- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi Bebekler44
hacı ne içiyorsan bana da yolla.Bana da yap. Beni The Rasmus yada LP konserine götür. Hiç olmadı Judas Priestte olur…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hacı ne içiyorsan bana da yolla.Bana da yap. Beni The Rasmus yada LP konserine götür. Hiç olmadı Judas Priestte olur…
Adam bekar değil mi? Ben mi yanlış okudum? Baydı beni bu milletin salak saçma ilişkileri. Ahlaktan falan daha öte artık bu. Ayak altı işler yapmayı seviyorlar galiba.adam evli kadın evliii .aşkın ne işi var bu çarpık ilişki de?
konuyu okudum mune hanım da yazmış adam da evliymiş eskiden tanıyormuş adamı bir deAdam bekar değil mi? Ben mi yanlış okudum? Baydı beni bu milletin salak saçma ilişkileri. Ahlaktan falan daha öte artık bu. Ayak altı işler yapmayı seviyorlar galiba.
ayy boşan da adam kurtulsun senden.sevemiyorsan boşanırsın hanımefendice çocuklarını büyütürsün elalemin kocalarının peşine düşmezsineşim o kadar çok şey yaptı ki o itti beni bir Nevi ya ben istemezdim böyle olsun ama sevemiyorum bir türlü olmuyor bu adam için değil kendim için istiyorum boşanmak
aynen yaaa.kimse de kadın kadının düşmanı gereksiz yere boşan dediniz linç team siniz de demez.boşansınnnnn bence deeeeeGönlümce yazabilirim sonunda..
Bence boşan.
Sanırım konu sahibini yine kacirttikaynen yaaa.kimse de kadın kadının düşmanı gereksiz yere boşan dediniz linç team siniz de demez.boşansınnnnn bence deeeee
boşanacak olan boşanırdı ne yapacağını bilmeyen şaşkınSanırım konu sahibini yine kacirttik
valla ben konuyu çok sonradan gördüm.zaten kaçırtanlar kaçırtmış onuSanırım konu sahibini yine kacirttik
Çünkü karşı tarafta evliymis bence ondan bosanmadiboşanacak olan boşanırdı ne yapacağını bilmeyen şaşkın
Hesapta gitmiş zaten yine hüsranvalla ben konuyu çok sonradan gördüm.zaten kaçırtanlar kaçırtmış onu
o adammışAdam bekar mi? Önceki konusunda adam da evliydi bu o değil mi