Evliyken başkasına aşık olmak..

eşinizden boşanın, o bu durumu öğrenirse sizin için çok da iyi olmaz, hatta çocuğun velayeti bile sorun olabilir gibi

Mutsuz olduğun gün gibi ortada,zaten mutlu olsan böyle şeylerle uğraşmazdın ama bunun yolu bu değil 🤨
Guzel guzel boşan ve sonra bekarlara ac kapını
boşanma şansın yoksa maddi veya baska kaygilar yuzunden,o zaman otur ve bedel öde zira her secimin bir bedeli var ...
Öyle antin kuntin işler cevirip pislik peşinde dolanma kendine yazik edersin

Biliyorum şimdi bana nefret sitem edeceksiniz. Çünkü çok büyük konuştum çevremde böyle olan insanları yargıladım hatta sinirlenip arkadaşlığımı kestim.Ben bir aşçıyım oda çok iyi bir baş şef aynı semtte çalışıyoruz işyerlerimiz birbirine 15 dakika ben onu canlı olarak gördüm ama o beni görmedi internetten sadece. Görüşmek tecrübelerini dinlemek istedim bu yola baş koyduğum için tamam tabilki dedi sonra numarasını falan verdi gelince ara beni diye sonra o gün gidemedim işyeri ile alakalı durum oldu ben de yazdım falan hayranlığımı belirttim benlik bir sorun yok ama eşim rahatsız olabilir demişti sonra engellendim çok kötü oldum. Mesaj attım telefondan yanlış anlaşıldığımı zaten evli olduğumu iş ile ilgili hayranlığımın olduğunu belirttim ve oradan da engellendim. Aradan geçti 1aydan fazla fake hesabımdan bakıyordum işyeri onun fotosunun paylaşmış çok geçmiş olsun dönmenizi bekliyoruz vs vs ben de neredeydiki yazdım fake hesaptan kendisi bana yazmıs ameliyat oldum falan filan tabi kahroldum içimi anlatamam bu arada aynı memleketliyiz sordum nasılsınız talan filan sonra aynı semtte çalışıyoruz falan dedim kendinizi gizlimi tutacaksınız dedi söylerimde yine engelleneceğim galiba yazdım güldü
Benim basıl olduğumu sordu
Şimdi ne paylaşırsam rakip edip bakıyor
Tahminim ve duyumlarım eşiyle arası iyi değil benimde iyi değil çok mutsuzum ama bir çocuğum Var3 yaşında aklımdan kalbimden hiç gitmiyor.. ne yapacağım böyle bilmiyorum kendimi suçluyorumn üzülüyorum sonra ağlama krizlerine giriyorukm ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Yok ya bu ulkedeki hic kimse iyiligi guzelligi hak etmiyor. Sen ve senin gibilerin Allah belasini versin. Birde marifetmis gibi yaziyor. Mutsuzdan cocuk yapmicaksn ve bosanacaksin evli adama da musallat olmayacaksin adamin resmen kanina girmissin. Yuva yikanin yuvasi olmuyor annem sen gel.vazgec bu sevdadan

Aşık falan değilsin. Lisedeyken ünlülere falan hayranlık duyardık ya o hesap ama sen liseli değilsin evli barklı çocuğu olan bir kadınsın.
Adamı doğru düzgün tanımıyorsun, dışarıdan bakınca tabi ki de mükemmel görünür. Dışardan bakan eşim için bu zamanda böyle koca ne kadar şanslısın diyor. Işte onları :sinirli::sinirli::sinirli: böyle yapasım geliyor. Benim ne çektiğimden kimsenin haberi yok tabi.:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın: Aklını başına topla. Bütün erkekler aynı.

Biraz ayıp olacak ama bir kadın varmış, kocası köleymiş. Kadın buna o kadar içerlemiş ki padişahla yatmak nasıl bir duygu diye düşünürmüş hep. Gel zaman git zaman istediği olmuş ama bizim ki memnun kalmamış. Sonra " ha köle ha padişah hepsinin şeyi aynı " demiş.

Biliyorum şimdi bana nefret sitem edeceksiniz. Çünkü çok büyük konuştum çevremde böyle olan insanları yargıladım hatta sinirlenip arkadaşlığımı kestim.Ben bir aşçıyım oda çok iyi bir baş şef aynı semtte çalışıyoruz işyerlerimiz birbirine 15 dakika ben onu canlı olarak gördüm ama o beni görmedi internetten sadece. Görüşmek tecrübelerini dinlemek istedim bu yola baş koyduğum için tamam tabilki dedi sonra numarasını falan verdi gelince ara beni diye sonra o gün gidemedim işyeri ile alakalı durum oldu ben de yazdım falan hayranlığımı belirttim benlik bir sorun yok ama eşim rahatsız olabilir demişti sonra engellendim çok kötü oldum. Mesaj attım telefondan yanlış anlaşıldığımı zaten evli olduğumu iş ile ilgili hayranlığımın olduğunu belirttim ve oradan da engellendim. Aradan geçti 1aydan fazla fake hesabımdan bakıyordum işyeri onun fotosunun paylaşmış çok geçmiş olsun dönmenizi bekliyoruz vs vs ben de neredeydiki yazdım fake hesaptan kendisi bana yazmıs ameliyat oldum falan filan tabi kahroldum içimi anlatamam bu arada aynı memleketliyiz sordum nasılsınız talan filan sonra aynı semtte çalışıyoruz falan dedim kendinizi gizlimi tutacaksınız dedi söylerimde yine engelleneceğim galiba yazdım güldü
Tahminim ve duyumlarım eşiyle arası iyi değil benimde iyi değil çok mutsuzum ama bir çocuğum Var3 yaşında aklımdan kalbimden hiç gitmiyor.. ne yapacağım böyle bilmiyorum kendimi suçluyorumn üzülüyorum sonra ağlama krizlerine giriyorukm ne yapacağımı hiç bilmiyorum
kolay gidece kocanı aldatacaksın o da karısını aldatacak siz aşık oldum diyeceksiniz iki aileyi yakıp kül edeceksiniz,Allah sizi ıslah etsin resmen beyinler rezil.

Nasıl bir çevreniz varsa hep yargılamışsınız ve hep arkadaşlık bitirmişsiniz. Kaç kişi daha sizin gibi çevrenizde? Siz bir çete mısınız?

Ve sizlerin klasik lafı "kınama ayıplama başına gelir! " aman iyi olmuş mu diyeceğiz? Adam evliyim demiş engellemiş. Yüzsüz. Bence sen bize kınama diyeceğine şunu söyle kendine. Kimse yasattığını yaşamadan ölmezmiş!!!

Yazdıklarınızda çelişki var hem ben engelledim demişsiniz hem de adama kim olduğumu söylersem yine engellenirim diye korkuyorum demişsiniz demek ki o sizi engelledi ayrıca karşınızdaki saf değil hayran olduğunuzu söyleyince elbette ki işle alakalı olmadığını anlamıştır ne alaka onu bulup ekleyeceksiniz yoksa durup dururken fake hesaptan takipte devam etmiş. Ayrıca eşiyle arası kötüymüş diyerek sadece kendinizi kandırıyorsunuz bu adamın özel hayatı mı konuşuluyor sizin yanınızda çalıştığınız mutfakta kim nerden bilebilir adamın ev hayatını adam herkese evliliğim kötü diye mi yayacak burada her evli insana aşık olan gibi evliliği zaten kötü durumuna girmişsiniz yazık eşinizle anlaşmıyor olmanız aldatmayı meşru kılmaz aynısını eşiniz yapsa kıyameti koparırsınız şimdi diyeceksiniz ki ama görüşmedik aldatmadım sosyal medyadan yazışmak da aldatmadır alt tarafı ameliyat olmuş ve iyi neyine kötü oldunuz bu da bahaneniz olmuş

Adama kene gibi yapışmışsın.bir de karısıyla arası iyi değil diyorsun.adam senin yüzünden karısıyla arasının açılmasından endişe ettiğini söylüyor daha ne yapsın.

He eşiyle arası iyi değil sizinde değilmiş ikinizde bosanin evlenin işte arada cocukmu var aman boşver çocuğu senin hayatın sonucta kim karışır dememi bekliyorsan çok beklersin. Evlisin yahu bir adamın nikahı altindasin bosan ondan sonra ne yaparsan yap çocuğuna yazık değil mi ilerde yüzüne nasıl bakicaksin

Bir kadın, bir kadına bunu nasıl yapar ?
aklım almıyor..
Evli iken aldatılmış, yuvası bozulmş bir insan olarak mübarek günde.. tövbeeeeee est...
bir de evlisin ya. bir de çocugun var. puh yazıklar olsun.
sana beyin yazıyorum sabah öğle akşam kullan.

Kendi kocanla boşan zaten artık olurunuz kalmamış ama adamdan da uzak dur bu ne onursuzluk kac kere engellemiş adam belli ki karısını seviyor kara bulut gibi çökme üstlerine. Sizin gibiler uzak olsun yazık size çok onursuzsunuz , kocanıza büyük bir üzüntü hissettim sizinle aynı yastığa baş koyduğu için .

Eski konularından da belli ki, pimi çekilmiş bomba gibisin. Sanmıyorum sadece şefle kalacağını kimbilir Kimlerin daha yuvasında patllayacaksın. Allah ıslah etsin. Evinde mutsuz olan her kadın böyle aranmıyor emin ol.

zaten hepte mutsuz evlilik olur ne tesadufse adamda cok mutsuz olur mutsuz oldugunu ogrenince mesaj attim olur seninle mutlu olacagi kesin ya
akli basinda insan once derki bu kocasini cocugunun babasini benimle boynuzladi evliyken bana neler yapmaz der
bi bitin artik ya nasil pis niyetli insanlarsiniz kilifinida hazirlamis mutsuzmuş sanane sen kendi mutsuzluguna bak icindeki kotulukten ahlaksizliktan mutsuzlugunda boguluyorsundur belkide

Bir bitmediniz - başkalarının kocalarına sulanmayı bırakın artık! Kusura bakmayın ama yaptığınızın kat kat fenasını rabbim size yaşatır muhakak!

E boşanın o zaman.
Boşanmaya gelince 3 yaşındaki bebeğinizi öne sürüyorsunuz da elin evli adamı ile cıvıldarken aklınıza gelmiyor mu bebeğiniz.

Mübarek gün bi gidin Allahaşkına.
Kendi evliliğiniz değersiz olabilir başkasının yuvasına çomak sokmayın.

Yetti bu arsızlık!

X