Evliyim ama kendimi yapayalnız hissediyorum

Öncelikle gecmis olsun canim. Bir kadin icin bebegini kaybetmesi zaten bir kabus hic bitmeyecek gibi bir aci.bende iki ay önce kaybetim ama sükür ben bu aciyi esimin destegiyle atlatabildim ikimiz acimiz bir deyip birbirimizin gözyaslarini sildik.ailesiyle tadil ne demek ya bu zamanda yaninda olmayan esin hic yaninda olmasin daha iyi.tadile götüren ailesi esin daha yeni düsük yapmis senin bizim yanimizda ne isin var git esine destek ol dimeleride bir sorun.
Söyledigimden dolayı lütfen kırılmayın ama eşim benimle ilgilenmiyor diyen insana ben eşimle atlattım birbirimizin gözyaşını sildik yazmak destek vermek olmuyor.
Birisi bir şeye üzülürken istediği şeyi yazıp o insanı daha da depresyona sokmayı doğru bulmuyorum.

Geçmiş olsun öncelikle yanınızda olmalıydı eşiniz tabiki ama önceden planlı bir şeyler varsa bozmamıs olabilir ya da kendi morali de cok bozuldugu için ilgi veremiyor da olabilir. Bekara boşanmak kolay tabiki ama moralinizi toplamaya çalışın Allah tekrar nasip etsin onun açısından da düşünmeye çalışın. Tabi erkekler odun biraz bu inkar edilemez sizin kadar üzülmemiş duygusal bağ kuramamıs olması normal gibi bu devir erkeklerinde. Allah herkesin evine geçim güzelliği versin

Geçmiş olsun cnm
Eşinin seni şu dönemde yalnız bırakması ah diyecek birşey bulamıyorum
Allah vicdan versin herkese

Ben "boşan bence"ciler derneğindenim ondan 😂
Ne bu şiddet bu celal? Sanırım kocasının her türlü baskı ve şiddetine rağmen kocamdır alttan alayım diyip devam ediyorsunuz ve boşanma lafına alerjiniz var 😌
Alerjim yok sizin gibi her önüme gelene boşan diyecek kadar kıskanç değilim ondan

Kadın düşük yapmış adam tatillerde geziyor.. Siz bu evlilikte sevgi-aşk bulabiliyorsanız helal olsun diyorum. Daha ne gibi bi sebep arıyorsunuz boşanmak için acaba?
Ben yapılan şey doğru demiyorum ama sizin gibi de hemen boşan demiyorum herkesin kendi hayatı ve ilk lafı boşan olan kadınlarda da bir art niyet arıyorum evet. Böyle fikir vermek olmaz bu sadece kişinin kötü niyetidir. Oturup niyetlerinizi kontrol edin

👏👏👏👏👏 Ne güzel söyledin güzel kardeşim
Malesef bu sitede gördüğüm tek şey bu. Kadın derdini açmış diyor ki kocam bana ilgisiz hemen altına yazıyorlar boşan diye baksan bunu yazanların kocası da sanki ilgi manyağı. Klavyeden yazmak da kolay. Kendi hayatlarında alamadıkları kararları geçmişler burda ay sen nasıl katlanıyorsub diye millete akıl veriyorlar. Tek bildiğim birşey varsa kadın kadının düşmanıdır burda da onu çok net görüyorum

Söyledigimden dolayı lütfen kırılmayın ama eşim benimle ilgilenmiyor diyen insana ben eşimle atlattım birbirimizin gözyaşını sildik yazmak destek vermek olmuyor.
Birisi bir şeye üzülürken istediği şeyi yazıp o insanı daha da depresyona sokmayı doğru bulmuyorum.
Düsük yapmis biri olarak konu sahibini anlayabiliyorum.bir kadin olarak o kötü zamani sadece esinle atlatmak istiyorsun seni sadece o anlasin sana sadece o teseli gibi görüyorsun. Ailem yanimdaydi ama genede esim yanimda olsun beni anlasin istiyor.ama konu sahibine bosver adam gitsin tadilini yapsin sen otur acini cek.yakinda tekrar hamile kalirsin seni tekrar aramaya ve sana sevgisi artar yazamazdim herhalde. Yazdiklariniza alinmadim düsüncelerinize saygi duyarim bastacisin 😘

Hemen konuyu ne kadar kolay boşanma muhabbetine getiriyorsunuz. Kadın burda derdini paylaşmış bir çözüm yolu aramış en son çareyi söylüyorsunuz. Konuşup hallolacak bir mesele de olabilir. Siz burda kadınlar birbirinizin düşmanısınız çünkü içiniz kötü. Bunu yazan sen de ya evlilik ne bilmiyorsun yada sen bile bu dediğine cesaret edememişsin yada sende boşanmış o yüzden herkes senin gibi olsun istiyorsun

Kadın düşük yapmış geçen hafta. Sokaktaki yabancıya söylese birisi geçen hafta düşük yaptım diye, üzülür de gelir destek olur.

Eee elin sokaktan geçen yabancısı bile destek olup yardım edecekse, bu "koca" denen şahsiyet sokaktaki insandan daha mı uzakta da karısını düşünmeden gezme tozma peşinde? Vicdan, merhamet olmayan insana sen nasıl bi çözüm yolu verirsin? Kötü günde (kaldı ki gerçekten kötü bi günde) yanında olmayan koca ne zaman kocalık yapacak? Merak ettim. Sizin üstün çözüm yolunuz nedir?

Kadın düşük yapmış geçen hafta. Sokaktaki yabancıya söylese birisi geçen hafta düşük yaptım diye, üzülür de gelir destek olur.

Eee elin sokaktan geçen yabancısı bile destek olup yardım edecekse, bu "koca" denen şahsiyet sokaktaki insandan daha mı uzakta da karısını düşünmeden gezme tozma peşinde? Vicdan, merhamet olmayan insana sen nasıl bi çözüm yolu verirsin? Kötü günde (kaldı ki gerçekten kötü bi günde) yanında olmayan koca ne zaman kocalık yapacak? Merak ettim. Sizin üstün çözüm yolunuz nedir?
Benim üstün çözüm yolum karşılıklı konuşup ortak karar vermek yürürse yürür yürümezse yürümez onların bileceği iş. Hoş sizin bunu anlayacağınızı da sanmıyorum da zahmet edip yazdınız diye cevap verdim

Ben yapılan şey doğru demiyorum ama sizin gibi de hemen boşan demiyorum herkesin kendi hayatı ve ilk lafı boşan olan kadınlarda da bir art niyet arıyorum evet. Böyle fikir vermek olmaz bu sadece kişinin kötü niyetidir.Oturup niyetlerinizi kontrol edin
Şimdi burda oturup size kendimi anlatacak halim yok sadece şunu söyleyebilirim ki hani çok bilip ahkam kesiyorsunuz ya yok kendi hayatlarında bidibidi... hah işte orada çok yanılıyorsunuz; çünkü ben bir bosanma geçirmiş, 2. Evliliğinde gayet mutlu ve huzurlu 40 yaşında bir insan olarak, tecrübelerim ve hayat gorusum doğrultusunda, ne tür insanlarla nasıl bir yol yürünür, ve o yolun sonu nereye çıkar iyi kötü tahmin edebiliyorum. Ve siz hemcinslerime de tanımasam da "kadın" olarak değer verdiğim için, degersizlestirilmelerine, sevgiden yoksun kalmalarına, aşağılanmalarına, psikolojik veya fizyolojik şiddete maruz kalmalarina,kendilerine tırnak kadar değer vermeyen bencil adamlar için saçlarını süpürge edip gözyaşı dokmelerine, bu tarz adamlara bir ömür adamalarına gonlum razı olmuyor. Ben de mesela sizin niyetinizden şüphe duyuyorum çünkü mutsuz insanların mutsuzluklarini devam ettirmelerini destekleyerek onlara iyilik yapmıyorsunuz.

Alerjim yok sizin gibi her önüme gelene boşan diyecek kadar kıskanç değilim ondan
Ay Allah aşkına kaç yaşındasınız şu yorumun ergenliğine bakın 🥴
Neden kıskanayım ortada kıskanacak ne var ilgisiz umursamaz eş mi? Bence siz bu tür şeylere boyun eğdiğiniz için başkaları da sizin kervanınıza katılsın istiyorsunuz. Aklınızca konu sahibine destek oluyorsunuz ama oy canım sabret geçer diyerek yardımda bulunmuş olmuyorsunuz. Evet bu adam umursamaz bundan çocuk yapma fikrini ertele bunu ölç tart ona göre evliliğini devam ettir denmeli. Ama siz gibiler hemcinslerimizi boşanma konusunda korktur yaşadığı hayata mahkum edersiniz aksine. Yazık

Her konuda güçlü kadın imajı çizdiğimiz için karşı taraf bazen bu konuları normal surecten cok cok daha hızlı atlatabıldıgımızı zannedıyor. Siz kendı ayakları uzerınde duran guclu bır kadınsınız sanırım. Eşınız bunu dusunerek normal surecınıze kolay adapte oldugunuzu dusunup gunluk rutınlerıne donmus olabılır. Dondugunde bır kac gun basbasa bır yere gıdıp bu surecın sızı aslında nasıl uzdugunu ve yalnız hıssettıgınızı anlatın bence.

Eşşek olsa bu kadın düşük yaptı yanında olayım der. Ailesi de oğlum nerde bu kadın tatile gelemiyor madem yanında ol evinde dur demiyor mu??
Eşiniz de ailesi de insan değil kusura bakmayın😶

Size gelince bir konuşun derim desteğe ihtiyacınız olduğunu söyleyin. Umarım anlar.

Nasıl yani eşiniz sırf hamileydiniz diye mi arayıp soruyordu?
Onun için "çocuğunu taşıyan kadın"dan başka sıfatınız yok mu?
Peki böyle biriyle hala evli kalmak neden?
Megg, sen nasıl boşan demeye getirirsin bu olayı, aklım almıyor :KK53: :KK70:

Eşşek olsa bu kadın düşük yaptı yanında olayım der. Ailesi de oğlum nerde bu kadın tatile gelemiyor madem yanında ol evinde dur demiyor mu??
Eşiniz de ailesi de insan değil kusura bakmayın😶

Size gelince bir konuşun derim desteğe ihtiyacınız olduğunu söyleyin. Umarım anlar.
Kv nin işine geliyordur, düşünse de demez git karının yanına diye:işsiz:

Ay Allah aşkına kaç yaşındasınız şu yorumun ergenliğine bakın 🥴
Neden kıskanayım ortada kıskanacak ne var ilgisiz umursamaz eş mi? Bence siz bu tür şeylere boyun eğdiğiniz için başkaları da sizin kervanınıza katılsın istiyorsunuz. Aklınızca konu sahibine destek oluyorsunuz ama oy canım sabret geçer diyerek yardımda bulunmuş olmuyorsunuz. Evet bu adam umursamaz bundan çocuk yapma fikrini ertele bunu ölç tart ona göre evliliğini devam ettir denmeli. Ama siz gibiler hemcinslerimizi boşanma konusunda korktur yaşadığı hayata mahkum edersiniz aksine. Yazık
Siz de mahkum olmuşsunuz bu art niyetli düşüncelerinize kötü kalbinize. Yazık

Benim üstün çözüm yolum karşılıklı konuşup ortak karar vermek yürürse yürür yürümezse yürümez onların bileceği iş. Hoş sizin bunu anlayacağınızı da sanmıyorum da zahmet edip yazdınız diye cevap verdim

Ortak karar vermek için karşıda bi insan olması gerekiyor, farkında mısınız bilmiyorum da ortalıkta yok kocası? Tatillerde geziyor. Kadın tek başına kalmış, kocası yok. Soruyu o yüzden açmış, kocam yok diyor?? Nasıl konuşmalarını bekliyorsunuz? Kocası tatilden eve ne zaman dönerse, canı ne zaman isterse mi? Kadın da tek başına acısıyla, derdiyle beklesin eşi eve gelecek diye. Aman yuva dağılmasın. Ben asıl sizin anladığınızı sanmıyorum ama ben de bi incelik yapıp yine de anlattım. Neyse.

Merhaba arkadaslar.

Gecen hafta düsük yaptim. Kendimi pekte iyi hissetmiyorum. 35 yasindayim ve ilk hamileligim düsük olmasi moralimi bozdu sahsen.

Esim gecen haftaya kadar hamileligimi duydugun itibaren hergün halimi hatrimi sorar ve hep dikkat ederdi.
Ancak bu bir haftadir uzak olmadigi kadar uzak benden.

Yaklasik 1 aydir iliskimiz de yok. Sürekli tatile gidiyor ailesiyle. Ben isimden dolayi gidemiyirum. Ev, aile, is, kagit evrak hepsi bana kaliyir. Kendimi cok yalniz, üzgün, bakimsiz sevilmemis hissediyorum.

En azindan esimin bu dönemde yanimda olmasini isterdim. Ama o hem tatilde hem is seyahatinde ailesiyle.

Kendim zaten cok fazla kilo aldim esimle tanistigimizdan buyana 15 kilo aldim.
Ne yapcagimi bilmiyorum.
Yapayalniz hissediyirum.

Kendimde degisiklik yap.ak istiyorum. Benden sikildi sanirim esim. Sanki hic yanimda durmak isteniyormus gibi hissediyorum.
Öncelikle çok geçmiş olsun, siz yaşadığınız badirelerden dolayı biraz hassassınız sanırım.. Erkekler çocuklarını kucaklarına aldıktan sonra baba oluyorlar, biz ilk hamile Olduğumuzu öğrendiğimizde anne oluyoruz… Eşinizin Sizin gibi hissetmesini beklemeyin, benim eniştem çok çok iyi bir eş ve baba, küçük kızı doğduğunda ablamı hastaneye bırakıp maça gitmişti🙃 bu duruma çok takılmayın.
sizde kendinize biraz zaman verin, aldığınız kiloları vererek başlayın (ben if diyeti yapıyorum , tavsiye ederim) sonra saçınızı değiştirin. Hayat çok güzel inanın ki , yürüyüşe çıkın.. kendinizi mutsuz etmeyin 🌸

Back