Evlilikten ne bekliyordunuz, nelerle karşılaştınız?

3-4 ay önce evlilikte korkuncc bi ilk gece bekliyodum hiç öyle bişiyle karsılasmadımmm opuyorumnanaktan

ilk sabah kahvaltımı yatagma bekliodum gidip beraber hazırladıkkk :gitme:

en azından uzun bi süre kavga olmaz diye umuyodum 2.hfta ilk kavgamızı ettik (ama Allahtan kocam gönlünü almak 2dk.mı aldı) :kedi:

bunun dısında hersey normal bencee yerimseniben

4 bucuk ay oldu evleneli iki tane de cocugum var biri nerdeyse 3 yasinda digeride 3 hafta sonra 1 yasini dolduracak ben sevdigim insan icin herseyimi feda edebilirdim herseyimi verirdim malesef yalnis bir kizi ile evlenmisim bekledigim hic bir sey olmadi bana kalan sadece iki tane pirlanta olan cocuklarim gerisi pismanlik ve husran sonumuz ne olacak bilmiyorum

ilk bu topiğe yazdığımda nişanlıydık,ve askerdeydi,şimdi bende bakıyorum da 10 ay geçmiş üstünden,bu zaman içerisinde askerden geldi,ayrıca şu an da 4,5 aylık evliyim :)) hiç korktuğum gibi olmadı,çok büyük beklentilerin içine girmemiştim zaten,ama hiç değişmedi,Allah a çok şükür ki ne umduysam onu buldum,Allah bozmasın.

amin canım.Allah mutluluğunuzu daim etsin:dance:

İyi ki böyle bir bölüm açılmış ki ben de fikirlerinizden faydalanıyorum, şu an nişanlıyım yaza düğünümüz olacak inşallah ama evlilik konusu her açıldığında konuştuğum hiç kimseden evliliğin çok güzel olduğunu duymuyorum sempatiksalakcinni , herkeste bir pişmanlık özellikle evliliğin ilk üç yılının iki taraf içinde çok zor olduğunu ve yine şu an yıllardır evli olan kişilerin evliliğin ilk yıllarında çok defa boşanmayı düşündüklerini duyuyorum, bir yandan sevdiğim kişiyle yaşamanın, herşeyi onunla paylaşmanın hayalini kurarken diğer yandan zor günler beni mi bekliyo acaba diye düşünüyorum ama sanırım konuşmak faydasız herkes kaderinde ne varsa onu yaşıyacak ve umarım herkes evlilkte mutluluğu bulur,

kızlar bakalım benim de yaza düğünüm. ama nikahlıyız. Allah nazardan saklasın ama özellikle nikah yaptıktan sonra birbirimize daha dikkatli konuşmaya başladık. kavga olsa bile hemen birbirimizin gönlünü alıyoruz.önceden bahsi geçen ayrılık kelime artık hiç yok. şu ada aynı evdeyiz zaten. daha doğrusu kayınvalidemdeyim tayin oldum burda kalıyorum. yani evlenmeden aynı evde yaşar olduk. inşallah hep sorunsuz gider. benim de korkum ilk gece ama. başka korkum yok şu anda
bence insan evliliğin ilk yıllarında bocalıyor. sorumuluk aldığı için olsa gerek. ama zaten ben ev sorumluluğunu aldım sayılır. ailemden 3 yıldır ayrıyım zaten

Bencede aile cok onemli..
esimi cok seviyorum. ailesinden uzagiz ama turkiyeye gidince onlara sinir oldum...
taa okyanus otesinden gitmisim, 4 gun kalmisim orada ve ona ragmen bir suru laf ettiler... Is yapmiyormusum...
Amannnnnnnnnnnnnnnnn..... Evlenirsende isini eline alicaksin, maddi ozgurlugun olacak..
ailesi iyi olucak...
iyi dusunucen.. sevmek de yeterli deil...hersey birarada olursa guzel oluyor...

Bir de evlenirken ailen ne diyorsa cikiyor...
Ailem ne dediyse ve ben reddetiysem, simdi hepsini goruyorum....
cok haklilarmis...

amin canım çok teşekkür ederimm:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…