Evliyim beni rahatsız eden tehdin eden biri var

akşam iş çıkışında iş yerine arkadaşları ile maç mı vs mi bir şey oynamak için geldigini duydum ama kapıda vs görmedim.sadece duydum.eşim alıp eşim bırakıyor işe.
iş yerindeki insanları da anlamıyorum halen böyle bir kişilikle maç vs oynayabiliyorlar ama suçlayamıyorum konuyu herkes bilmiyor.müdürüm bir iki çalışma arkadaşım

şu an rahatsız etmiyor olması yinede içimi rahatlatmıyor aylarduır yaşadığım travma bu hakaret ve iftiraların etkisini üzerimden atamıyorum.allaha havale ediyorum.her seferinde ...
insanlar afedersiniz ben bunu beğendim benim olsun diyerek her türlü pisliği yapabiliyormuş...
eşimin öfkesinden tepkisinden korkmasam bugun söyleyeceğim..eşim illaki hadi çekip vurmadı illaki dövecek bu insanlar eşimden şikayetçi olacak ve sonrası eşim ceza alabilir hatta meslekten bile atılabilir.
böyle bir pislik için bebek beklerken huzursuzluğa değermi diyorum

şimdilik beklemede kal diyor müdürüm de yeniden rhatsız ederse ben de arkadaşlarında devreye gireriz...eşinle de konuyu payklaşır anlatırız ama artık olay kapanadı bu konuda kendini rahatsız etme işine bak dedi.

en son sorumlu müdürüm beni yanına çağırdı biraz konuşalım dedi.nasılsın şu üç haftadır.bir ay a yakın olacak arama mesaj çağrı yanlış numara olarak bile seni arayan var mı dedi.hayır yok dedim.sadece iş yerine kapıya gelmişti.bu durum beni rahatsız etti dedim.çocuk daha kendini kanıtlamaya çalışıyor bir şey yapamaz içini rahat tut.dedi dedim ben savcılığa vermek niyetinde yim.nasıl böyle pis düşüncelere sahip olabilir dedim.nasıl bir insan abla deyip eşime abi deyip bu derece şerefsizleşebilir dedim tutamadım kendimi...o da sen sakin ol .. savcılık konusu böyle bir ilde seni rahatsız eder çözüm olabileceğini inan düşünmüyorum daha çok üzerine çekersin ve mesajları silmişssin dedi.
savcılık kanalında tutuklanma vs olmadığını anlayınca daha çok zarar verecek bir insan haline dönüşebilir.biz konuştuğumuzda tekme tokat dövebilirdik ama çözüm değil ki dedi.böyle insan daha çok hırs yapar dedi.ben konuştum hallettim bir daha senle ilgili konuşmayacak ve seni rahatsız etmeyecek için rahat olsun dedi.

şaka gibisin ya.. hala eşine söylemedin mi? ne huzursuzluğu, ne tedirginliği? tedirgin olacağın tek durum bu bence.. eşinin bilmemesi, pardon söylememiş olman..

Back
X