Evliyim ama kendimi yapayalnız hissediyorum

Merhaba arkadaslar.

Gecen hafta düsük yaptim. Kendimi pekte iyi hissetmiyorum. 35 yasindayim ve ilk hamileligim düsük olmasi moralimi bozdu sahsen.

Esim gecen haftaya kadar hamileligimi duydugun itibaren hergün halimi hatrimi sorar ve hep dikkat ederdi.
Ancak bu bir haftadir uzak olmadigi kadar uzak benden.

Yaklasik 1 aydir iliskimiz de yok. Sürekli tatile gidiyor ailesiyle. Ben isimden dolayi gidemiyirum. Ev, aile, is, kagit evrak hepsi bana kaliyir. Kendimi cok yalniz, üzgün, bakimsiz sevilmemis hissediyorum.

En azindan esimin bu dönemde yanimda olmasini isterdim. Ama o hem tatilde hem is seyahatinde ailesiyle.

Kendim zaten cok fazla kilo aldim esimle tanistigimizdan buyana 15 kilo aldim.
Ne yapcagimi bilmiyorum.
Yapayalniz hissediyirum.

Kendimde degisiklik yap.ak istiyorum. Benden sikildi sanirim esim. Sanki hic yanimda durmak isteniyormus gibi hissediyorum.
Bence eşinizde üzgün ve bunalıma girmiş gibi bu dönemde daha çok destek olması lazım size ama galiba sorunlarla başa çıkabilmek için kaçıyor

Bizler bazen duygularımızı içimizde yaşıyoruz. İnsanlar gerçekten anlayamayabiliyor. Bende düşük yaptığımda eşim çalışıyordu yoğundu eve dahi gelememişti. Bende senle aynı şeyleri yaşadım. Ama anlatmaya çalış üzüldüğünü yanında olmasını istediğini. Gerekirse şartları zorla sende git yanına beraber tatil yap. Seviyorsan çabala. Sevmek dünyada en zor bulunan şey

Şimdi burda oturup size kendimi anlatacak halim yok sadece şunu söyleyebilirim ki hani çok bilip ahkam kesiyorsunuz ya yok kendi hayatlarında bidibidi... hah işte orada çok yanılıyorsunuz; çünkü ben bir bosanma geçirmiş, 2. Evliliğinde gayet mutlu ve huzurlu 40 yaşında bir insan olarak, tecrübelerim ve hayat gorusum doğrultusunda, ne tür insanlarla nasıl bir yol yürünür, ve o yolun sonu nereye çıkar iyi kötü tahmin edebiliyorum. Ve siz hemcinslerime de tanımasam da "kadın" olarak değer verdiğim için, degersizlestirilmelerine, sevgiden yoksun kalmalarına, aşağılanmalarına, psikolojik veya fizyolojik şiddete maruz kalmalarina,kendilerine tırnak kadar değer vermeyen bencil adamlar için saçlarını süpürge edip gözyaşı dokmelerine, bu tarz adamlara bir ömür adamalarına gonlum razı olmuyor. Ben de mesela sizin niyetinizden şüphe duyuyorum çünkü mutsuz insanların mutsuzluklarini devam ettirmelerini destekleyerek onlara iyilik yapmıyorsunuz.
Nasihat edecek yaşa gelmişsiniz anlaşılan anladık siz en tecrübelisiniz hemen boşanmalı en doğrusunu siz biliyorsunuz. Sizin de niyetiniz kötü o kadar yaş almışsınız diye diye bunu demişsiniz

Nasihat edecek yaşa gelmişsiniz anlaşılan anladık siz en tecrübelisiniz hemen boşanmalı en doğrusunu siz biliyorsunuz. Sizin de niyetiniz kötü o kadar yaş almışsınız diye diye bunu demişsiniz
Bak canım kardeşim belli ki gençsin heyecanlisin sağa sola salça olasın var ama ; Burada herkes kendi fikirleri, deneyimleri,kültürü,hayat görüşü doğrultusunda yorum yapar, konu sahipleri de bu yorumları değerlendirir, kendince bı sonuca ulaşır veya ulasamaz orası kendi bileceği iştir. Benim niyetimin ne olduğunu değerlendirmek senin ne işin ne de haddin.. kimseye salça olmazsan kimse de sana yorum yapıp eleştiremez. Sen kendi yorumunu yap geç konuya gerisi seni ilgilendirmez. Hadi bakalım herkes işine gücüne 😉

Bak canım kardeşim belli ki gençsin heyecanlisin sağa sola salça olasın var ama ; Burada herkes kendi fikirleri, deneyimleri,kültürü,hayat görüşü doğrultusunda yorum yapar, konu sahipleri de bu yorumları değerlendirir, kendince bı sonuca ulaşır veya ulasamaz orası kendi bileceği iştir. Benim niyetimin ne olduğunu değerlendirmek senin ne işin ne de haddin.. kimseye salça olmazsan kimse de sana yorum yapıp eleştiremez. Sen kendi yorumunu yap geç konuya gerisi seni ilgilendirmez. Hadi bakalım herkes işine gücüne 😉
Salça olmak falan belli ki senin de yaşın küçük aynen uzatmaya gerek yok hadi işine bak tatlım 😊

b
Merhaba arkadaslar.

Gecen hafta düsük yaptim. Kendimi pekte iyi hissetmiyorum. 35 yasindayim ve ilk hamileligim düsük olmasi moralimi bozdu sahsen.

Esim gecen haftaya kadar hamileligimi duydugun itibaren hergün halimi hatrimi sorar ve hep dikkat ederdi.
Ancak bu bir haftadir uzak olmadigi kadar uzak benden.

Yaklasik 1 aydir iliskimiz de yok. Sürekli tatile gidiyor ailesiyle. Ben isimden dolayi gidemiyirum. Ev, aile, is, kagit evrak hepsi bana kaliyir. Kendimi cok yalniz, üzgün, bakimsiz sevilmemis hissediyorum.

En azindan esimin bu dönemde yanimda olmasini isterdim. Ama o hem tatilde hem is seyahatinde ailesiyle.

Kendim zaten cok fazla kilo aldim esimle tanistigimizdan buyana 15 kilo aldim.
Ne yapcagimi bilmiyorum.
Yapayalniz hissediyirum.

Kendimde degisiklik yap.ak istiyorum. Benden sikildi sanirim esim. Sanki hic yanimda durmak isteniyormus gibi hissediyorum.
irdaha hamile kalirsan eğer, folik asit gibi vitaminler icmeni öneririm . düşük yapmani engeller

Back