- 29 Ocak 2021
- 297
- 852
- 33
- Konu Sahibi Sade_Bilge
-
Evli olduğunuza emin misiniz? Daha doğrusu medeni durumunun değiştiğinden eşinizin haberi var mı?Sürekli tatile gidiyor ailesiyle. Ben isimden dolayi gidemiyirum
Merhaba arkadaslar.
Gecen hafta düsük yaptim. Kendimi pekte iyi hissetmiyorum. 35 yasindayim ve ilk hamileligim düsük olmasi moralimi bozdu sahsen.
Esim gecen haftaya kadar hamileligimi duydugun itibaren hergün halimi hatrimi sorar ve hep dikkat ederdi.
Ancak bu bir haftadir uzak olmadigi kadar uzak benden.
Yaklasik 1 aydir iliskimiz de yok. Sürekli tatile gidiyor ailesiyle. Ben isimden dolayi gidemiyirum. Ev, aile, is, kagit evrak hepsi bana kaliyir. Kendimi cok yalniz, üzgün, bakimsiz sevilmemis hissediyorum.
En azindan esimin bu dönemde yanimda olmasini isterdim. Ama o hem tatilde hem is seyahatinde ailesiyle.
Kendim zaten cok fazla kilo aldim esimle tanistigimizdan buyana 15 kilo aldim.
Ne yapcagimi bilmiyorum.
Yapayalniz hissediyirum.
Kendimde degisiklik yap.ak istiyorum. Benden sikildi sanirim esim. Sanki hic yanimda durmak isteniyormus gibi hissediyorum.
Ne zaman evlendiniz? Hamilelik öncesi nasıldı size karşı eşiniz?Merhaba arkadaslar.
Gecen hafta düsük yaptim. Kendimi pekte iyi hissetmiyorum. 35 yasindayim ve ilk hamileligim düsük olmasi moralimi bozdu sahsen.
Esim gecen haftaya kadar hamileligimi duydugun itibaren hergün halimi hatrimi sorar ve hep dikkat ederdi.
Yaklasik 1 aydir iliskimiz de yok. Sürekli tatile gidiyor ailesiyle. Ben isimden dolayi gidemiyirum. Ev, aile, is, kagit evrak hepsi bana kaliyir. Kendimi cok yalniz, üzgün, bakimsiz sevilmemis hissediyorum.
En azindan esimin bu dönemde yanimda olmasini isterdim. Ama o hem tatilde hem is seyahatinde ailesiyle.
Ne yapcagimi bilmiyorum.
Yapayalniz hissediyirum.
Kendimde degisiklik yap.ak istiyorum. Benden sikildi sanirim esim. Sanki hic yanimda durmak isteniyormus gibi hissediyorum.
Eşin için değil, öncel kendin için kilolarını ver, bakımını yap, evini düzenli tut. İşinden 2-3 günde olsa bir nefeslik izin alıp tatil kaçamağı yap. Madem eşin hayatında hiçbir şey olmamış gibi davranıyor, sende aynısını yap. Kendini ezik psikolojisine sokma, sonuçta sende çalışıp kazanıyorsun. Önce kendine değer ver.Merhaba arkadaslar.
Ne yapcagimi bilmiyorum.
Yapayalniz hissediyirum.
İş seyehatine gittiğinde toplantı araların da mı tatil yapıyor geziyor denize giriyor vs? İş aile şirketi mi?Merhaba arkadaslar.
Ne yapcagimi bilmiyorum.
Yapayalniz hissediyirum.
Hemen konuyu ne kadar kolay boşanma muhabbetine getiriyorsunuz. Kadın burda derdini paylaşmış bir çözüm yolu aramış en son çareyi söylüyorsunuz. Konuşup hallolacak bir mesele de olabilir. Siz burda kadınlar birbirinizin düşmanısınız çünkü içiniz kötü. Bunu yazan sen de ya evlilik ne bilmiyorsun yada sen bile bu dediğine cesaret edememişsin yada sende boşanmış o yüzden herkes senin gibi olsun istiyorsunNasıl yani eşiniz sırf hamileydiniz diye mi arayıp soruyordu?
Onun için "çocuğunu taşıyan kadın"dan başka sıfatınız yok mu?
Peki böyle biriyle hala evli kalmak neden?
Hemen konuyu ne kadar kolay boşanma muhabbetine getiriyorsunuz. Kadın burda derdini paylaşmış bir çözüm yolu aramış en son çareyi söylüyorsunuz. Konuşup hallolacak bir mesele de olabilir. Siz burda kadınlar birbirinizin düşmanısınız çünkü içiniz kötü. Bunu yazan sen de ya evlilik ne bilmiyorsun yada sen bile bu dediğine cesaret edememişsin yada sende boşanmış o yüzden herkes senin gibi olsun istiyorsun
Ben "boşan bence"ciler derneğindenim ondanHemen konuyu ne kadar kolay boşanma muhabbetine getiriyorsunuz. Kadın burda derdini paylaşmış bir çözüm yolu aramış en son çareyi söylüyorsunuz. Konuşup hallolacak bir mesele de olabilir. Siz burda kadınlar birbirinizin düşmanısınız çünkü içiniz kötü. Bunu yazan sen de ya evlilik ne bilmiyorsun yada sen bile bu dediğine cesaret edememişsin yada sende boşanmış o yüzden herkes senin gibi olsun istiyorsun
Kadın düşük yapmış adam tatillerde geziyor.. Siz bu evlilikte sevgi-aşk bulabiliyorsanız helal olsun diyorum. Daha ne gibi bi sebep arıyorsunuz boşanmak için acaba?Hemen konuyu ne kadar kolay boşanma muhabbetine getiriyorsunuz. Kadın burda derdini paylaşmış bir çözüm yolu aramış en son çareyi söylüyorsunuz. Konuşup hallolacak bir mesele de olabilir. Siz burda kadınlar birbirinizin düşmanısınız çünkü içiniz kötü. Bunu yazan sen de ya evlilik ne bilmiyorsun yada sen bile bu dediğine cesaret edememişsin yada sende boşanmış o yüzden herkes senin gibi olsun istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?