iste bizde onu diyoz yasamayin burda laf yetistireceginize gidin derdinizi polise anlatin bu anlattiklarin eger dogruysa ki ben zannetmiyom dogru oldugunuda eger dogruysa hic normal ve cekilecek bi durum degil burda konusacaginiza polise gitseydiniz simdiye bi cozum bulunurduKimse benim yaşadıklarımı yaşamadan anlamaz bilip bilmeden yorum yapmayın ömür boyu sidet tehdit ihanet kim yaşar
Bu aşk değil sığınma hissi.Bakın arkadaşi sosyal medya da konuştuk bana gitmeyi teklif eti bende hayır dedim bu kadar konuşmamız asık oldum ama cesaret edemiyorum
Kısacık bir konuda hangi cümlenize şaşırayım bilemedim. Şiddet gördüğünüz halde evli kaldığınıza mı? Boşanmak için izin istemenize mi? Eşinizin arkadaşına aşık olmanıza mı?Meraba eşim bana çok şidet uyguladı bogmaya kalktı bıçakla üstüme geldi vb şeyler çok var beni akrabası ile aldatı birçok kez sevgi yok saygı yok hayatım hep tehditlerle geçti.ailem söyledim bunları ailem arkamda degil boşanmak istedim eşim ailesi eşim ve kendi ailem izin vermiyor ben esim arkadaşına aşık oldum oda bana asla ilişki olmadı ama konuşuyorum ben ne yapmalıyım
Jandarmayı aradın diye yaptı bunu korktun. Ama arkadaşıyla konuşmaya korkmuyorsun hayret.Jandarma aradım telefonu kafam da kırdı kanlar aktı kafamdan o kanlar kendi elinle yıkadı neden anlamıyorsunuz
ahhhh ne romantik kendi elleriyle yıkmamış!!Denedim hanfendi telefon kafamda kırdı kanlar aktı giti o kanlı saçlarımıda kendi eleri ile yıkadı
Meraba eşim bana çok şidet uyguladı bogmaya kalktı bıçakla üstüme geldi vb şeyler çok var beni akrabası ile aldatı birçok kez sevgi yok saygı yok hayatım hep tehditlerle geçti.ailem söyledim bunları ailem arkamda degil boşanmak istedim eşim ailesi eşim ve kendi ailem izin vermiyor ben esim arkadaşına aşık oldum oda bana asla ilişki olmadı ama konuşuyorum ben ne yapmalıyım
jandarma kapiya geliyor çünkü, adamin arandiklarindan haberi oluyor bu yüzden, aşkilotasini aradigindan haberi yok ki adamın kapiya dayanan olmuyo haliykeHayır anlıyorum şimdi diyorum ki siz hani adamın arkadaşıyla konuşuyorsunuz yaa onu bilmiyor yine onunla konuşuyor gibi jandarma ile de konuşabilirsiniz
Onu yapamıyorsanız arkadaşının eşine göz koyan adam var ya hani konuştuğunuz ona söyleyin o arasın
Desin bir kadın var zorla tutuluyor
Jandarmayı bile arayamıyor
Çok zor durumda
yaa polis gelince şikayetçi olmuyor muhtemelen, gidecek yeri olmadigindan adama göz daği vermeye calisiyo aklinca polis jandarma cagirip sonra vazgeciyor.Eee sosyal medyaya nasıl yazıyorsunuz
İnternet kablolarına mors alfabesini tıklayarak mı
Bunun için telefon gerekli
Ordan yazıncaya kadar kades yükleyip basın sonra da hemen silin
Polis gelir anında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?