- 4 Kasım 2020
- 645
- 569
- 53
- Konu Sahibi lavanta777
Elbette ki olum var ama duygu diye biseyde varEn başta ki depremle ilgili yazdıklarınızı o beyniniz algılayana kadar okuyun.
Ölüm var ölüm bu ne sapkınlıktır ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbette ki olum var ama duygu diye biseyde varEn başta ki depremle ilgili yazdıklarınızı o beyniniz algılayana kadar okuyun.
Ölüm var ölüm bu ne sapkınlıktır ya.
İnatla herkez yazmanız pekiHepimiz kardesiz evette, pro üye diye benim herkez yazmamdan benim türkce bilmediğimi ima etmis,aşşalamiş beni
Pro olarak maaş alıyoruz, beğenilerden prim alıyoruz, tüm üyelerin özel bilgilerine erişim hakkımız var. Ne demek proluğu birşey sanmak![]()
Herkez herkez herkezİnatla herkez yazmanız peki![]()
Pro üyeler olarak imla kurallarına dikkat etmeyenleri uyarmayınca Kazen primden kesiyorHepimiz kardesiz evette, pro üye diye benim herkez yazmamdan benim türkce bilmediğimi ima etmis,aşşalamiş beni
İyiki pro üye degilim kesin sinifta kalirdimPro üyeler olarak imla kurallarına dikkat etmeyenleri uyarmayınca Kazen primden kesiyor![]()
Herkez kısmına gelene kadar daha neler varHepimiz kardesiz evette, pro üye diye benim herkez yazmamdan benim türkce bilmediğimi ima etmis,aşşalamiş beni
Ya yeter inkar edip durmayın. Düzenli olarakBirisi gerçek sanıp, yönetime mesaj yazmaya veya diğer sitelerde başlık açmaya kalkışmaz inşallah.
Merak edenler, Pro üyelik detaylarını içeren konuya bakabilirler.
Popüler Konu - Nasıl PRO üye olunur ?
Türkçe bilmemek değil de kelimeleri yanlış yazma.Herkes herkez,aşşalamak değil aşağılamak.Google dan istediğiniz kelimelerin yazılışına bakabilirsiniz.Artık çok kolay bu tarz hataları düzeltmek.Bazı insanların buna takılmasını anlıyorum da inatla sizin doğrusunu yazmak istememenizi anlayamıyorum.Hepimiz kardesiz evette, pro üye diye benim herkez yazmamdan benim türkce bilmediğimi ima etmis,aşşalamiş beni
Ya yeter inkar edip durmayın. Düzenli olarakKazen de toplanıp başımıza kocaman pembe kukuletalar takıp pembe cübbeler giyip ayin yapmıyor muyuz, planlar yapmıyor muyuz, büyük kararlar almıyor muyuz,
Mune abla ban yiyenleri fırçalayıp tek ayak üzerinde durdurmuyor mu? Daha fazla saklayamayacağım herkes bilmeli!
Pro Türkçe beklentisi olduğunu sanmam kimsenin,sadece Türkçe yeterli.Siz pro uyesiniz diye mi beni assalamaya çalisiyosunuz
Ben ptt den zarfla alıyorum.Benim iban ı hatalı kaydettiler o zaman. Para yatırmak isteyenler için, TR... dermişim.![]()
Yaaaaa bende isterimPro olarak maaş alıyoruz, beğenilerden prim alıyoruz, tüm üyelerin özel bilgilerine erişim hakkımız var. Ne demek proluğu birşey sanmak![]()
Ayy ucuzmuş ne halt yemeye ben almadım...Birisi gerçek sanıp, yönetime mesaj yazmaya veya diğer sitelerde başlık açmaya kalkışmaz inşallah.
Merak edenler, Pro üyelik detaylarını içeren konuya bakabilirler.
Popüler Konu - Nasıl PRO üye olunur ?
Hem kabul etmiyor, hemde uyarmama rağmen inatla devam ediyorTürkçe bilmemek değil de kelimeleri yanlış yazma.Herkes herkez,aşşalamak değil aşağılamak.Google dan istediğiniz kelimelerin yazılışına bakabilirsiniz.Artık çok kolay bu tarz hataları düzeltmek.Bazı insanların buna takılmasını anlıyorum da inatla sizin doğrusunu yazmak istememenizi anlayamıyorum.
Bir de benim fark ettiğim siz sürekli bir üyeye beğenmedim atınca bu takıntı gibi geliyor.Beğenip beğenmemek size ait bir karar.Ama bunu özellikle yapıyorsunuz.Ne yazdığı önemli değil.Üstelik bunu yaptığınızı da kabul etmiyorsunuz.Yaptıysanız kabul edin bu çok zor bir şey değil.
Pro üyeliği öyle herkese vermiyorlar ki. Adli sicil kaydı, nüfus sureti, kimlik fotokopisi, bir de açıklayamayacağım evraklar istiyorlar. Bilmem sizi alırlar mı...Yaaaaa bende isterim
Ayy ucuzmuş ne halt yemeye ben almadım...
“Ayrılmayı düşünmüyor musunuz?” gibi gayet mantıklı bir soru sorulmuş. Bunu beğenmemiş. Gerçi doğru, ne var yani iş yerindeki erkeklerle flörtöz konuşuyorsa, bir de altı üstü kocasıyla sevişirken başka erkekleri hayal edip cinsel hayatını renklendirmiş. Hemen ayrılmak mı gerekiyor ajsjsjsjsjTürkçe bilmemek değil de kelimeleri yanlış yazma.Herkes herkez,aşşalamak değil aşağılamak.Google dan istediğiniz kelimelerin yazılışına bakabilirsiniz.Artık çok kolay bu tarz hataları düzeltmek.Bazı insanların buna takılmasını anlıyorum da inatla sizin doğrusunu yazmak istememenizi anlayamıyorum.
Bir de benim fark ettiğim siz sürekli bir üyeye beğenmedim atınca bu takıntı gibi geliyor.Beğenip beğenmemek size ait bir karar.Ama bunu özellikle yapıyorsunuz.Ne yazdığı önemli değil.Üstelik bunu yaptığınızı da kabul etmiyorsunuz.Yaptıysanız kabul edin bu çok zor bir şey değil.
Ben on yıldan fazladır çalışan bir devlet memuru olduğum için yeşil pasaportla birlikte kırmızı pro üyeliğe de hak kazanmıştım. Öyle kolay değil o işler.Pro üyeliği öyle herkese vermiyorlar ki. Adli sicil kaydı, nüfus sureti, kimlik fotokopisi, bir de açıklayamayacağım evraklar istiyorlar. Bilmem sizi alırlar mı...
Benim sicilim bembeyaz.. burdaki üyelere laf sokmak sayılmıyorsaPro üyeliği öyle herkese vermiyorlar ki. Adli sicil kaydı, nüfus sureti, kimlik fotokopisi, bir de açıklayamayacağım evraklar istiyorlar. Bilmem sizi alırlar mı...
Bende eğitimci olarak gelecek nesile el attığımdan benim de hakkım o.. devlet baba maaşı yatırsın alayım -800deyimBen on yıldan fazladır çalışan bir devlet memuru olduğum için yeşil pasaportla birlikte kırmızı pro üyeliğe de hak kazanmıştım. Öyle kolay değil o işler.![]()
Evliyken bu normal nasıl karşılanıyor aklım almıyor yani.Elbette ki olum var ama duygu diye biseyde var