Evlilikten beklentiler - görücü usulü

Bencede evlen. En azından boş bir kadro açılır ve hak eden gercekten isteyen biri girer. Sizde bir ömür dört duvar arasında kv kp ile yaşar gidersiniz. Ki çalışan biri nasıl kv kp ile bu kadar ilgilenecek. Tabi ki işini bıraktıracak.Bedavadan hem seks, hem yaşlı bakma, hem ev işi, e bi de çocuk yapar ona bakarsınız. Baya yogun bir hayat sizi bekliyor. Evlenın bosverin. Boşanırsanız deneyim olur

SSK falan yapsa bari

Benim anlamadıgım böyle düşünen birine evet diyen biri nasıl atandı. Benim üniversite fikirlerim çok degişti mesela. Üniversitedeki arkadaşlar bambaska düşünüyordu, akrabalar bambaska

Adam baştan isteklerini söylemiş sizde etkilenmişsiniz resmen ağzınız diliniz bağlanmış kısmetınız mı bilemem ama buradan söylemek istediğim şey şu : Çalışmanı istemiyorum kıskanç biriyim dese biri bana ben 2 kere düşünürdüm ve tekrar konusmak isterdim. tamam işinizi sevmiyor olabilirsiniz ama başka iş yaparsınız gerçekten ekomomik özgurluğunuzun olmamasını mı istiyorsunuz. Adam mimar evet maddi açıdan sıkıntısı yoktur belki size çok iyi eş maddi yönden de bi durum olmayacvak ama dunyanın binbir türlü hali var. ne biliyim keşke size saygısı olup bu iş durumunu size bırakmış olsa.. Anlamıyorum cidden ben eşimle evlenirken iş şartımdı : Ben çalışacağım kendm isteyene kadr yada cocuk kısmı olana kdr kendi sağlığımla ilgili bi problem olmadıkça dedim ona göre bnu bil ve ona göre başlayalım ciddi olarak dedim..

Size verilen mesajı anlayamamışsınız, adam ilişkide sorun olduğunu baştan söylemiş.

Adam sizi tanıyor, çalıştığınızı elinize ekmeğinizi aldığınızı da biliyor.

Neden devamlı “anneme babama bakacak biri lazım”, “anlaşman lazım”, “evim param var” dediğini düşünüyorsunuz? Sonra da siz yine anlayamayınca daha ilk görüşmeden “çalışmayacaksın” diye sert çıkmış.

Kendisi anne babasına devamlı bakabilecek, kariyer hedefi olmayan, hayali ev hanımı olan bir eş arıyor. Siz uyumlu değilsiniz. Yaşamdan beklentileriniz farklı.

Hayır adam bu kadar açık isteklerini söylüyorken, kendini ifade ediyorken niye liseli aşıklar gibi hülyalı hülyalı bakmaya devam ediyorsunuz? Adamın illa seni istemiyorum defol git diye bağırması falan mı gerekiyor? Kendinize gelin.

Adama göre şu anda işten istifa edeceksiniz, ne harçlık verirse kabul edeceksiniz ve annesine - babasına hizmet edeceksiniz. Kıskanç olduğunu zaten söylemiş evden çıkmayı gezmeyi de beklemeyin, itaat edeceksiniz. Hiç şikayet etmeyin, kurallar net.

Şartlarını açık açık söylemişler, karar sizin.

Bakin siz benim yazdığımı okumamissiniz ki ben asla anneme babama bak dedi demedim onlar zaten kendi ayakları üstünde duran insanlar sadece ailelerimise saygılı olalim bende seninkine dedi . yani o kadar abartıyorsunuz ki yok evden cikamazsin gezemezsin hangi devirde yasiyorsunuz anlamadım. İtaaat bekliyormus da falan da filan da .çok düşünüyorsunuz dört dörtlük insan mi var olsa da ben mi bulacagim gerci olmadi zaten buradakileri okuyunca konuşmayı kestim sırf icim karardi diye yoksa onun yanlışını görmedim Allah var. Ailemi ikna edip isi de bırakacağım artık insanlara fikir de soramaz olduk her sey de karamsarlık dalga geçeni mi ararsın
Senin gibi olmayalim da, yeter

Ev topla derken cidden nerenizle okudunuz

Ya adamı hayatınızda 1 kere görmüşsünüz. 1 kerecik, onu da evde kapı açık aile ile geçirmişsiniz.

İşi bırak derken nasıl sizi düşündüğüne inanıyorsunuz ki? Ne ara sizi o kadar çok sevdi de çalışmanıza, yorulmanıza kıyamıyor.

Full zamanlı evimin hizmetçisi, ana babamın yardımcısı olacak birini arıyorum diyor. Ve daha bunu ilk görüşmeden açık açık diyecek kadar egosu şişmiş, kendini seven, kadını horgören biri... düşün evlenmek için birini tanıyıp, ortak zevkler var mı hayat paylaşımı nasıl olacak vs de çok önemli değil. Elzem olan işini görecek kadın meziyeti.

Neyse, siz tavsiyelere çok açık değilsiniz gibi. İnş yanılan biz oluruz.

8
Allah akil versin bu uygulama niye var acaba gidin o zaman adam akilli yorum yazmayacaksaniz

Evet Allah ilk önce akil versin. Insanlar size ciddi ciddi fikir verdi adam yakisikli oldugu icin cevaplar hosunuza gitmeyince yine böyle cevaplar yazmaya basladiniz. Gidin evlenin hemen. Burdan tutan yok..

İşimi bırakacaksınız şimdi,gerçekten bunu istediğinizden eminmisiniz.
Şaka diyin lütfen ..
Yok artık. 1kez gördügün tanımadığın bir erkek için memurluğu bırakacaksın pess. Neyse hak eden biri gecer memurluğa ınsallah

Gerçekten bu ekonomik krizde memurlugu bırakıp evde mi oturacaksıniz?
Hicbirimizin mükemmel evliligi yok ama daha evlenmeden "anam babam"diye tutturan biri ilerde hiçbir konuda arkanizda olmaz ailesi her konuda her seyinize karar verir. Burdaki kadinlar sizle deneyimlerini paylasiyorlar "sorun olmaz "diyorsaniz tabi ki evlenin.
Yani herkesin yorumuna açık degilseniz konu acmayacaktiniz.

Yok artık. 1kez gördügün tanımadığın bir erkek için memurluğu bırakacaksın pess. Neyse hak eden biri gecer memurluğa ınsallah
Kesin kararlı demek ki,yazık cidden memur olmak için can atan o kadar insan varken hemde.
Bir erkek için asla değmez..

Adam icin de birakmiyor. Zaten birakmak istiyor, ama ailesine karsi cekiniyordu, simdi adamin calismasini istememesi isine gelecekti

Siz abartıyorsunuz diyorsunuz ben asıl bu kadar dürüst olmasına şaşıyorum.

Normalde insanlar bu kadar detay vermezler. Özellikle çıkma döneminde canım gülüm diyip çok az sinyal verirler, evlenince ortaya çıkar. Hele ki çalışmanı istemiyorum lafını evlenmeden önce öğrenen nadir insanlardan birisiniz.

Sizin aşkla kalbiniz pıtır pıtır çarpıyor da adamın elinde alışveriş listesi var, gayet mekanik.

Gerçekten ilk görüşmede size ölümüne aşık olduğunu falan mı düşündünüz?

Biz buradan adamın hizmetçi aradığını anladık, temel ihtiyaçlarım var kadın gelsin düzeltsin diyor. Size bedavaya bakacak el üstünde falan tutacak diye mi düşündünüz?

Çok zengindir, gerçekten çalışma hayatından yorulmuşsunuzdur, desteklemesem de anlarım. İnanın herkes sizin kadar duygusal değil, bir günlük aşkla başınız böyle dönerse iyi adamları görmeniz çok zor.

Ben diyeceğimi dedim, en azından hata yaparsanız vicdanım rahat ilerleyeceğim. Yaşam sizin.

İntihar edecek kadar sevmediğiniz işiniz ne? İnanın çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…