Evlilikten önce son çıkış,dönmeli mi devam mı etmeli?

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.474
Kızlar selam, Evlilik arifesinde olan çok sevdiğim nişanlı bir arkadaşım var. BAzı konularda güven sorunu yaşıyormuş,bana olayları dün anlattı sizden de akıl almak istedik. Bu arada nisanda nişan yaptılar 4 yıla yakındır da sevgililer. Ayşe ve Ali olarak bahsedecem karışık olmaması için

Birkaç hafta önce otobüsle bir yere gidiyorlarmış, Alinin telefonuna Mehmet dayı diye birinden çağrı gelmiş arkadaşım Ayşe de görmüş, "dayın kim sana çağrımı atıyor" tarzında konuşmuşlar neyse ayşe şüphelenmiş,almış telefonu geri çağrı atmış bu kişiye. Bu geri çağrının üzerine o numara aramış,Ayşe konuşmuş ve arayan kişi kadınmış Mehmet dayı yalan yani! sonra teli aliye vermiş.
Neyse sonra çok kötü kavga etmişler bu arayan kişi, alinin başka şehirdeki çocukluk arkadaşıymış ve istanbula gelecekmiş ali de onu gezdirecekmiş. Ama ayşe kıskanç olduğu için kızla böyle bir plan yapmışlar,çağrıya cevap verirse arayacakmış. Ali o numarayı silmiş yeminler etmiş ama hala kavgalılar ve arkadaşım affedemiyor

Bir başka şüphesi de 2 yıl önce ali başka ilde üniversite okurken olmuş(O aralar aralarında soğukluk mesafe de olmuş). O gün ali çok hastaymış,ev arkadaşları da iş güç yemek yapan tipler değiller. Ayşeye aliden msj gelmiş " Sana kıyamam ben,istersen işin bittikten sonra gel.Gelmeni çok isterim" arkadaşım bu msjı yanlışlıkla attığını anlamış. Geri aramış yine çok kötü kavga etmişler.Ali önce "ev arkadaşım sevgilisine attı o mesajı ama yanlışlıkla son aramalarda sen varsın diye sana atmış" demiş.Ayşe yutmayınca da itiraf etmiş. Çok hasta olduğunu,evdekilerin bir çorba bile yapmadığını,aynı okuldan kız arkadaşıyla mesajlaştığını söylemiş.Kız kendi evinde temizlik yapıyormuş,yorulmuş ama ali isterse sonra oraya gidip iyileşmesi için çorba vs yapabilirmiş. (Dip not: Bu olaydan 1 sene kadar sonra alinin ev arkadaşıyla o kız sevgili olmuşlar)

Kızlar çok uzatmadan en kısa haliyle anlatmaya çalıştım umarım anlaşılır olmuştur. Birbirlerini çok seviyolar kopamıyorlar ama özellikle Mehmet dayı olayı olunca arkadaşım acabalarla şüphelerle bu evliliği yapmalımı diye tereddüt içinde. Bikaç kez ayrılalım demiş ama nişanlısı ayrılmıyor kapısında bile sabahlıyor. Bu arada arkadaşımın ailesi ve ben de dahil aliyi çok severiz. Ben bunları duyunca çok şaşırdım.İnş. aldatmamıştır. Sizler ne düşünüyorsunuz?

ben Aysenin yerinde olsam bana güven vermeyen içime kurt düşüren biriyle evlenemezdim buna cesaret edemezdim.
Ya yine yaparsa ya yine biriyle görüşüyosa diye.
Güven çok ama çok önemli.
Ayse unutmasın ki gerçekten sevseydi 3.kişi diye bişey olmazdı.
baskası varsa Ali Ayseye olan sevgisinden emin olmadığı içindir bana göre.

Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir olayı
Eğer ki eşim aldatsa şuan beni 4 çocuğum olsa boşarım bunu onun yüzüne söylüyorum. bize göre birine bakmak başka bi kadın erkeğin arabasına eşsiz binmek bile aldatmak o yüzden acabalarla iş yürümez allah kolaylık versin

ilişkilerde en önemli şey;güven ..

Her iki konu da ciddi anlamda şüpheli. Yalan yalan yalan ve ucunda da hep bir kadın. Günahını almak istemem ama bana zerre güven vermedi. Yalan söylemesi ayrı iğrenç bir de mesaja bak "sana kıyamam, gelmeni çok isterim" ne demek yaa? Kadın erkek arkadaşlığına karşı olan bir insan kesinlikle değilim ama bu mesaj ciddi anlamda rahatsız edici, üstelik de yalan söylemiş. Elinden geldiği kadar ertelesin bence düğünü. Allah kolaylık versin.

Son düzenleme:
bu ali ne ayak çok uyanık galiba bu ali herşeye bir planı cevabı var maşallah ayşede pek akıllı olacak ki böyle bi adamla nişanlanmış adamın hayatı yalan yaaaa kör olmayın bu kadar

evlensin de gelip 3-5 aya burada kendisi de konu açar eşim kızlarla mesajlaşıyor diye.

Aynen size sonuna kadar katılıyorum

ali neden ayşe ile evleniyor ki ya da neden evleniyor ki evlenmeden de her şeyi yapacak kapasite mevcut elemanda

Evlilik sevgi saygı sadakat ve guvenden ıbarettir.

Eğer güven biterse saygı biter. Saygı biterse sevgi biter. O da biterse sadakat biter. Geriye de pişmanlık kalır. Allah korusun hepimizin ilişkilerini

ali bildiğin çapkınında önde gideni düşünün bu ayşenin sadece yakaladığı kadarı

kesinlikle ayrılsınlar ne demek kopamıyorum ya baksanıza resmen adam güvensiz adamın tekiii

Bence bu olayların affedilir tarafı yok.yarın öbürgün evlendgnde ben nerden bilcem kemal abinin kadriye olmadgı?ozman bende kaydediym.erkekleri gezdirmeye götüreyim?.ama yok kadın olunca namus oluyor demi.hele eve o kızı çgrması yanlış mesaj atması.?dikkat ettm ayşe yakalamasa ali anlatmayckmış!!!.boyle ilişki olmaz.olsada sonu yarın öbürgün boşanma ile biter.ayşenin yerinde olsam bu ilişkiyi bitirim.inadınada erkekleri gezdiririm?!!!

evet çünkü baksana daha nişanlıyken bile hiç eksik kalmıyor bir de yakalanıp kapılarda yatmaklar ayrılınca da hem sünepe hem çapkın

mumkunse telefon kayıtları kredi kartları bunları iyi incelesin çok şey çıkacaktır

Düpedüz aldatmış diyosunuz kızlar doğru da olabilir ama kesin ispat nasıl olur sizce? Şüpheyle ayrılmak doğru mu?
Valla Allah yardımcısı olsun korusun hepimizi şüpheden de aldatılmaktan da.

dugun arefesinde mehmet dayiyi gezdirmek icin yalan soyleyen evlendikten sonra ahmet enisteye kiyamaz..ali iş ark. ndan corba ister falan..

Belki ayşe olaya duygusal olarak yaklaşıp acaba diyebilir ama bu olaylarin mantikli bi aciklamasi yoktur 1 olmus 2 olmuş yerinde olsam aysenin 3. Frsat vermem apaçık ortada düşüncesini gerekecek birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…