evliyim ve baska erkekleri hayal ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaslar,
Oncelikle depremden etkilenen kisilere bassagligi ve bundan sonraki hayatlarinda kolayliklar dilerim.
Evliyim bir cocugum var ve calisiyorum.
Esimle yillardir cinsel hayatimizda talep eden taraf hep ben oldum ve cogunlukla yorgunum bahanesi ile reddediliyorum. Bu sebeple artik talep etmeye bile cekinir oldum. Soyle ornek vereyim ayda 1 kere oluyor. eger ayda 2 yaptiysak bu benim israrlarimla olmustur. Hani evlenince erkekler zirt pirt isteyecekti gece bile uykumuzdan kaldiracakti. Hep boyle anlatildi cogumuza. İsyerinde bir is arkadasimdan hoslanmaya basladim gecen sene. Ama tabi ikimiz de evli oldugumuz icin herhangi bir adim atacak halim yoktu. Kucuk kucuk iltifatlar ediyorduk karsilikli. Birgun bu adamin da benden baya hoslandigini fark ettim ve korktum kotu birsey yapmaktan. Sonra sans eseri isten ayrildi kendisi. Bir daha da gormeyince unuttum gitti. Simdi birkac ay once yeni birisi basladi ise. İlk tanistigimda oyle bir elektrik aldim ki dedim lavanta sen bittin geliyor gelmekte olan.Kisa surede ondan hoslanmaya ve onu hayal etmeye basladim. Ama yine belirteyim herhangi bir davranisim yok kendisine karsi. Fakat o hergun bana iltifat ediyor ve her hareketimle ilgilendigini belli ediyor. Herhangi bir adim tabi ki atmayacagim evliligime bunu yapamam. Ancak bu durumu nasil kontrol altinda tutabilirim. Bu sahsi hergun gormek zorundayim ve konusmak zorundayim. Yani uzaklasma ihtimalim yok. Ayrica benimle ilgilenip tatli sozler etmesi cok hosuma gidiyor. Keske boyle olmasaydi sucluluk hissediyorum icten ice. Ancak bu sahistan hoslandigimdan beri esimle cinsel hayatimiz daha iyiye gitmeye basladi. Bu arada bu da ilginc bir detay.
Siz bence ne hissettiğinizi bilmiyorsunuz.
Flortoz olmak ayri birsey(karsilikli iltifatlariniz flort amacli)
Baska birinden cinsel olarak etkilenmek ayri birsey
Her erkekten etkilenmek ayri birsey

Siz hangisisiniz?

şuanki durumunuz sonrası değilde ilk evlendiğinizdeki bakış açınızla şu soruyu yanıtlayın. Eşiniz böyle bir durumda olsaydı başkasını düşünseydi siz ne isterdiniz? Ben olsam dürüstçe bencen boşansın derdim.
Yine karar sizin diyebilecek birşey yok malesef.

Konu sahibi olmadığınızı biliyorum. Yorumunuzda yer alan "iletişim yoksa aldatma olmaz diyor psikologlar"ifadesini kendine savunma yapmaya hazır insanlar da var. O yüzden yorumunuzda yer alan kısımla ilgili fikrimi yazdım.
Yazabilirsin elbet ama ifadelerinizde öfke var öfke de olabilir ama benim yazdığıma karşılık olmaz, bir de son yazdığınız paragrafı bir daha okuyun kime yazıldığı belli degil

Mune Mune konu kesin sahte

Evet var ama bu konu sahte. Daha önce de bu konuyu yazmisti

Konulara sahte yazılmaması için yönetim uyarı mesajı yazmıştı daha önce. Şüphenizi şikayet et butonunu kullanarak bildirebilirsiniz.

Birebir aynı konuysa, orada farklı durumlar da olabilir.

Kıstas iletişimse burada iletişim var. Onlar hangi psikologlarsa; cümlelerinin bir başı, bir sonu da vardır herhalde. Tek başına "İletişim yoksa aldatma olmaz" cümlesi çok anlamsız duruyor. Kast ettikleri iletişim nedir mesela ?

İlişkinizde, eşiniz veya sevgiliniz dışında; hayali bir insanı dahi hayal etmeye başlasanız, orada çok ciddi bir sorun var demektir. Gerçekte öyle bir insanla henüz tanışmamış olmanız, hayatınızdaki insanı aldatmadığınız anlamına gelmez.

Yazabilirsin elbet ama ifadelerinizde öfke var öfke de olabilir ama benim yazdığıma karşılık olmaz, bir de son yazdığınız paragrafı bir daha okuyun kime yazıldığı belli degil

Son paragraf "iletişim yoksa aldatma olmaz vb" sözünü ortaya atan psikolog/ilişki uzmanı vb veya bunu kendi hareketlerine karşı bir savunma kalkanı yapanlara yönelikti, size değil tabii ki.

Ya yeter inkar edip durmayın. Düzenli olarak @Kazen de toplanıp başımıza kocaman pembe kukuletalar takıp pembe cübbeler giyip ayin yapmıyor muyuz, planlar yapmıyor muyuz, büyük kararlar almıyor muyuz, Mune Mune abla ban yiyenleri fırçalayıp tek ayak üzerinde durdurmuyor mu? Daha fazla saklayamayacağım herkes bilmeli!
Pembe cübbe ve pembe kuketayla hogwarts moda haftasini kasip kavurma fikri cik aklimdan

Evlilikte sadakat kalmamış zaten.Bosaninda siz o şey benim bu şey benim diye gezin eşiniz sizden kurtulup gerçek sevene rastlasin.sizin niyet farklı . sıkıyor sa biri iltifat etsin ağzını kırarım .siz erkeklere nasıl yavşiyorsaniz artık iltifat alıp duruyorsunuz

Bu ne ya bekarlar bir tane bulamaz maşallah iş yerine gelen, evli ablamızdan hoşlanıyor

Libido tavan😂 Bacım boşan sen,yolun çok hayirli yere çıkmayacak gibi

Konuyu okuyunca Vanessa Rinki mi ne öyle bir üye vardı o büyümüş de evlenmiş ve gelip yine konu açmış sandım. 😆
Yazım tarzı mı diyeyim, kafa yapısı mı diyeyim, üslup mu diyeyim… bir şey çok benziyor ama çözemedim.
Boşanmayacaksanız eşinizle beraber yardım alın bu işin başka çözümü yok. Ya boşanacak ve ne isterseniz yapacaksınız ya da bu duruma karşılıklı çözüm bulup (psikolog ve doktor desteği ile) aklınızı gözünüzü elin adamlarından çekeceksiniz. İki kere iki dört

Merhaba arkadaslar,
Oncelikle depremden etkilenen kisilere bassagligi ve bundan sonraki hayatlarinda kolayliklar dilerim.
Esimle yillardir cinsel hayatimizda talep eden taraf hep ben oldum ve cogunlukla yorgunum bahanesi ile reddediliyorum. Bu sebeple artik talep etmeye bile cekinir oldum. Soyle ornek vereyim ayda 1 kere oluyor. eger ayda 2 yaptiysak bu benim israrlarimla olmustur. Hani evlenince erkekler zirt pirt isteyecekti gece bile uykumuzdan kaldiracakti. Hep boyle anlatildi cogumuza. İsyerinde bir is arkadasimdan hoslanmaya basladim gecen sene. Ama tabi ikimiz de evli oldugumuz icin herhangi bir adim atacak halim yoktu. Kucuk kucuk iltifatlar ediyorduk karsilikli. Birgun bu adamin da benden baya hoslandigini fark ettim ve korktum kotu birsey yapmaktan. Sonra sans eseri isten ayrildi kendisi. Bir daha da gormeyince unuttum gitti. Simdi birkac ay once yeni birisi basladi ise. İlk tanistigimda oyle bir elektrik aldim ki dedim lavanta sen bittin geliyor gelmekte olan.Kisa surede ondan hoslanmaya ve onu hayal etmeye basladim. Ama yine belirteyim herhangi bir davranisim yok kendisine karsi. Fakat o hergun bana iltifat ediyor ve her hareketimle ilgilendigini belli ediyor. Herhangi bir adim tabi ki atmayacagim evliligime bunu yapamam. Ancak bu durumu nasil kontrol altinda tutabilirim. Bu sahsi hergun gormek zorundayim ve konusmak zorundayim. Yani uzaklasma ihtimalim yok. Ayrica benimle ilgilenip tatli sozler etmesi cok hosuma gidiyor. Keske boyle olmasaydi sucluluk hissediyorum icten ice. Ancak bu sahistan hoslandigimdan beri esimle cinsel hayatimiz daha iyiye gitmeye basladi. Bu arada bu da ilginc bir detay.
Açsınız aaaaaççççç.

Merhaba arkadaslar,
Bosanin, boylece sadece hayal etmekle kalmak zorunda kalmazsiniz 🤓

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X