Evlilikten sonra değişen eşim ...

Tek baglantimiz yakın oturmamiz. Taşınma durumumuz pek yok. Esimde ailesine çok düşkün. En son bende gidip kaynanamla konusacagim. Bakalım

sesli harfleri yutmasanız 16 sında ergenler gibi

bir cinnet veya boşanma kağıdı olayı çözer arkadaşların dediği gibi
ne kadarlık evlisiniz

Sadece ergenler mi yutar sesli harfleri?
Telefondan msj atarken kisaltmis olamam mi suç mu bu?
2 yil oldu
burası büyük bir platform zor anlaşılıyor böyle yazılınca
ve burdaki birçok insan bundan hoşlanmaz burda!!!!

böyle bana çıkışacağınıza az eşinize de keşke dişinizi gösterseydiniz

burası büyük bir platform zor anlaşılıyor böyle yazılınca
ve burdaki birçok insan bundan hoşlanmaz burda!!!!

böyle bana çıkışacağınıza az eşinize de keşke dişinizi gösterseydiniz

Gostermedigimi nerden biliyorsun ?
Anlayan insanlar yazar o zaman. Zaten derdim bana yetiyor birde kendiyle ugrastirmaz. Mantiklisi budur !

S SerenityMamoru meraba :))
Öncelikle konuyu anlamaya çalışmak yerine yok sessiz harfti yok noktalamaydı diye bahane edip sırtınızdan prim kazanmaya çalışanları umursamayın.
Yardımcı olmak öncelikli niyetleri olsa daha düzgün bir üslupla uyarırlardı zira.
Neyse...
Gelelim size...
1. Eşiniz sizi cepte görüyo, yani kaybetme korkusu yok.
Erkekler genelde ailesi ya da sosyal çevresiyle bağı zayıf, ekonomik gücü olmayan, fazlasıyla sadakatli ya da kendisini vazgeçilmez hissettiren kadınları kaybetmekten korkmaz. Bu yazdıklatımdan bir ya da bir kaçı sizde varmı?
2. Eşiniz biraz maymun iştahlı ve heycanı seven bi tipse uzun vadeli ilişkilerden sıkılması muhtemel. Ev hayatınız nasıl tanımlıyosunuz, yani genel olarak kendinizi >enerjik-yenilikçi/sıkıcı-rutinlerin arasında boğulan< bu iki gruptan hangisine dahil görüyosunuz?
3. Erkekler için kadını cazip tutan bi diğer şey onda olmayıp sizde olan bazı hobi ya da ilgi alanlarıdır. Bu aynı zamanda ona bağımlı olmadığınızı da gösterir. Günlük ya da haftalık yapmaktan hoşlandığınız şeyler/hobiler var mı?
İlk olarak aklıma bunlar geldi. Cevaplarınıza göre yardımcı olmaya çalışcam.
Sevgiler...
İmza: 9 aylık bebek anası 4yıllık evli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…