• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim başkasına aşık oldum

bdbbsbdb

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2025
17
0
1
19
Meraba eşim bana çok şidet uyguladı bogmaya kalktı bıçakla üstüme geldi vb şeyler çok var beni akrabası ile aldatı birçok kez sevgi yok saygı yok hayatım hep tehditlerle geçti.ailem söyledim bunları ailem arkamda degil boşanmak istedim eşim ailesi eşim ve kendi ailem izin vermiyor ben esim arkadaşına aşık oldum oda bana asla ilişki olmadı ama konuşuyorum ben ne yapmalıyım

Meraba eşim bana çok şidet uyguladı bogmaya kalktı bıçakla üstüme geldi vb şeyler çok var beni akrabası ile aldatı birçok kez sevgi yok saygı yok hayatım hep tehditlerle geçti.ailem söyledim bunları ailem arkamda degil boşanmak istedim eşim ailesi eşim ve kendi ailem izin vermiyor ben esim arkadaşına aşık oldum oda bana asla ilişki olmadı ama konuşuyorum ben ne yapmalıyım
Yanlışa yanlışla cevap verilmez.

Boşanmak için aile iznine ihtiyaç duyulmuyor. Yetişkin kadınsınız kendi ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz. İlişkinizde hiç bir şey normal değil . Bu evliliğe derhal son vermek için mahkemeyi açın. Aldattı diye kızdığınız eşinizden farkınız nedir şuan ? Yanlış yapıyorsunuz

Ne diyelim sizce???? boşanma , aşkını dolu dizgin yaşa.🤮🤮🤮.İçinde bulunduğunuz zor şartlar ihaneti masumlaştirmaz,eşinizden bir farkınız olmadığını gösterir.Gidin devlete sığının saçma sapan işler yapmayin...

Profil bilgileriniz doğruysa : 19 yaşında , en az 1 çocuk sahibi yetişkin bir kadınsınız. Tüm bunlar kaç yılda oldu ?

Kocandan şiddet görüyor olman başkasına aşık olmayı masumlaştırmaz. Zaten yaşadığın şey aşk değil,böyle kötü giden bir evlilikte birinden ilgi alaka görünce hemen ona yasladın sırtını. Bunu ailenin yapması gerekiyordu. Onlar da üzerine düşeni yapmayınca sen bir yanlışa sürükleniyorsun. Hemen o kişiyle görüşmeyi bırak. Sonra kadın sığınma evine git gidecek akraba teyze,hala vs yoksa.

Böyle bir kocanın arkadaşıyla görüşerek ölüme davetiye çıkarıyorsunuz resmen.
Sizi döven, bıçak çeken ama arkadaşıyla aldatılğını duysa neler yapar, hiç

Profil bilgileriniz doğruysa : 19 yaşında , en az 1 çocuk sahibi yetişkin bir kadınsınız. Tüm bunlar kaç yılda oldu ?
İLk başta güzeldi sonra o bana ihanet etmeye başladı sonunda sogudum

Yapılacak çok bir şey yok, mügeye malzeme çıkar buradan ancak.

İzin vermiyor derken siz neden izin alma gereği duyuyorsunuz ki zaten? Boşanma davasını açın bitsin. Eşinize de uzaklaştırma kararı alın. Hoş siz bunları biliyorsunuz zaten yapmıyor olmanızın başka sebepleri var sanırım.
Ben şidet gördügümde telefonu alıp jandarma aramak istedim eşim telefon alıp kafama vurdu kafam kırdı kanlar aktı ve o saçlarımı kendi eleri ile yıkadı

Bakın ben eşimle uyumaya bile korkuyorum baska çarem yok ailem diyorum onlar birşey demiyor
Kadın sığınma evine gidebilirsin iş imkanı da veriyorlar galiba bu yaptığın çok yanlış hem kocanın yanında uyumaya bile korkuyorsun .

hemde arkadaşıyla aşk yaşıyorsun aranızda birşey olmadıysa birbirinize aşkını nasıl ifade edip söylediniz acaba ? Duygusal boşlukta olabilirsin bu duygusal boşluktan faydalanan adamdan bozma erkek ne gibi kurtuluş sağlayabilir sana ?
Sence adam doğru düzgün biri olsaydı arkadaşının eşine yan gözle bakarmıydı…. Kaç yaşındasınız siz ?

Back