• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilk korkusu mu ki?

elfelfelfelf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
32
0
36
Şanlıurfa
kızlar 7 senedir beraber olduğum kişiyle 25 gün sonra evleniyorum inşallah. hatta nikahımız kıyıldı bile bi düğün kaldı. ama beni fena bi korku sardı. herkes de oluyor mu bu anlamadım. hiç bir şeyden zevk alamıyorum şu zamanlarımda. canım hiç bi şey yapmak istemiyor. acaba birbirimiz için gerçekten doğru kişiler miyiz diye sürekli düşünüyorum. biliyorum anca mı aklın başına geldi, 7 senedir ne düşündün acaba diyenleriniz olabilir. 7 senedir zaman zaman sorunlarımız olan bi ilişkimiz vardı ama bi türlü birbirimizdn vazgeçemedik de. şu zamanlarda ya boşanırsak , ya mutsuz olursak diye düşünüp duruyorum sürekli. ve düşündükçe dolduruyorum kendimi. ayrılsak mı acaba hiç bulaşmadan bu işlere diye de düşünüyorum 20 gün kala. ve hiç kimsee açamıyorum konuyu milletin de aklını bulandırmayayım diye. napçağımı bilmiyorum. benim gibi hislere kapılan başka kimselerde var mı acaba merak ettim kızlar

Merhaba canim okuduğumda acaba bu yaziyi ben mi yazdim diye düşündüm emin ol bende ayni duygular icindeyim benimde dugunume 40 gun kaldi ve benimde olmayacak dusunceler kafami mesgul etmis durumda .. canim hic birsey yapmak istemiyor ve acayip bi sinir var en ufak seyde sinirleniyorum.. 7 seneyle falan ilgisi yok emin ol ben görücü usulü evleniyorum nisanlimada cok alistim seviyorum ama ayni korkular bendede var anlasabilecek miyiz evlenince degisecek mi mutlu olacakmiyiz falan filan tek değilsin yani umarim bu durum gecer biran once :(

kızlar 7 senedir beraber olduğum kişiyle 25 gün sonra evleniyorum inşallah. hatta nikahımız kıyıldı bile bi düğün kaldı. ama beni fena bi korku sardı. herkes de oluyor mu bu anlamadım. hiç bir şeyden zevk alamıyorum şu zamanlarımda. canım hiç bi şey yapmak istemiyor. acaba birbirimiz için gerçekten doğru kişiler miyiz diye sürekli düşünüyorum. biliyorum anca mı aklın başına geldi, 7 senedir ne düşündün acaba diyenleriniz olabilir. 7 senedir zaman zaman sorunlarımız olan bi ilişkimiz vardı ama bi türlü birbirimizdn vazgeçemedik de. şu zamanlarda ya boşanırsak , ya mutsuz olursak diye düşünüp duruyorum sürekli. ve düşündükçe dolduruyorum kendimi. ayrılsak mı acaba hiç bulaşmadan bu işlere diye de düşünüyorum 20 gün kala. ve hiç kimsee açamıyorum konuyu milletin de aklını bulandırmayayım diye. napçağımı bilmiyorum. benim gibi hislere kapılan başka kimselerde var mı acaba merak ettim kızlar

:$ biri beni anlatiyor gibi

Ooof of bana da 20 gun kaldi. Kafayi yiyecegim sevmiyor muyum acaba kendimi mi kandiriyorum diye dusunmekten. Canim tecrubel8 buyukler der ki evlilik arefesinde olan insanla seytan cok ugrasir. Seytan bizlere vesvese veriyor sanirim. Ufacık birseyde sanki daglar tepeler cokuyor ve bir umutsuzluk doluyor insanin ustune. Zaten stres hat safhada. Birbirimizi rahatlatalim canm.

sevinsem mi üzülsem mi bilemedim sizlerin de aynı düşünceler içinde olmasına :50: bence de birbirimizi rahatlatsak süper olur, şeytan ramazan da bu kdar uğraşıyorsa benle ( ramazanda şeytan bağı derler ya :) ramazandan sonrasını hiç düşünemiyorum :44: bu zamana kadar ne kadar zorlukla geldik. bu saatten sonra niye bunları düşünüyorum ki sanki . ama çok farklıyız iştebu korkutuyor. birbirimize bol bol dua edelim kızlar

Bizim de nikahımız oldu, pazar günü de düğün olacak.. İnanılmaz gerginim sürekli bişey bulup ağlıyorum, herkese çatıyorum sonradan pişman oluyorum tabi ama iş işten geçio.. Bi yanda da vicdan azabı birikio dağ gibi.. Çok fenayım çok..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de evliliğe 1 ay kala filan en ufak tartışmada derin derin düşünüyodum siz gibi. Doğru kişi mi birbirimizi mutsuz eder miyiz vs diye. Bizim de 7 yıldır süren bi ilişkimiz vardı.

Evlendikten sonra hiç bi korku kalmıyor :) 5 hafta oldu evleneli. Nerdeyse her gün iyi ki evlendik deyip duruyoruz Allah bozmasın :) eşimi de çok seviyorum. Beni kırmıyor üzmüyor ufak tefek şeylerde gönlümü alıyor hemen :)

Çok düşünmeyin kızlar hakkaten bi süreç bu ve geçiyor evlenince :) mutluluğunuza bakın ;)

Ben de evliliğe 1 ay kala filan en ufak tartışmada derin derin düşünüyodum siz gibi. Doğru kişi mi birbirimizi mutsuz eder miyiz vs diye. Bizim de 7 yıldır süren bi ilişkimiz vardı.

Evlendikten sonra hiç bi korku kalmıyor :) 5 hafta oldu evleneli. Nerdeyse her gün iyi ki evlendik deyip duruyoruz Allah bozmasın :) eşimi de çok seviyorum. Beni kırmıyor üzmüyor ufak tefek şeylerde gönlümü alıyor hemen :)

Çok düşünmeyin kızlar hakkaten bi süreç bu ve geçiyor evlenince :) mutluluğunuza bakın ;)

Icimi rahatlattin valla canim insAllah dedigin gibi olur ya benimde 37 gun kaldi :((

Evlilik öncesi olağan şeyler bunlar kızlar çok normal korkmayın:)
İnsan tüm duyguları birarada yaşıyor,bir yandan aileden ayrılmak farklı bir hayata başlamak falan gerginlik yapıyor.düğün bitip evinize gittiğinizde aaaa evlendikmi yani oluyorsunuz:) şeytan hayırlı işlerde çok uğraşırmış,anın tadını çıkarın bir daha nişanlı olmayacaksınız:)
Allah hepinize mutluluklar versin şimdiden hayırlı olsun diyelim;)

Back