Bilmiyorum bu bana tuhaf geliyor düşünce yapınız . Ben evlendim evet ailemin yanında da olsam kendi evimde daha huzur buluyorum ve bunun iyi bişey olduğunu düşünüyorum ailemde huzur doludur evde kavga gürültü olmaz sevgi hakimdir ama yine de kendi evim . Şöyle bi durum var ailenizin evine gidince de yabancı gibi olmuyosunuz neticede.Ona güveniyorum ama bugüne dek hiç ailemden ayrılmadım ve onlardan ayrılma düşüncesi beni korkutuyor hani diyorlar ya evlen bu eve gelince rahat edemiceksin kendi evine gitmek isticeksin diye ben onu yaşamak istemiyorum bu ev hep benim evim olsun istiyorum hep aynı duyguyla gireyim buraya istiyorum
Ben şuan da öyle bişey yaşamadığım için bana yabancı gibi olacakmışım eski sıcaklık olmayacakmış gibi hissediyorum bizim aile de de kavga gürültü olmaz sürekli eğleniriz annemle zaten arkadaş gibiyiz babamla da sürekli güleriz eğleniriz ama sanki evlenince bana yabancı gözüyle bakacaklarmış gibi garip bir düşünce varBilmiyorum bu bana tuhaf geliyor düşünce yapınız . Ben evlendim evet ailemin yanında da olsam kendi evimde daha huzur buluyorum ve bunun iyi bişey olduğunu düşünüyorum ailemde huzur doludur evde kavga gürültü olmaz sevgi hakimdir ama yine de kendi evim . Şöyle bi durum var ailenizin evine gidince de yabancı gibi olmuyosunuz neticede.
Henüz 21 yaşındayım erkek arkadaşımla 7 yıllık bir iliskimiz var ve biz 17 18 yasindan beri evlencez evlencez diyoruz bu yaz evlenecektik ben babama vs. Söyledim hatta o da kabul etti ama erkek arkadasimin ailesi bu sene dugun yapamayacaklarini falan soyledi annemde babama söylemiş babam oh bende erken buluyordum zaten hatta 1 senede biz erteleyelim falan demis bende babam çok uzuldugu icin vazgeçmiştim korkmuştum zaten şimdi anneme diyorum ertelensin 1 sene daha annem hayır diyor ha 1 sene önce ha 1 sene sonra diyor küçük bir ılçede yaşıyoruz ve annem laf söz olcak falan diye korkuyor bu yüzden kabul etmiyor ne yapicam ben keşke en başından erkek arkadaşımın gazına gelip işi buralara getirmeseydim diyorum çok pişmanım sevdigimle çocukluk aşkımla evleneceğim ama sevinemiyorum mutlu olamıyorum
Sanırım daha önce onlardan hiç ayrı kalmadigim icin korkuyorum ayrilik nedir bilmiyorum çünküMesleğiniz elinizdeyse erkek arkadaşınızın karakterinden ve sevginizden eminseniz pişman olmanıza gerek yok küçük yaşta evlendim eşimi seviyorum ve pişman değilim kendinizden emin olmalısınız.
Bu ne acele?Henüz 21 yaşındayım erkek arkadaşımla 7 yıllık bir iliskimiz var ve biz 17 18 yasindan beri evlencez evlencez diyoruz bu yaz evlenecektik ben babama vs. Söyledim hatta o da kabul etti ama erkek arkadasimin ailesi bu sene dugun yapamayacaklarini falan soyledi annemde babama söylemiş babam oh bende erken buluyordum zaten hatta 1 senede biz erteleyelim falan demis bende babam çok uzuldugu icin vazgeçmiştim korkmuştum zaten şimdi anneme diyorum ertelensin 1 sene daha annem hayır diyor ha 1 sene önce ha 1 sene sonra diyor küçük bir ılçede yaşıyoruz ve annem laf söz olcak falan diye korkuyor bu yüzden kabul etmiyor ne yapicam ben keşke en başından erkek arkadaşımın gazına gelip işi buralara getirmeseydim diyorum çok pişmanım sevdigimle çocukluk aşkımla evleneceğim ama sevinemiyorum mutlu olamıyorum
Aynen öyle...Bilmiyorum bu bana tuhaf geliyor düşünce yapınız . Ben evlendim evet ailemin yanında da olsam kendi evimde daha huzur buluyorum ve bunun iyi bişey olduğunu düşünüyorum ailemde huzur doludur evde kavga gürültü olmaz sevgi hakimdir ama yine de kendi evim . Şöyle bi durum var ailenizin evine gidince de yabancı gibi olmuyosunuz neticede.
Bende hiç ayrı kalmamistim hatta ben psikoljisi çabuk bozulan bir insanım ilk evlendigim sıralar çok zorlandım geceleri aglardim ne kendi evime ait hissediyordum ne de ailemin evine depresyona girmiştim ama şimdi evimden başka yerde rahat edemem evime girince güzel bir iç çeker oh mis evim derimSanırım daha önce onlardan hiç ayrı kalmadigim icin korkuyorum ayrilik nedir bilmiyorum çünkü
Anneniz ilginç bir kadin.Henüz 21 yaşındayım erkek arkadaşımla 7 yıllık bir iliskimiz var ve biz 17 18 yasindan beri evlencez evlencez diyoruz bu yaz evlenecektik ben babama vs. Söyledim hatta o da kabul etti ama erkek arkadasimin ailesi bu sene dugun yapamayacaklarini falan soyledi annemde babama söylemiş babam oh bende erken buluyordum zaten hatta 1 senede biz erteleyelim falan demis bende babam çok uzuldugu icin vazgeçmiştim korkmuştum zaten şimdi anneme diyorum ertelensin 1 sene daha annem hayır diyor ha 1 sene önce ha 1 sene sonra diyor küçük bir ılçede yaşıyoruz ve annem laf söz olcak falan diye korkuyor bu yüzden kabul etmiyor ne yapicam ben keşke en başından erkek arkadaşımın gazına gelip işi buralara getirmeseydim diyorum çok pişmanım sevdigimle çocukluk aşkımla evleneceğim ama sevinemiyorum mutlu olamıyorum
Ailenden ayrı kalmaya henüz hazır değilsin.Bunu ailene açıklayabilirsin.Ona güveniyorum ama bugüne dek hiç ailemden ayrılmadım ve onlardan ayrılma düşüncesi beni korkutuyor hani diyorlar ya evlen bu eve gelince rahat edemiceksin kendi evine gitmek isticeksin diye ben onu yaşamak istemiyorum bu ev hep benim evim olsun istiyorum hep aynı duyguyla gireyim buraya istiyorum
Henüz 21 yaşındayım erkek arkadaşımla 7 yıllık bir iliskimiz var ve biz 17 18 yasindan beri evlencez evlencez diyoruz bu yaz evlenecektik ben babama vs. Söyledim hatta o da kabul etti ama erkek arkadasimin ailesi bu sene dugun yapamayacaklarini falan soyledi annemde babama söylemiş babam oh bende erken buluyordum zaten hatta 1 senede biz erteleyelim falan demis bende babam çok uzuldugu icin vazgeçmiştim korkmuştum zaten şimdi anneme diyorum ertelensin 1 sene daha annem hayır diyor ha 1 sene önce ha 1 sene sonra diyor küçük bir ılçede yaşıyoruz ve annem laf söz olcak falan diye korkuyor bu yüzden kabul etmiyor ne yapicam ben keşke en başından erkek arkadaşımın gazına gelip işi buralara getirmeseydim diyorum çok pişmanım sevdigimle çocukluk aşkımla evleneceğim ama sevinemiyorum mutlu olamıyorum
Öyle bişey olmuyorBen şuan da öyle bişey yaşamadığım için bana yabancı gibi olacakmışım eski sıcaklık olmayacakmış gibi hissediyorum bizim aile de de kavga gürültü olmaz sürekli eğleniriz annemle zaten arkadaş gibiyiz babamla da sürekli güleriz eğleniriz ama sanki evlenince bana yabancı gözüyle bakacaklarmış gibi garip bir düşünce var
tek bişey demeye geldim bu yaşta evlenilmez.Henüz 21 yaşındayım erkek arkadaşımla 7 yıllık bir iliskimiz var ve biz 17 18 yasindan beri evlencez evlencez diyoruz bu yaz evlenecektik ben babama vs. Söyledim hatta o da kabul etti ama erkek arkadasimin ailesi bu sene dugun yapamayacaklarini falan soyledi annemde babama söylemiş babam oh bende erken buluyordum zaten hatta 1 senede biz erteleyelim falan demis bende babam çok uzuldugu icin vazgeçmiştim korkmuştum zaten şimdi anneme diyorum ertelensin 1 sene daha annem hayır diyor ha 1 sene önce ha 1 sene sonra diyor küçük bir ılçede yaşıyoruz ve annem laf söz olcak falan diye korkuyor bu yüzden kabul etmiyor ne yapicam ben keşke en başından erkek arkadaşımın gazına gelip işi buralara getirmeseydim diyorum çok pişmanım sevdigimle çocukluk aşkımla evleneceğim ama sevinemiyorum mutlu olamıyorum
21 yaşında evlenilir miHenüz 21 yaşındayım erkek arkadaşımla 7 yıllık bir iliskimiz var ve biz 17 18 yasindan beri evlencez evlencez diyoruz bu yaz evlenecektik ben babama vs. Söyledim hatta o da kabul etti ama erkek arkadasimin ailesi bu sene dugun yapamayacaklarini falan soyledi annemde babama söylemiş babam oh bende erken buluyordum zaten hatta 1 senede biz erteleyelim falan demis bende babam çok uzuldugu icin vazgeçmiştim korkmuştum zaten şimdi anneme diyorum ertelensin 1 sene daha annem hayır diyor ha 1 sene önce ha 1 sene sonra diyor küçük bir ılçede yaşıyoruz ve annem laf söz olcak falan diye korkuyor bu yüzden kabul etmiyor ne yapicam ben keşke en başından erkek arkadaşımın gazına gelip işi buralara getirmeseydim diyorum çok pişmanım sevdigimle çocukluk aşkımla evleneceğim ama sevinemiyorum mutlu olamıyorum
Daha 21 yasindasin! Ne bu erken evlilik meraki yapmayin yazik etmeyin kendinizi mesleginizi alin elinize ilk önceliginiz o olsun!Henüz 21 yaşındayım erkek arkadaşımla 7 yıllık bir iliskimiz var ve biz 17 18 yasindan beri evlencez evlencez diyoruz bu yaz evlenecektik ben babama vs. Söyledim hatta o da kabul etti ama erkek arkadasimin ailesi bu sene dugun yapamayacaklarini falan soyledi annemde babama söylemiş babam oh bende erken buluyordum zaten hatta 1 senede biz erteleyelim falan demis bende babam çok uzuldugu icin vazgeçmiştim korkmuştum zaten şimdi anneme diyorum ertelensin 1 sene daha annem hayır diyor ha 1 sene önce ha 1 sene sonra diyor küçük bir ılçede yaşıyoruz ve annem laf söz olcak falan diye korkuyor bu yüzden kabul etmiyor ne yapicam ben keşke en başından erkek arkadaşımın gazına gelip işi buralara getirmeseydim diyorum çok pişmanım sevdigimle çocukluk aşkımla evleneceğim ama sevinemiyorum mutlu olamıyorum