- 7 Ekim 2016
- 184
- 68
-
- Konu Sahibi SerenityMamoru
Çocuk var mı?
Bir çözüm yolu bulursan benimlede paylaş. Bende bu yüzdem boşanmayı düşünüyorum sık sık
Yazdığın gibi iletişim kuruyorsanız işin zor gerçekten. Noktalara odaklanmaktan anlamadım konuyu.
Eski konunuza baktım da, adam korkunç biri.
İşte rest çekmek gerekiyor adam akıllı. Eşinizi tanımıyorum ama bazı erkekler iplemeyen kadın profilini sevmiyor. Sallamayın mesela onu. Gelmemiş, dönmemiş, konuşmamış, bakmamış. Onsuzda çok mutlu olabileceğiniz mesajını verin mesela. Ben bu yolla yola gelen adamlar gördüm. Fakat karskter meselesi.
Evlenmeden önce birbirini tanımaya fırsatı olmayan, tanıyamayan ya da evlenme amacıyla tanışan kişilerde böyle oluyor maalesef..
aynen biz de gelmesinler diye bir sekilde tasındık babamı ikna ettik burayı sevmiyoruz baska yere tasınalım vs vs diye de tasındık uzaga annem rahatladı en azından artık gdip gelme olayı bittiYaaaa bu kdr senelik evliler halaa bunlarimi yaşıyor annen. Çok üzüldüm gerçekten. Ben de durum böyle malesef gecmeyecek diye çok korkuyorum. Bazen diyor bizim kararimiz biz biliriz. Sonra ailesi trip atıyor. Hemen ailesne dönüyor. Onlar yanlsta dese her dedkleri doğru. Yakinz diyede surekli bir gidelim muhabbeti. Zaten gitmesek gün aşırı bizdeler artk evimden tiksindm hic rhtm yk.
aynen biz de gelmesinler diye bir sekilde tasındık babamı ikna ettik burayı sevmiyoruz baska yere tasınalım vs vs diye de tasındık uzaga annem rahatladı en azından artık gdip gelme olayı bittiama bu sefer de babam sürekli gidiyor onlara. neyse ki biz gitmiyoruz.
El8nden gelen her seyi yaptiysan simdi de ayagindan geleni yap, gitmek gibi mesela.
Evlenmeden once yeterince taniyamamissin ya da rol yapmis. Ya oyle kbulleneceksin -ki ben olsam edemem ya da ayrilacaksin. Ayrilmazsan lutfen cocugunuza yansitmamaya calisip gercekten kabullen
Ben yaptim inan. Oglumla yeni bir hayata basladim ve onu arkamda biraktim disaridan bakan biri degilim o yuzden. Yani demesi kolay demiyorum elbette. O karari vermek zor olan. Gerisi corap sokugu gibi geliyor. Sen gitme hatta onu gonder.Dışardan baksam belki bende kendim için bu kararı verirdim. Ama bi kac aylık bi bebegin cok taze bi evliligin ve bosanmani kabul etmeyecek arkanda durmayacak bir ailen varsa malesef yapamiyorsun. Ipleri tamamen koparmadan önce elinden geleni yapmak lazım buna mecburum ...
bende sıkıldım ve okumayı bıraktım hem fikir sormuş hiç özenmeden üşenerek yazzmış sanırım kısaltmalar felan aynen katılıyorum iletişim sorununuz var bencedeEğer konuşman da yazın gibiyse iletişim kuramamanız çok normal. Şu yazdıklarını bir oku lütfen...
Merhaba, bence eşiniz evliliği kafasında oturtamamış. Bence sizde bireysel olarak birşeyler yapmaya başlayın ve eşinizi önemsemeyin bir süre, evde eşinizle otururken indirin bir telefon oynayın seslendiğinde tepki vermeyin sonra ben şuraya gidiyorum diyin ve çıkın ama bu kısmı kavga etmicek şekilde yapın noluyo desin bi.Merhaba herkese,
2 yıllık evliyim. Eşimle evlenmeden bi kaç sene sevgili ve nişanlı kaldık. O sürelerde dünya iyisiymiş meğer. Ne desem yapan uzmemeye çalışan. Önceliği ben. Sürekli elele kavga etsek bile kavga bile sayılmazmış meğer. Hemen barışırdık da zaten.
Evlenelim kavuşalım seni cok seviyorum diyip yanmda olabildgi bütün zamanlarda beni sarıp sarmalayan insan. Evlendikten sonra tamamen değişti. Bir cok sorunla karşılaştım. Dugunumde balayimda evlendikten snra. Birden bire o adam gitti. Yerine gelenek ve goreneklerine bagli tamamiyle eski kafali . Mutemadiyen kendine vakit ayrmaya çalışan (bensiz) bir adam geldi. Zaten çalışıyoruz. Bir de aksam yemek yiyoruz ya yatiyor. Ya arkdslarna gtmek istyr. Ya bilgisayarda. Ya telefona bakiyor. Yani hic bir ihtmalde ben yokum. Erkenden yatiyor. Sarılmıyor bile uyurken. Hayatmn her aninda evlendikten snra yalniz kaldm. Ck üzülüyorum. Pzr günü saat 9 da uyudu mesela bi basimaym. Cok sklyrm. Eskiden yanmda olan insan smdi ailesnn agznn icine bakiyor. Sureklide onlari davet ediyr. Gun aşırı bizde onlarda olalim istiyor. Bu da ayri bi sknti. Zaten birlikte hic vkt gecirip bir seyler yapip paylasmiyrz. Birde gorumcem ve kaynvalidemleyim. Gtmek istemeynce yeni gttik deyincede kavga cikariyor kndi tek dışarı çıkıyor. Ben ne dersem o dedgm olmazsa bozusuruz moduna girdi.
Bir kac kere karsima aldm knstm. Evlendkten snra nie bu kdr degstigi konusunda. Tek kalmak yalnz kalmak istemedgm konusunda. Bir şeyler paylasalim bir evliyiz konusunda. Artk ailesni hergün görmek istemediğim zaten gidip geldgmz ve aşırıya kactgmz konusunda. Ama hiccc bi yere varamadim.
Artık çok yoruldum. Çok skldm. Ve çokkk yalnızım surekli mutsuzum ağlıyorum.
Bir Çok sey denedim belki misilleme yaptm belki ck ilglendm belki hic umursamadm kizdm belki knstm ama hic bi yere varamadm.
Artık boşanma durumundayz. Mutlu mesut basladgmz iliskimiz gun gectkce sacmalasiyor. Mantık cizgisinden ckti.
Sizce ne yapmaliyim? Her fikir benim için çok önemli. Dengem bozuldu artık