Merhaba ben yeni üye oldum. Derdimi anlatacak kimsem yok maalesef. Ablam var ama evli olmadığı için beni tam olarak anlayamıyor. Bende içimi açmak istiyorum yoksa patlamaya hazır tnt gibiyim. 11 senedir evliyim son 4 senedir sorunlar tavan yapti. Eşim anlayışsız hıyarın teki. Surekli bağırıyor sanki bağırmak için bahane ariyor. Yaptığım hiç bir şeyi beğenmiyor.ama hep ben kabahtluyim gibi davraniyor. Ilk 5sene Kıskanç krizlerinden delirdim oglum olduktan sonra azaldı 4 yıl sonra kızım olunca başka sorunlar çıkardı. Sürekli panik halinde atlamasınlar hoplamasinlar.... Cocukları dışarıya bile zar zor çıkarıyorum. Onu yapma bunu yapma deliricem. Yaptığım hiç bir şeyden memnun değil. Bu seneye kadar doğum izinleri dışında hep çalıştım ama onun için bir değeri yok. Çok harciyormusum. Ama gerçekte kendime birsey bile dogru düzgun aldığım yok alirsam bile hep ucuz şeyler almaya çalıyorum. Aldığım hwr kıyafeti 50 kere düşünüyorum çünkü yakası açık olmasın dar olmasın.... Zevksizligin dibinde şeyler almak zorundkatılsonrada begenmiyor. Sen bana aldiyorum onada yanaşmıyor. Bıktım artık. Çocuklar olmada coktan boşamistim. Kendisinede defalarca bunu söyledim bir etkisi olmuyor. Kendimi yetersiz hissettirdiği için nicikimi yetersiz yazdım
çocuklar için bile zor katılanıyirum. Bir gün herşeyi bırakıp kaçmak istiyorum kimsenin olmadığı yeni şehir yeni bir hayat...