- 28 Mart 2019
- 139
- 252
- 33
- 39
Nereden biliyorsun evde iş yapmadıklarını?buraya yazanlarin çogunun esi evde is yapmıyor çocukları ile bile ilgilenmiyor ama bu adam bana durustce söyleyince dert oldu hanımlara en azı azından iki yüzlü degil .dis görünüş olarak yakışıklı
Nasip et be Allah'ım mı diyorsunuz
Yakisikli olup nefes alsin, yeterPeki senin şartların nedir. Yok mu hiç bir şartın?
Cinsel hayatta iyi olsun hergun buralarda neler okuyorYakisikli olup nefes alsin, yeter
Cinsel hayatta iyi olsun hergun buralarda neler okuyor
Çalışmanı istemeyen adamdan uzak dur tavsiyem.yaşın küçük daha iyileri çıkar inş karşına.Merhaba hesabimi bu yuzden actim yeni uye oldugum icin fake konu sanmayin. 27 yasindayim. Halamin esinin tanidigi bir cocuk varmis (32) yasinda mimar ve cocugun babasiyla işli dislilar. Bunlar da konusurlarken iste oglum niye evlenmiyorsun falan demisler , cocuk ben namaz kilan bir es ariyorum temiz ahlakli ailem yasli insanlar onlara da iyi davranacak birini bulamadım. suana kadar da pek bi kadinla da sohbetim olmadi demis ve onlarda bizim tanidigimiz bir kiz var isterseniz gorusun memur aradigin gibi bir kiz falan namaz da kılıyor tum sulale bilir guler yuzlu vs.o da demisler.neyse bana da soylediler itiraz etmedim bi goruselim dedim geldiler cay kahve falan derken bizim oturma odasi bos kaldi halam bizi aldi odaya ayni gorucu usulu gibi anlatmaya basladi siz konusun dedi kapiyi acik birakti gitti. Valla o an cok heyecanlandim uzun zamandir hayatima da biri girmemisti yuzune bakamiyordum ama o konuskandi o konustukca bende yuzune baktim yorulacaksin, uzu var ve etkilendim gercekten surekli profiline bakiyorumiste maddi olarak isim var evimi de aldim ailemin de katkisi var sagolsunlar falan dedi istedigin gibi dayar dosersin maddi konuda sıkıntımız yok sukur sadece manevi yönden ısınalım yeter ki dedj..ailemle gidip gelmeni onlara saygi göstermeni isterim keza aynısını bende senin ailen icin gosteririm dedi kafamla onayliyordum aklima soracak bir şey gelmedi hic .ha istersen ailene yakin bir yerde ev tutarız da dedi ama en son dedi ki calismani istemiyorum.bunu bastan söyleyeyim bir adım atmadan. Ev isi yemek derken zaten yorulacaksin ,aklim sende kalmasin ben kiskanc biriyim.bunları söylerken de cok rahattı belki de görüştüğü 10.kizimdir bilemem. Sonra babasigil kalkti numarani yaz haberlesiriz deyip telefonu verdi yazdim numarami ... 10 gun once yasandi ve benden haber bekliyorlar kalbim isindi ama tamda emin degilim gibi arada nasilsin vs.seklinde mesajlastik zaten isten telefona zor bakiyorum eve gelince de dus alip uyuyordum Simdi ben bu isten bir sey anlamadım evet kucuk değiliz ama biraz farkli bir şey olmadı mi ya da ben daha önce görücü usulü kimseyle tanışmadığım icin mi garip geldi birde aslinda buraya yazmakta kararsizdim 2 gündür her yazılani okudum evlilik yazilarinda bazilari diyor ki ten uyumumuz yok evlenmeden cinsellik yasamam mümkün degil zaten hem dini yönden hemde yapmam yani ama bunlar problem olur diye de korkuyorum falan ya kafam niye bu kadar karışık.ya lütfen tavsiyenii yazın..
Taktik istedi ama biz haset çıktıkBak onu ama simdi adamin babasina caktirmadan nasil ögrenebilir"bey amca sen biraz disarda bekle. Kapiyi da bi zahmet kapativer"
Taktik istedi ama biz haset çıktık
Burada bir üye vardı. Eşi çok zengindi ama kadına kuruş koklatmıyor, harcatmıyordu. Pazara kv ile gitmek zorundaydı, kv de tazeleri kendine seçiyor çürük kötüleri geline veriyordu. Hamileydi, hiçbir kıyafet bebek eşyası aldırtmıyordu kadına. Harçlık da vermiyordu "ihtiyacın olanı anneme söyle o alır" diyordu. Kv de her şeye ne gerek var modundaydı. Genç evlenmişti, mesleği ekonomik bağımsızlığı yoktu. Eşi şiddet uyguluyordu ama tek derdi, "eşime nasıl her istediğimi aldırtırım"dı. Demek ki çekici geliyor bu konu sahibine bu tarz hayatlar. Bence bu örneğin fazlası olur, azı olmaz bu kişiyle evlenirse. Eğer 21 yaşındaysa 32 yaşında koca adamın kendisini neden istediği de çok belli. Gözü açılmamış daha, ben bunu iyi yönetirim demiştir.Yani konu sahibi 5 yildir karsisina kimse cikmadigi icin mi acaba bu adama bu kadar anlam yükledi. Adam geliyor dediginiz gibi liste sunuyor sartlari ile birde babasi telefon numarasi aliyor:
- iş kimligi elden gidecek (tekrar gelmemek üzere) ve ekonomik olarak tamamen esine bagli olacak. Bu adamda istedigin gibi al harca kafasi garanti yok. El harcligi verir ancak
- tek ilgi alanlari ev, kv ve kp evi olacak
- baska hobilere felan yer vermez erkek oldugu sürece cünkü koskonoyo (buna acik acik kontrolüm altinda olmani istiyorum demiyor da. Burda bir arap bana ailelerinde kadinlarini is yerleri bir yere gönderse bile yalniz yollamadiklari ile övünüyordu.)
- kv ve kp lafi iyi kötü hep ondan üstün olacak bunun sinyalini acik veriyor (hepimiz anne baba kv ve kp ilgileniyoruz orasi ayri bir konu)
Bunlari bir tarafta dururken diger taraftan "yakisikli" diye kurtarmiyor durumu maalesef
Burada bir üye vardı. Eşi çok zengindi ama kadına kuruş koklatmıyor, harcatmıyordu. Pazara kv ile gitmek zorundaydı, kv de tazeleri kendine seçiyor çürük kötüleri geline veriyordu. Hamileydi, hiçbir kıyafet bebek eşyası aldırtmıyordu kadına. Harçlık da vermiyordu "ihtiyacın olanı anneme söyle o alır" diyordu. Kv de her şeye ne gerek var modundaydı. Genç evlenmişti, mesleği ekonomik bağımsızlığı yoktu. Eşi şiddet uyguluyordu ama tek derdi, "eşime nasıl her istediğimi aldırtırım"dı. Demek ki çekici geliyor bu konu sahibine bu tarz hayatlar. Bence bu örneğin fazlası olur, azı olmaz bu kişiyle evlenirse. Eğer 21 yaşındaysa 32 yaşında koca adamın kendisini neden istediği de çok belli. Gözü açılmamış daha, ben bunu iyi yönetirim demiştir.
siz oyleydiniz galibaYakisikli olup nefes alsin, yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?