Evliyim başkasına aşık oldum

Kimse benim yaşadıklarımı yaşamadan anlamaz bilip bilmeden yorum yapmayın ömür boyu sidet tehdit ihanet kim yaşar
iste bizde onu diyoz yasamayin burda laf yetistireceginize gidin derdinizi polise anlatin bu anlattiklarin eger dogruysa ki ben zannetmiyom dogru oldugunuda eger dogruysa hic normal ve cekilecek bi durum degil burda konusacaginiza polise gitseydiniz simdiye bi cozum bulunurdu

Bakın arkadaşi sosyal medya da konuştuk bana gitmeyi teklif eti bende hayır dedim bu kadar konuşmamız asık oldum ama cesaret edemiyorum
Bu aşk değil sığınma hissi.
Sakın karıştırmayın, eğer öyle bir şey yaparsanız şuan yaşadığınız hayattan daha kötüsü olur.
Bir yolunu bulup hepsinden uzaklaşın, kadın sığınma evine vs başvurun.
Ama eşinizin arkadaşının eşinizden hiç bir farkı yok.
Arkadaşının eşiyle konuşacak kadar aşağılık biri.
Arkadaşına bunu yapan yaran sizi kullanır bir kenara atar.
Kanmayın bunlara.

Eşinin arkadasi eşin gibidir ne olacak? Boşansan seninle evlenir mi saniyorsun 3-5 yapar hevesini alir kalirsin öyle. Hadi evlendi diyelim yine cok farkli bir hayatin olmayacak. Duzgun biri olsa arkadasinin karisiyla mi yazisir.

Kısacık bir konuda hangi cümlenize şaşırayım bilemedim. Şiddet gördüğünüz halde evli kaldığınıza mı? Boşanmak için izin istemenize mi? Eşinizin arkadaşına aşık olmanıza mı?
Trollsün inşallah.

Siz kendi karekterinize uygun davranin.Baskasina göre sekillenmeyin.Bosanin bu pislik adamdan sonra isterseniz bir iliskiniz olur

Denedim hanfendi telefon kafamda kırdı kanlar aktı giti o kanlı saçlarımıda kendi eleri ile yıkadı
ahhhh ne romantik kendi elleriyle yıkmamış!!
saçmalamayın Allah aşkınıza
elinize sonra geçti dimi tel? o zaman isteyebilirdiniz yardım

dayak yiyip susmuşsunuz aşık olunca ne yapsam diyorsunuz

normal biri oldugunuzu dusunmustum basta.belki psikolojisi bozuktur oyuzden fikirlere ihtiyaci var zannetttim ama siz gonul rahatlatmak icin bize karsi kendinizi savunuyonuz.derdin kocanin kotu olmasi degil baskasiyla kacmak.hadi git kac durma.ne laf anlamazsin tahminim kenar mahallede felan yasam suren tiplerdensiniz .normaliniz bu.icinden de cikmak istemiyorsunuz

Öncelikle iş lazım çalışmak lazım Allah kahretsin sizi böyle eğitimsiz bırakıp zorla evlendirip sonrasında kefenle çıkarsın kafasındaki aileyi düzeni.Once bunu söyleyeyim eş dediğiniz o camiyi şikayet edin rezil edin gerekirse kadın programlarına çıkın onun şiddetini herkes bilsin sonra onu bòşayin o herifin arkadaşını geçin hayır gelmez .Birsekilde iş para güven lazım size birakin bu 5 kuruş etmez erkekleri fikrim bu

Yakında Esra Erolda görürüz senide

Yemişim evliliği kadının can güvenliği yok ben buraya takıldım sahip çıkanı yok para yok aile yok eğitim yok ne bekliycez 19 yaşında küçük daha ne vuracağım taşı .Çok üzüldüm bildiğiniz çare bu inanın çare değil oda döver sizi lütfen polise doktora gidin o koca denilen kişiden kurtulun boğmak nedir dövmek nedir

Kades indirin sizi boğmaya kalktimi basın polis gelsin rapor alın siginma evine gidin iş isteyin ah ah cocukda birakilmaz ki Onuda napar bu koca kimbilir

Konuda namus yanlış bilmemneye odaklanamadim etrafiniz rezil durumunuza çok üzüldüm lütfen kurtulmaya bakın o kicadanda arkadasindanda inanın çare değil ki çok caresizsiniz

Evli erkekler de patır patır kaçıyor başka kadınlarla o kadar dövdugun boğmaya öldürmeye çalışıp çaresiz bıraktığın kadından sadakat beklemede komik zaten ama inanın bir deliden bir deliye gitmek çözmez işi

jandarma kapiya geliyor çünkü, adamin arandiklarindan haberi oluyor bu yüzden, aşkilotasini aradigindan haberi yok ki adamın kapiya dayanan olmuyo haliyke

Konunun ciddi olup olmadığını sorguladım 7 sayfadır, eğer gerçek konuysa bazı kadınların bu durumdan beslenip nasıl dalga geçebildiğini de..

Eee sosyal medyaya nasıl yazıyorsunuz
İnternet kablolarına mors alfabesini tıklayarak mı
Bunun için telefon gerekli
Ordan yazıncaya kadar kades yükleyip basın sonra da hemen silin
Polis gelir anında
yaa polis gelince şikayetçi olmuyor muhtemelen, gidecek yeri olmadigindan adama göz daği vermeye calisiyo aklinca polis jandarma cagirip sonra vazgeciyor.
İnanin polise jandarmaya boyle o kadar çok olay dusuyoki adamlar gidiyo aliyo kadini sikayetci degilim vazgectim kocami seviyorum diyip geri donuyolar evlerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…