Evliyken başkasına aşık olmak..

Öncelikle "kocamla aram iyi değil" yalanının arkasına sığınmayın?
Belli ki kocanız sevmiyor, istemiyorsunuz ki gözünüz başkasında
Madem kocanıza aşık değilsiniz boşanın, evli bir adamı da yoldan çıkartmaya çalışmayın.
Ayrıca çok yüssüzsünüz, adam sizi zibilyon defa engellemiş hala yüssüz gibi yazmaya devam etmişsiniz,bir kadın sizin evli kocanıza göz dikse burada ona ne laflar ne hakaretler saydırırdınız.
Sinir oluyorum böyle tiynetsiz insanlara.
Biraz kendinize sahip çıkın, bir kadının evliliğini bozunca elinize ne geçecek? Mutlu olacağınızı mı zannediyorsunuz?
Ha ayrıca engellendiğini adam emin olun her yerde gövdesini gere gere anlatıyordur "olm bir kadın vaarr evli ama bana aşık yeeeaa" diyip hava yapıyordur, hele karısına anlattıysa vay halinize "kadına bak evli kocama asılıyor" diyerek hakaretler edip sizi komşulara rezil rüsva ediyordur. Biraz daha ileri giderseniz kocanızın dahi haberi olacak bunlardan, ha gayret.
Ya ben adamın yani şefin bu kadar bile dalga konusu edip bunu konuşacak kadar onemsediğini sanmıyorum 😏

Erkeklere suç bulmammk lazım demekki sizin gibiler yuzunden karilarino aldatıyor lar renkli mutsiZ evliliginiz olblr boşanın yeni bir sayfa açın ama bunu başkalarının yuvasını bozarak yapmayın

Böyle konuları açın biz de banlanalım he mi???
Banlanan biz oluyoruz yani...
Adamın tecrübelerini dinlemek istedim diosun...
Vay arkadaş ya..Bi de tavsiye istiosun...
Ne diyelim karısından ayırma tavsiyeleri mi bekliosun burdan anlamadım ki

Ya ben adamın yani şefin bu kadar bile dalga konusu edip bunu konuşacak kadar onemsediğini sanmıyorum 😏
Gerçi o da var.
Ama bazıları gövde gösterisi yapmak için yaptıkları pislikleri anlatıyorlar. Yani var böyle yapanlar. O yüzden bilmeden birşey diyemem. :)

Gerçi o da var.
Ama bazıları gövde gösterisi yapmak için yaptıkları pislikleri anlatıyorlar. Yani var böyle yapanlar. O yüzden bilmeden birşey diyemem. :)

TÜm aldatanlar Egosunun peşinde, kendini iyi hisetme özel hisetme savaşında
çocukluklarından, annelerinden , babalarıdan intikam alıyorlar, kendilerinden kaçıyorlar , aldanıyorlar.. derin mevzu kızlar

Benim eşim de şef.. böyle okuyunca sinirim bozuldu anasini satayım. Madem iki tarafta mutsuz boşanıp ne halt yiyorsaniz yiyin😡😡😡 yok o da mutsuzmus yok bilmem neymiş, avunma yoluna bak hele..Ayyyyyy çıldırmalık

TÜm aldatanlar Egosunun peşinde, kendini iyi hisetme özel hisetme savaşında
çocukluklarından, annelerinden , babalarıdan intikam alıyorlar, kendilerinden kaçıyorlar , aldanıyorlar.. derin mevzu kızlar
Hiç anlamadım
Hiç anlamayacağım bu tarz insanların kafa yapısını.

evli adamlara asık olan kadınların bilimsel olarak kendi özgüvenleri olmadığı ve babası tarafından sevgi olarak doyurulmadıgı tespit edilmiş. Bir psikologa görünün sevgi aclıgınızı bastırır. Erkek olarak da erkek seni seçerse bir gun yine baskası icin seni bırakır sanmaki evlendiği kadını sevmeden evlendi :)

evli adamlara asık olan kadınların bilimsel olarak kendi özgüvenleri olmadığı ve babası tarafından sevgi olarak doyurulmadıgı tespit edilmiş. Bir psikologa görünün sevgi aclıgınızı bastırır. Erkek olarak da erkek seni seçerse bir gun yine baskası icin seni bırakır sanmaki evlendiği kadını sevmeden evlendi :)

Doğru bir tespit olduğunu düşünüyorum

Valla ben de okurken meslek bölümüne gelince otomatik tepem atti :işsiz: insan "acaba benimkiyle mi fingirdiyor lan" diyor bir an😂

Valla biri benim kocama göz dikerse onu allah yarattı demem bütün istabula rezil rüsva ederim :) şuan düşündümde hayatı zindan ederim neye uğradığını şaşırı, aynı şekilde kocamada tabi hiç öyle hanımhanımcık gitmem yani bide kimseye aşık olmaya cesaret edemezler

X