Evlilikten ne bekliyordunuz, nelerle karşılaştınız?

çok haklısın aynı sorun bendede var allah ıslah etsin bu art nietli insanları aileler çok ama çok önemli

insan niye evlenir?:uhm:
tabiiki hayatını mutlu bişekilde sevdiğiyle devam ettirmekiçin bizde bunu bekleyerek evlendik....:asigim:
rabbime şükür aradığımı buldum...

mutluyum ama dahada güzel olabilir herşey olabilirdi ya da düğün günümde sevinemedim bile babam hastaydı hiçbirşey istediğim kadar güzel olamadı eşimi seviyorum ama daha güzel olabilirdi yolunda gitmeyen şeyler insanın hayatını zindan ediyor..bazı eksiklikler insanın yüreğini yakıyor hala oluşamayan hamileliğim gelemeyen bebişim gibi... senağlamabenneyaptımki

evlilikte önemli olan karşılıklı sevgi ve de saygı 4 aylık evliyim çok mutluyum çok şükür ailelerimiz bizden daha mutlu daha ne isteyebilirim,eşimin annesi annem gibi babası da babam gibi,hiçbir işimize karışmayı bırakın her konuda destekler ve bu desteği hissetmek benim gibi ailesinden uzakta olan bir gelin için inanılmaz güzel ,ama eşinin aileleriyle mutlu olmayan arkadaşlarıma şunu söyleyebilirim eşinizle mutlumuzusunuz önemli olan bu ,bir olay varsa bunu eşe yansıtıpla olan mutluluğu da tüketmemek gerekir,unutulmamalıdır ki ailesi ve bizler arası bir nesil farkı dolayısıyla yaş ve kültür farkı olduğundan olaylara yaklaşımımız farklı olabilir ama toleransı elden bırakmamak gerekir her zaman.

bende nişanlımla 6 yıldan fazla oldu beraberiz,3 yıldırda nişanlıyız,üniversite zamanında tanıştık,birbirimize çok bağlıyız,ama ne biliym bu ara hep kafamda kuruyorm nasıl olucak diye..bide şu an askerde onunda mı psikolojisi var üstümde bilemiyorumm,kısa dönem aralıkta gitti,mayısta gelicek,çok da özledimm (( her zaman böyle değilim ama işte bazen oluyor..ailesi ailem gibi k.validem gerçekten çok iyi bir insan nazar değmesin..aileler açısından hiç bir problem yok ama ne biliym evlilikten korkmaya başladım sanırım (((

sana katılıyorum arkadaşım

yorumların hemen hemen hepsini okudum.ben de bana pek uygun olmayan.hayata bakış açıları düşünce tarzları yaşama şekilleri hal ve hareketleri bana hiç uymayan bir aileye düştüm.ben ailesinden uzakta olan bir gelinim ve kayınvalidemlerle aynı sitedeyim.buna rağmen hafta da 1 anca giderim eşimle.çok zıt karakterdeyiz.onun için bölesi daha iyi.ama samimi olabilecek kadar yakın olsaydı keşke karakterlerimiz.ailem yok tanıdığım kimse yok buralar da çünki:1no2:

aile çok önemli ama en azından eşin senin yanında. seni onlarla görüşmeye zorlayan veya onların lafıyla hareket edip sana zarar verebilir üzebilirdi. allah herkesin yardımcısı olsun:Saruboceq:

benım evlılıktende kocamdan da cok fazla bı beklentım yokyu olmadı da zaten.ayrı sehırlerdeydık ve ben ılıskımız ıcın cok emek harcadım.sadece emeklerımın bosa gıttıgını gormek uzuo su an benı.sevdıgım ıcın her seyımı tum yasamımı gerıde bırakıp esımın yasadıgı yere geldım.sadece ıstedıgım sahıp olunmak degıl sahıp cıkılmaktı.aılemın yoklugunu hıssettırmemesı ve sadece nezaket sevgıydı.su an sa sevgılı esım aılesıyle bır olup benı cıleden cıkartıo.ama sonunda patlıyacagım bakalım da ne zaman

bu konuyu açtığımda düğünüme daha koskoca 6 ay vardı. şimdi ise düğünüm olmuş üstüne 6 ay daha geçmiş :))

çok şükür evliliğimde beklediğimdan daha güzel şeyler gördüm. umarım herkes benim gibi şanslı olur :)

yazıları baştan sona okudum...burda yazan arkadaşlarımızın çoğu evlenmiş:) ama son yazı harikaydı:)evliliğe dair sorularına cevap bulmak isteyen birinin (benim şuan yaşadığım durum:) ) evlendikten sonraki düşüncelerini görmek özellikle de yazının olumlu gelişmesini görmek gerçekten güzeldi:) Allah mutluluğunuzu daim etsin inş:)

merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyim ve eşimi ilk gün ki gibi çok seviyorum.ama 5 yılda o kadar çok şey yaşadık ki hangi birin i anlatayım.benim evlilikdeki en büyük sıkıntım ailelerin evliliğimize karışmaları bizi çok yıprattı.birde evlenirken hiç önemsememişdim ama özel sektörde çalışıyo olması gerçekten çok zormuş.şu an kızımla birlikte bir başımıza kalıyoruz eşim ise başka şehirde çalışıyo kızımın bütün sorumluluğu benim üstümde birbirimizden ayrı nasıl olacak bilmiyorum böyle belki ben de giderim onun yanına ama şartlar uyacakmı bilmiyorum.siz siz olun özel şirketmi iki kere düşünün derim

evet evi paylaştığın insan hatta flört dönemi geçiriyorsun farklı evleniyorsun bambaşka biri olabiliyor,bir anda değişiyor bir anda buz gibi gelebiliyor ne o seni anlıyor ne sen onu... Ve başlıyor bu satten sonra gelecek kaygısı

ben evimde huzurumuz olsn başka bişi istemem diye dua ederdimm
5 aylık evliyimm
huzurr mutlulukk git gide artan sevgimizz saygımızz hepsi şükürler olsn çook güzell gidiyoo darısı bekarlaraa:)))

Allah emeklerimizi-hayallerimizi bışa çıkarmasın. huzur olsun evlerimizde saygı- sevgi olsun gerisi benim için de çok ama çok önemli. tüm fikirler için sağolun kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…