine :HAYİR... diye yirtinip dururuz.bir rahat durun ya oynamayı kimsenin yuvasiyla eşinizin onuruyla.bosanin hanimefendi.ne olacak böyle?

Eşimle aramda 2 yıldır cinsel ve normal bir ilişkimiz Yok
Bu sana aldatma hakki vermez. Mutsuzsan bosan. Ama illa ahlaksizlik yapicaksan, kendine, anneligine saygin yoksa bekar bi adam bul. Milletin yuvasina niye göz dikiyosun? Bi de karisiyla mutlu olmadigini düsünüyomusmus bak bak bak.. kendini böyle mi rahatlatiyosun.

Hiçbir zaman kadını suclayici yapıda olmadım bu konularda ama size tek diyeceğim düşün milletin kocasının yakasından ya .adamın bir anlık mutsuz hissettiği andaki saçma bir zaafisiniz ki size ilk başta gerekli tepkiyi vermiş ha şuanda da vermeli o başka. Ama cidden düşün milletin yakasından .Allah ıslah etsin sizi biraz ahlak ya . Evdeki kocanı boşa sonra yap ne yaparsan BEKAR olan erkeklerle .

Ya kadindan cok yorumlara takildim.adami ayartma vs.adam ayarmasin hanimlar madem.

Resmen yapışmışsın ya
Senin hiç mi gururun yok ya?
Adam senle takılcak karsına dönücek onu bırakıp sana mı gelicek sanıyorsun?
Olay senin kocanın kulağına gitse?

X