Evliyim ama kendimi yapayalnız hissediyorum

Bence eşinizde üzgün ve bunalıma girmiş gibi bu dönemde daha çok destek olması lazım size ama galiba sorunlarla başa çıkabilmek için kaçıyor

Bizler bazen duygularımızı içimizde yaşıyoruz. İnsanlar gerçekten anlayamayabiliyor. Bende düşük yaptığımda eşim çalışıyordu yoğundu eve dahi gelememişti. Bende senle aynı şeyleri yaşadım. Ama anlatmaya çalış üzüldüğünü yanında olmasını istediğini. Gerekirse şartları zorla sende git yanına beraber tatil yap. Seviyorsan çabala. Sevmek dünyada en zor bulunan şey

Nasihat edecek yaşa gelmişsiniz anlaşılan anladık siz en tecrübelisiniz hemen boşanmalı en doğrusunu siz biliyorsunuz. Sizin de niyetiniz kötü o kadar yaş almışsınız diye diye bunu demişsiniz

Nasihat edecek yaşa gelmişsiniz anlaşılan anladık siz en tecrübelisiniz hemen boşanmalı en doğrusunu siz biliyorsunuz. Sizin de niyetiniz kötü o kadar yaş almışsınız diye diye bunu demişsiniz
Bak canım kardeşim belli ki gençsin heyecanlisin sağa sola salça olasın var ama ; Burada herkes kendi fikirleri, deneyimleri,kültürü,hayat görüşü doğrultusunda yorum yapar, konu sahipleri de bu yorumları değerlendirir, kendince bı sonuca ulaşır veya ulasamaz orası kendi bileceği iştir. Benim niyetimin ne olduğunu değerlendirmek senin ne işin ne de haddin.. kimseye salça olmazsan kimse de sana yorum yapıp eleştiremez. Sen kendi yorumunu yap geç konuya gerisi seni ilgilendirmez. Hadi bakalım herkes işine gücüne

Salça olmak falan belli ki senin de yaşın küçük aynen uzatmaya gerek yok hadi işine bak tatlım

b
irdaha hamile kalirsan eğer, folik asit gibi vitaminler icmeni öneririm . düşük yapmani engeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…