- 13 Kasım 2015
- 1.149
- 787
- 38
-
- Konu Sahibi Kafamdadeli_sorular
hayırdır neden üstüne almak istiyormuş evliliği ticaret mi zannetmişler anne oğulEşimde şimdi tüm parayı üstüne almak istiyor çocuğun böle derdi yoktu ne oldu ne bitti bilmiyorum kafası değişti
Hani onlar bi konuda yardım etseler amenna biz herseyi eşimle beraber yaptık herseyden kısip borç ödedik iki yıl maddi sıkıntılarımiz oldu ben hastalandim düşüklerim oldu yine tinlamadilar bende çalışmayı bıraktım olan sigorta ya olsun ne yapayimenguzeli onlar seni yiyecegine sen onlari ye diyecegim ama bosanirsanda arada bir kac yil sigorta kaybin olacak buda sana zarar
AynenZhir zıkkm olsun hepsi
180 derece dönmüştür yoksa yanınızda olurdu3 ay icerisinde her seyi tuketecek zorluklar yasamissiniz. Kv oglunu kendi cephesine cektigine gore oncesinde sizin cephenizdeymis ve bir savas varmis konusmussunuz.
Demek ki esiniz evlenene kadar bir seyleri gozardi etmis sonrasinda evlilik oldu artik biz ne dersek o dusuncesine girmisler. 180 derece donmustur yoksa yine yaninizda olurdu.
Altinlar, takilar bizde evlenen cifte verilir. Kv ne kadar kotu olursa olsun esiniz dengeyi kuramadikca evlilik yurumez.
Esiniz duzelmiyorsa yolunuza bakin.
Helal beYa Allah aşkına ne biçim insanlar tınma bildiğini yap takılar senin takıların vermek zorunda değilsin eşinde bırak konuşşmasın annesine çok yardım edesi varsa evlenmeyip aylığını verseymiş
sakın alttan alma alttan aldıkça ezilirsinBirbirimizi severek evlendik. 3,5 yıl çıktık.suanda 3 aylık evliyiz. Düğün gecesi Altınların ve takıların kavgası oldu. Balayı güzel geçmişti taaaaaki eve dönene kadar kv oğlunu kendi cephesine çekti. Eşim 360derece döndü ailemi ve beni suçladı takı konusunda evde sürekli tartışıyoruz okadar isteyerek evlendik insan 3 ay içerisinde kafayı Yicek gibi oluyor. Sürekli ağlamaklı halim var annemi babamı çok özlüyorum kendimi cok yalnız hissediyorum kendi evim bana yabancı annemin evine dönmek geliyor sürekli anneme de anlattım biraz sabret kızım diyor evlilik ona ağır gelmiş olabilir diyor bu alışma süresi mi yoksa böyle devam mı edecek insan da bazı seyleri yasamadan malesef bunları göremiyor hata yaptım diyorum bazen evlenmekle banada fikir verin yardımmmm
islerine geldiği gibi konuşuyorlar.onlar sadece senin mehir olanlar.kocana bile istemezsen vermezsin.İmam nikahında mehir diye takılan bilezikleri de bozdurmamı istiyorlar kv mehir diye bişey yok kafandan bunu çıkar diyor
Hiç kimseyi tınmamm erkeğe ezik olmican yoksa tepeden indiremezsin..Helal be
Aynen erkeği basının üstüne cikarirsan sadece burunlari havaya kalkmiyoHiç kimseyi tınmamm erkeğe ezik olmican yoksa tepeden indiremezsin..
paran yoksa evt evlat sahıbı olmıyacaksın .o cocugu nasıl bır gelecek verecen? ev yok para yok. üstelık kvdeyle yaşayıp nasıl cinsel ilişkiye gırılıyor anlamış degılım. sesiz sinema gibi. evını kuramıyan evlenmesın bir zahmetilerde ne yapacak peki evlenmeyip ? hepimizin evlenme sebebi birazda cocuk sahibi olmak icin degilmi paran yok evlat sahibi olamazsin mi diyecegiz insanlara