- 24 Ocak 2017
- 138
- 49
- 34
- Konu Sahibi Depresifkiz
Merhaba...Durumum o kadar karışık ki icinden cikamiyorum.2 yil once evli birine asik oldum ve 4 cocugu vardi ilk zamanlar cok umrumda degildi bi heves saniyodum zaman icinde asik oldum oda bana iki yil birlikteligimiz oldu en mutlu gunlerim ilklerim hep onunla oldu cok baska bi ask yasadik ama gittikce canimi acitmaya basladi nereye kadar gidecekti...Bana bn mutsuzum ayrilacagim dedi evlenelim dedi ama ben ne kadar sevsemde bunu kabul edemiyordum bi yuvayi nasil yikabikirdim hemde 4 cocuk...Ailem beni silerdi herseyi yakip yikarak nasil mutlu olacaktim psikolojim bozuldu ve ayrilma karari aldim ayni sehirdeydik surekli karsima cikiyordu numarami buluyordu pesimi asla birakmadi herseye goze aldim gidelim diyordu ben yapamiyordum unutamadim aci da cok cektim.Belki baskasi olursa unuturum arayislarina girdim ve esimle tanistik.Iyi bi insandi iyi bi es olurdu birseyler de hissettim hem bu sehirden giderim hemde unuturum yeni bi sayfa acarim dedim ama oyle olmadi...6 aylik evliyim 6 aydir depresyon tedavisi goruyorum isimi yapamiyorum kendimi toparlayamiyorum esim cok iyi bi insan iyi bi es ama ona asik oldugum gibi asok olamiyorum onunla yasadiklarimi yasayamiyorum onun yanindaki mutlulugum ayaklarimin yerden kesilmesi olmuyo...6 aydir hastanelerdeyim esim cok uzgun bni sevmiyorsan yapamiyorsan bosanalim diyo onu sevmiyo degilim bi es gibi seviyorum deger veriyorum o aklimdan cikmiyor ve bi sekilde bana ulasti yine allak bullak oldum bi kac kez konustuk cok aci cekiyorum dedi olmuyo dedi ben herseye raziyim herseyle kabulum ikimizide yakma daha fazla dedi ikimizde cikip gidelim diyor ve iyice allak bullak oldum esim bunu haketmiyor cok dwgerli bi insan iki yuva yikip aileme bu utanci yasatip hic bisey olmamis gibi gidemem surekli bunu dusunur oldum hem vicdanen rahatsizim hem ruhen aci cekiyorum imkansizi istiyorum esimi ruhen aldatiyorum kndimide ne yapacagimi cok sasirdim kaldim fikirlerinize ihtiyacim var biliyorum o bnm icin imkansiz aklimdan cikarmam yoluma bakmam en dogrusu onu da yapamiyorum