- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
SSK falan yapsa bariKendisi işteyken devamli adamin anne babasiyla ilgilenip, onlara hizmet edeceksiniz, eve gelince de adama hizmet edeceksiniz. Tam zamanli hizmetci ariyor.
Normal herkes bunu görebilir, neden kadin bulamadigi da çok belli oluyor.
Siz yaparim diyorsaniz, yapin.
Benim anlamadıgım böyle düşünen birine evet diyen biri nasıl atandı. Benim üniversite fikirlerim çok degişti mesela. Üniversitedeki arkadaşlar bambaska düşünüyordu, akrabalar bambaskaAman arkadaslar ne kendinizi hırpaladınız ya. Adam kartlarını açık oynamış.
Aileme hizmet
Bana tam hizmet
Kıskancım yani her türlü kısıtlıcam
Çalışmanı istemiyorum seni kendime bağımlı hale getirip istediğim kıvama getiricem
Bi kadın bu kadar değersiz basit görüyorsa kendini bırakın evlensin. Ben buna neyi anlatayım daha.
Sen kendin niye kendinle celisiyorsun ki???siz oyleydiniz galiba
Bakin siz benim yazdığımı okumamissiniz ki ben asla anneme babama bak dedi demedim onlar zaten kendi ayakları üstünde duran insanlar sadece ailelerimise saygılı olalim bende seninkine dedi . yani o kadar abartıyorsunuz ki yok evden cikamazsin gezemezsin hangi devirde yasiyorsunuz anlamadım. İtaaat bekliyormus da falan da filan da .çok düşünüyorsunuz dört dörtlük insan mi var olsa da ben mi bulacagim gerci olmadi zaten buradakileri okuyunca konuşmayı kestim sırf icim karardi diye yoksa onun yanlışını görmedim Allah var. Ailemi ikna edip isi de bırakacağım artık insanlara fikir de soramaz olduk her sey de karamsarlık dalga geçeni mi ararsınSize verilen mesajı anlayamamışsınız, adam ilişkide sorun olduğunu baştan söylemiş.
Adam sizi tanıyor, çalıştığınızı elinize ekmeğinizi aldığınızı da biliyor.
Neden devamlı “anneme babama bakacak biri lazım”, “anlaşman lazım”, “evim param var” dediğini düşünüyorsunuz? Sonra da siz yine anlayamayınca daha ilk görüşmeden “çalışmayacaksın” diye sert çıkmış.
Kendisi anne babasına devamlı bakabilecek, kariyer hedefi olmayan, hayali ev hanımı olan bir eş arıyor. Siz uyumlu değilsiniz. Yaşamdan beklentileriniz farklı.
Hayır adam bu kadar açık isteklerini söylüyorken, kendini ifade ediyorken niye liseli aşıklar gibi hülyalı hülyalı bakmaya devam ediyorsunuz? Adamın illa seni istemiyorum defol git diye bağırması falan mı gerekiyor? Kendinize gelin.
Adama göre şu anda işten istifa edeceksiniz, ne harçlık verirse kabul edeceksiniz ve annesine - babasına hizmet edeceksiniz. Kıskanç olduğunu zaten söylemiş evden çıkmayı gezmeyi de beklemeyin, itaat edeceksiniz. Hiç şikayet etmeyin, kurallar net.
Şartlarını açık açık söylemişler, karar sizin.
Senin gibi olmayalim da, yeter
Allah akil versin bu uygulama niye var acaba gidin o zaman adam akilli yorum yazmayacaksanizCinsel hayatta iyi olsun hergun buralarda neler okuyor
Ev topla derken cidden nerenizle okudunuzBu is okmaz ,adam aileme git gel ,calisma ev topla yemek yap diyor ,sen ben memur oldum atandim isimi birakmayi dusunmuyorum aile hayati musterek ,beni temizlikci asci gibi goren bir es aramiyorum diyin ,adam calistiginizi bile bile gorusmus ,gelmeseymis
Allah akil versin bu uygulama niye var acaba gidin o zaman adam akilli yorum yazmayacaksaniz
İşimi bırakacaksınız şimdi,gerçekten bunu istediğinizden eminmisiniz.. Ailemi ikna edip isi de bırakacağım artık
Yok artık. 1kez gördügün tanımadığın bir erkek için memurluğu bırakacaksın pess. Neyse hak eden biri gecer memurluğa ınsallahİşimi bırakacaksınız şimdi,gerçekten bunu istediğinizden eminmisiniz.
Şaka diyin lütfen ..
Gerçekten bu ekonomik krizde memurlugu bırakıp evde mi oturacaksıniz?Bakin siz benim yazdığımı okumamissiniz ki ben asla anneme babama bak dedi demedim onlar zaten kendi ayakları üstünde duran insanlar sadece ailelerimise saygılı olalim bende seninkine dedi . yani o kadar abartıyorsunuz ki yok evden cikamazsin gezemezsin hangi devirde yasiyorsunuz anlamadım. İtaaat bekliyormus da falan da filan da .çok düşünüyorsunuz dört dörtlük insan mi var olsa da ben mi bulacagim gerci olmadi zaten buradakileri okuyunca konuşmayı kestim sırf icim karardi diye yoksa onun yanlışını görmedim Allah var. Ailemi ikna edip isi de bırakacağım artık insanlara fikir de soramaz olduk her sey de karamsarlık dalga geçeni mi ararsın
Kesin kararlı demek ki,yazık cidden memur olmak için can atan o kadar insan varken hemde.Yok artık. 1kez gördügün tanımadığın bir erkek için memurluğu bırakacaksın pess. Neyse hak eden biri gecer memurluğa ınsallah
Yok artık. 1kez gördügün tanımadığın bir erkek için memurluğu bırakacaksın pess. Neyse hak eden biri gecer memurluğa ınsallah
Bakin siz benim yazdığımı okumamissiniz ki ben asla anneme babama bak dedi demedim onlar zaten kendi ayakları üstünde duran insanlar sadece ailelerimise saygılı olalim bende seninkine dedi . yani o kadar abartıyorsunuz ki yok evden cikamazsin gezemezsin hangi devirde yasiyorsunuz anlamadım. İtaaat bekliyormus da falan da filan da .çok düşünüyorsunuz dört dörtlük insan mi var olsa da ben mi bulacagim gerci olmadi zaten buradakileri okuyunca konuşmayı kestim sırf icim karardi diye yoksa onun yanlışını görmedim Allah var. Ailemi ikna edip isi de bırakacağım artık insanlara fikir de soramaz olduk her sey de karamsarlık dalga geçeni mi ararsın
İntihar edecek kadar sevmediğiniz işiniz ne? İnanın çok merak ettimBakin siz benim yazdığımı okumamissiniz ki ben asla anneme babama bak dedi demedim onlar zaten kendi ayakları üstünde duran insanlar sadece ailelerimise saygılı olalim bende seninkine dedi . yani o kadar abartıyorsunuz ki yok evden cikamazsin gezemezsin hangi devirde yasiyorsunuz anlamadım. İtaaat bekliyormus da falan da filan da .çok düşünüyorsunuz dört dörtlük insan mi var olsa da ben mi bulacagim gerci olmadi zaten buradakileri okuyunca konuşmayı kestim sırf icim karardi diye yoksa onun yanlışını görmedim Allah var. Ailemi ikna edip isi de bırakacağım artık insanlara fikir de soramaz olduk her sey de karamsarlık dalga geçeni mi ararsın
Neyse artık bosanırsa falan aılesı bakar herhaldeAdam icin de birakmiyor. Zaten birakmak istiyor, ama ailesine karsi cekiniyordu, simdi adamin calismasini istememesi isine gelecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?