• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliyim ve aşık oldum

hebakay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
32
0
0
Diğer
merhaba kızlar ben 5 senelik evliyim. bir kızım var. 3 sene önce kızıma hamileyken eşim bana soğuk davranmaya başladı. bu güne kadar sabırla yürüttüm evliliğimi. her yaptığını anlayışla karşılamaya gayret gösterdim. küçük tartışmalarımız oldu ama kızım için büyütmedim hiç. sanırım bu davranışlarım işe yaradı ve eşim şimdi bana çok aşık. ama ben başka birine aşık oldum. aslında utanıyorum kendimden hem evli olup hemde başka birini görmek. ama oldu işte. o kişininde bana ilgisi var ama birbirimize söyleyemiyoruz. eşimden boşanmak istedim o istemiyor. seni asla bırakmam diyor. ne yapacağımı şaşırdım. ben onu istemiyorum ama beni hep zorluyor. kimsemde yokki yardım isteyeyim. nasıl kurtulabilirim bu adamdan ne olur bi fikir verin. kafayı yiyicem.

merhaba kızlar ben 5 senelik evliyim. bir kızım var. 3 sene önce kızıma hamileyken eşim bana soğuk davranmaya başladı. bu güne kadar sabırla yürüttüm evliliğimi. her yaptığını anlayışla karşılamaya gayret gösterdim. küçük tartışmalarımız oldu ama kızım için büyütmedim hiç. sanırım bu davranışlarım işe yaradı ve eşim şimdi bana çok aşık. ama ben başka birine aşık oldum. aslında utanıyorum kendimden hem evli olup hemde başka birini görmek. ama oldu işte. o kişininde bana ilgisi var ama birbirimize söyleyemiyoruz. eşimden boşanmak istedim o istemiyor. seni asla bırakmam diyor. ne yapacağımı şaşırdım. ben onu istemiyorum ama beni hep zorluyor. kimsemde yokki yardım isteyeyim. nasıl kurtulabilirim bu adamdan ne olur bi fikir verin. kafayı yiyicem.

Nasıl kurtulabilirim bu adamdan dediğin kişi eşinmi???

asık oldgunuz kısı de evlı mı
boyle seyler yapmayın ya sonra kocalarınız yapınca baskasına gıttıde bn soyle yaptımda boyleydı de demeyın
esınız yapsa aynı seyı hos olur mu ?

haklısın ben zaten utanıyorum. aşık olduğum kişi evli değil. eşimi sevmiyorum yaptıklarından artık bıktım. ilk önceleri hep o soğuk davrandı bana aşağıladı beni yapadığını bırakmadı. şimdi ise beni bırakmıyor. kurtulmak istiyorum evet çünkü artık dayanamıyorum ona

bence iii düşünün gecici bi heves olabilir ayrıca kızını bababsız büyütmeye degmez hem boşanınca diğer adam seninle evlenipo kızına babamı olcak başkası asla başkasının yavrusuna babalık yada analık yapamaz

o kadar yaptıklarına sabırla dayandım demişsin ve yeniden aşık oldu demişsin hazır adam seni seviyorken neden istemiyorsun o kötü davranırken sabır gösterip şimdi tekrar seni seven insandan için birde çocuğunun babasından için istemiyorum kurtulmalıyım ????? bence gerçek anlamda düşün sonu bence çok kötü

haklısın ben zaten utanıyorum. aşık olduğum kişi evli değil. eşimi sevmiyorum yaptıklarından artık bıktım. ilk önceleri hep o soğuk davrandı bana aşağıladı beni yapadığını bırakmadı. şimdi ise beni bırakmıyor. kurtulmak istiyorum evet çünkü artık dayanamıyorum ona

Ne diyeceğimi bilemiyorum şaşırıyorum böyle şeyler okuyunca..Önceden bu meziyet erkeklere aitti ama artık devir cidden değişti..Evliyim karnımda bebeğim var allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inş..Gerçekten bir boşlukta bu hataya düştüğünüze inanıyorum..İnanın ileride çok pişman olursunuz..Eşler arasında herşey yaşanır ama sevgi varsa aşılamayacak şey yoktur..Bende eşimle öyle sorunlar yaşadımki anlatsam roman olur vee sen nasıl katlandın bunlara dersiniz..Ama benim eşim şiddette uyguladı,hakaretlerde etti,ilgisizde davrandı günlerce haftalarca..Yeri geldi insan yerinede koymadı inanın bende zor şeyler yaşadım ama aklımın ucundan onu aldatmak ondan kurtulmak geçmedi..Hee evet boşanmak istedim çook seviyorum ama olmuyor dedim ama o bırakmadı..Oturduk konuştuk başbaşa kalıp problemlerimizi dile getirdik inan konuşmadan hiç bişey çözülmez..Ama sen artık bitirmişsin sanırım sadece sana diyeceğim çok pişman olacaksın örnekleri var etrafımda köpekler gibi pişmanlar eşlerini başkalarına tercih ettikleri için..İnsanı gerçekten bazen eşler itiyor fakat karakter meselesi elbette insanın içine girerse bu niyetler çıkmaz allah yaşatmasın umarım doğru yolu bulursun..

esınız ne yaptı bu kadar sıze ?

bence iii düşünün gecici bi heves olabilir ayrıca kızını bababsız büyütmeye degmez hem boşanınca diğer adam seninle evlenipo kızına babamı olcak başkası asla başkasının yavrusuna babalık yada analık yapamaz

canım çok düşündüm. eşim olacak bu adam beni 2 sene içinde defalarca aldattı. kızım için katlandım. ama öyle olmuyormuş. bitmesi gerektiğinde bitecekmiş. kızıma baba kimse olamaz tabiki onun babası var. ama ben onunla yatağa giremiyorum artık. bana her dokunduğunda kusmamak için kendimi zor tutuyorum. şimdi bırakmıyor beni yapıştı bizi kimse ayıramaz ancak ölüm ayırır diyor.

o kadar yaptıklarına sabırla dayandım demişsin ve yeniden aşık oldu demişsin hazır adam seni seviyorken neden istemiyorsun o kötü davranırken sabır gösterip şimdi tekrar seni seven insandan için birde çocuğunun babasından için istemiyorum kurtulmalıyım ????? bence gerçek anlamda düşün sonu bence çok kötü

sana katılıyorum arkadaşım..Filmlerdede izliyoruz eşiyle ilgisiz olan adamların karıları eşini seviyor sabrediyor ama eşi üstüne titreyen kadınlar başka adamlara koşuyor anlamadım gitti gerçekten..Evliliğimin başında bende eşimle çok sorunlar yaşadım kopma noktasına çok geldik ama ikimizdede sevgi vardı ve aştık çok şükür..2,5 yıllık evliyim ve eşim gün geçtikçe öyle ilgileniyorki benimle napayım bendemi kaçayım gideyim başkasına allah korusun..Bencede sonu kötü olur bunun..

canım çok düşündüm. eşim olacak bu adam beni 2 sene içinde defalarca aldattı. kızım için katlandım. ama öyle olmuyormuş. bitmesi gerektiğinde bitecekmiş. kızıma baba kimse olamaz tabiki onun babası var. ama ben onunla yatağa giremiyorum artık. bana her dokunduğunda kusmamak için kendimi zor tutuyorum. şimdi bırakmıyor beni yapıştı bizi kimse ayıramaz ancak ölüm ayırır diyor.

Defalarca aldattı sizi ve defalarca katlandınız...Neden ozaman gitmediniz peki??Aşık olduğunuz zamanmı boşanmak mantıklı geldi?

inanın hepinize hak veriyorum ben kendimi ayıplıyorum zaten. ama ben onu aldatmadım. aşık olduğum adamla konuşmadım. oda benimle konuşmadı.

ben ark katılıom konuşmadan olmuo ayrıca bu bi dönem ola bilir bunhu aşabilirsiniz bende bi ara kendimi duygusal boşlukta hissettim hatta konu açtım çözdük çok şükür aldatma konusuna bişi diyemicem ama ben evliliğin oturması için belli süreler olduna inananlardanım o yüzden boşnma derim yavruna yazık keza şöyle insanın aşk sandığı şey başka bişi çıkabilio dimi fırsatçı biridir belki karsındaki ben hem bir enne hem bir kadın olarak değerlendiriom konunu ki herkes aynını yapıo burda

sızı defalarca aldattıgında neden bırakmadınız aılenız mı sahıp cıkmadı ..
asık oldugunuz adam sıze sahıp cıkacagım evlenıcez gbısınden sozler mı verdı ..?

Defalarca aldattı sizi ve defalarca katlandınız...Neden ozaman gitmediniz peki??Aşık olduğunuz zamanmı boşanmak mantıklı geldi?

ozaman bebeğim çok küçüktü bir umuttur diye katlandım. benim ailem yok. kimseden yardım isteyemedim. 1 senedir bana eskisi gibi davranmıyor. kızımada çok iyi davranıyor. bakın ben yaptığımın iyi bişey olduğunu savunmuyorum onu aldatmadım da sadece birine aşık oldum ona söylemedim. konuşmadım. ama artık dayanamıyorum. şimdi iyi ama okadar kendimi sıkmışım demekki artık midem bulanıyor ondan. zaten birini sevmesemde ondan boşanacaktım. ozamanlar çalıştırmıyordu beni artık çalışıyorum. kendime güveniyorum. aşık olduğum kişiye değil

Karşılıklı aşk en mutlu eden şey belki de hayatta.

Aşk bir iksir; kör eden, kör ettiği kadar mutluluk veren.

Her zaman memnuniyetsizlik yaratan ayrıntılar var en güzel şeylerin, anların içinde bile.
Her zaman daha iyisi var hayatta. Bazen karşımıza çıkar, bazen biz arar buluruz.
Daha iyisi hep var ama "daha iyisini" istediğimiz, aradığımız sürece hiçbir "iyi" bizim değil artık.
Ve "daha iyi" bir süre sonra ancak "iyi".

Kocanı dışında tutsak bile çocuklu bir kadınla bir adamın hikayesi kalacak geriye.
Senin tüm iyi beklentilerine ve niyetine rağmen bir diğer parça, bir diğer kişi daha var etken mutluluğun üzerinde.
Ve senin tüm çabana rağmen, ilgine ve gücüne rağmen bir çocuk ve eski eş.

Aile çok önemli insan doğası içinde. İhtiyaç duyan, dayanışan, yaşlanan insan doğasına ne kadar uygun.
Seven bir koca ve güzel bir çocuk...Bence korumak, sorunlarını çözmek için savaşılabilinecek şeyler.

Aşk bir iksir; kör eden, kör ettiği kadar mutluluk veren.
Ama her iksirin tesiri geçer.

vicdanınız ne diyor başkasına aşık olduğunuz için çocuğunuzu babasından ayırmaya?
madem artık eşiniz düzeldi,bence hata yaparsınız.
sizi aldatmış ama siz affetmişsiniz,şimdi ısıtıp önüne koyamazsınız.

arkadaşlar konuyu yanlış anlattım sanırım ben sadece aşık olduğum için ayrılmak istemyorum ki. özürdilerim yanlış anlaşıldıysam. ben dayanamıyorum artık. beni aldattığı kişilerin hepsini tanıyorum. onun bütün ailesi biliyor. hep beni aşağıladı. dövdü sövdü. niye sabrettim. kimsem yokki. kimsesizlik zor. ben kendimi geliştirdim okudum. ama yetmiyormuş. bir dayanağa ihtiyacı var insanın. çalışmaya başladım. dayanağım o oldu kendime güvendim. aşk başka. o bilmiyor. karşıdan seviyorum işte. belki boşluktandır. ayrılınca hemen ona mı koşucam. hayır. ben bu adamdan kurtulmak istiyorum. deli gibi oldu. beni bırakmıyor. ölüm ayırır diyor. tehtit ediyor. ben kendimden değil bebeğimden öte korkuyorum.

ozaman bebeğim çok küçüktü bir umuttur diye katlandım. benim ailem yok. kimseden yardım isteyemedim. 1 senedir bana eskisi gibi davranmıyor. kızımada çok iyi davranıyor. bakın ben yaptığımın iyi bişey olduğunu savunmuyorum onu aldatmadım da sadece birine aşık oldum ona söylemedim. konuşmadım. ama artık dayanamıyorum. şimdi iyi ama okadar kendimi sıkmışım demekki artık midem bulanıyor ondan. zaten birini sevmesemde ondan boşanacaktım. ozamanlar çalıştırmıyordu beni artık çalışıyorum. kendime güveniyorum. aşık olduğum kişiye değil

Ne diyim hakkında hyırlısı olsun rabbim kimseyi bu durumlara getirmesin hayat çok zor ve gerçekten ileride pişman olacağın şeyler yapmanı istemem en azından kızın için..
Sana bişey anlatayım..Eşim tarafından tanıdığım biri..
12 yıllık evliliğinde sürekli aldatılmış istemediği halde kocasının zorla tecavüzüne uğramış çocuğunun gözü önünde sürükleyerek banyolara götürüp ilişkiye zorlamış..İşi bittikten sonra al paramla değilmi deyip paraları suratına fırlatmış eşi..Her gece arkadaşlarını toplarmış eve içki muhabbetine adamlar ters ters bakarmış sarhoş olduğunda ona odaya kitlermiş korkudan kendini..En sonunda oda içkiye vermiş kendini..Eşi sürekli aldatıyormuş..Şiddet,zorla ilişki her şekilde fark etmiyor,çocuğunun gözü önünde o konumlara düşmek..12 yıl boyunca katlanmış dayanmış oğlu için..Ailesi destek olmadığı için..Ve eşi boşanmadığı için..Kabul etmiyormuş eşi yaptıklarına rağmen boşanmayı..En sonunda biriyle bakışmalara başlamışlar..Derken konuşmalar falan filan bunlar kaçmış..Oğlunuda alıp bakıştığı görüştüğü aşık olduğu adamla kaçtı..Eşinden boşanırken çocuğu adam aldı..Oğluna hasret gidiyor...Şuan evlendiği eşim taraftan tanıdık biri..Biinn pişmaann..İlk zamanki adam yok nefret ediyorum ondan diyor..Beni kaçırmadan önce ne sözlerr ne vaatler ne aşk dolu şelerdi ama şimdi hiç biri yok diyor..Gitsin diye gözünün içine bakıyor,şiddet uyguluyor nefret kusuyor eşi ona..Ve onunda dediği tek şey..o kadar nefret ettiği adamı keşke bırakmasaydım diyor düşün..
Yaşadıkların kolay şey değil belki ama ne diyeyim ben hikayeyi anlattım umarım bişeyler çıakrtabilirsin..

arkadaşlar konuyu yanlış anlattım sanırım ben sadece aşık olduğum için ayrılmak istemyorum ki. özürdilerim yanlış anlaşıldıysam. ben dayanamıyorum artık. beni aldattığı kişilerin hepsini tanıyorum. onun bütün ailesi biliyor. hep beni aşağıladı. dövdü sövdü. niye sabrettim. kimsem yokki. kimsesizlik zor. ben kendimi geliştirdim okudum. ama yetmiyormuş. bir dayanağa ihtiyacı var insanın. çalışmaya başladım. dayanağım o oldu kendime güvendim. aşk başka. o bilmiyor. karşıdan seviyorum işte. belki boşluktandır. ayrılınca hemen ona mı koşucam. hayır. ben bu adamdan kurtulmak istiyorum. deli gibi oldu. beni bırakmıyor. ölüm ayırır diyor. tehtit ediyor. ben kendimden değil bebeğimden öte korkuyorum.

simdi bu durumda o zaman bosan maddi manevi guvenin kendine gelmis madem birde mahkeme karariyla
korumda talep et
ama icinde ki adama karsi olan arzun karsiliksiz cikacak olursa baliga donersin bunu unutma
ama sen kesin kararli isen bosan gitsin
babsiz cocuk buyutmek zormus ha bunuda aklindan cikarma....
hadi kolay gelsin....

Back
X