• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte yemek

Tamam işte aynen devam etcek. 🤣 Ben de nefret ediyorum mutfaktan. 🤐
Ben de sevmiyorum, bizimkiler üye olsa sen hiçbir ev işini sevmiyorsun ki der beni rezil rüsva ederler, sanki tembelliğimi bulduğum her fırsatta dile getirmiyormuşum gibi 🤣🤣
Öyle bezgin bir yemek yapma halim var ki, kızım:-Anne zorlama istersen, sebzeleri bütün koy onlar kendi mucizesini yaratır. diyor 🤣🤣🤣
Haftalık menü yapacağım valla evde kraliçe ilan edilirim 👸

Ben de sevmiyorum, bizimkiler üye olsa sen hiçbir ev işini sevmiyorsun ki der beni rezil rüsva ederler, sanki tembelliğimi bulduğum her fırsatta dile getirmiyormuşum gibi 🤣🤣
Öyle bezgin bir yemek yapma halim var ki, kızım:-Anne zorlama istersen, sebzeleri bütün koy onlar kendi mucizesini yaratır. diyor 🤣🤣🤣
Haftalık menü yapacağım valla evde kraliçe ilan edilirim 👸
Abla ben de sana cevap yazarken biraz soğanı yakmışım. Düdüklü tencereden de korktuğum için şu an nohutu ısırılabilir boyuta getirdim yiyoz işte. 🤣

Ramazana girdiğimizde başladığım bu düzeni devam ettirmeyi umuyorum. Çok iyi oldu çünkü. Haftalık menü yapıyorum ve alışveriş listesi yapıyorum, patatesi patlıcanı bile tane ile alıyorum böylece çöpe giden bişey olmuyor.

Abla ben de sana cevap yazarken biraz soğanı yakmışım. Düdüklü tencereden de korktuğum için şu an nohutu ısırılabilir boyuta getirdim yiyoz işte. 🤣
Ev işi eziyet 😖 Bütün işleri yapacak robot istiyorum, eşim sen ne yapacaksın robotu, her işi biz yapıyoruz zaten diyor😬
Evde bir derin temizlikte bir de yemek yapılması gerektiğinde vücut buluyorum yoksa görünmez olmayı tercih ederim🤣
Offff offf çok zor çoook🤣

Bende çok bilmezdim yemek yapmayı. Çocukluktan itibaren mutfağa hiç merakım olmadı. 🤷🏻‍♀️ Evlenince, eşimde yemek için yaşayanlardan olunca mecbur öğrenmek zorunda kaldım. Annem çeşit çeşit yemek yapan, inanılmaz hamarat bir kadındır. Ben bir çorba, bir ana yemek yapıyorum. Fazlasını zaten yemiyoruz, israf. Bazen çorba yerine salata, cacık yapıyorum. Hepsini aynı anda yapmıyorum. Maalesef bende çalıştığım için akşam yemeğine 20 gibi oturabiliyoruz. Muzdarip olduğum tek konu bu.

Bende çok bilmezdim yemek yapmayı. Çocukluktan itibaren mutfağa hiç merakım olmadı. 🤷🏻‍♀️ Evlenince, eşimde yemek için yaşayanlardan olunca mecbur öğrenmek zorunda kaldım. Annem çeşit çeşit yemek yapan, inanılmaz hamarat bir kadındır. Ben bir çorba, bir ana yemek yapıyorum. Fazlasını zaten yemiyoruz, israf. Bazen çorba yerine salata, cacık yapıyorum. Hepsini aynı anda yapmıyorum. Maalesef bende çalıştığım için akşam yemeğine 20 gibi oturabiliyoruz. Muzdarip olduğum tek konu bu.
Bende böyle olcam annemde öyle el lezzetim yok hiç yaptigimda güzel olmuyor of

Bende böyle olcam annemde öyle el lezzetim yok hiç yaptigimda güzel olmuyor of
Hiç öyle düşünme. Yemek yapmaya yeni başlıyorsun bu şekilde düşünerek kendini daha çok soğutursun. İnternette pratik tarifler ve bir çok yemeğin videolu tarifleri var. Yemek yaptıkça elin alışır, hoşuna gider farklı yemekler yapmak istersin derken bir bakmışsın mis gibi yemekler yapıyorsun

Her hafta bir haftalık menü çıkarıp ona göre pazar alışverişi yaparsanız kolaylıkla halledebilirsiniz, ben bazı sitelere bakıp menüleri ona göre hazırlıyorum rahat oluyor, sitede bir iki kere gezince hemen eşleştirme yapıyorum not alıyorum bir hafta boyunca kafam rahat oluyor, evlenince de aynı metodu uygulamaya devam ederim ,son zamanlarda Kolay Yemek Tarifleri Resimli - Pratik kahvaltılık tarifleri sebze yemekleri makarna çeşitleri ıspanak yemeği tavuk yemekleri salata çeşitleri bu siteyi buldum tarifleri şaşmıyor beni yormuyor açıkçası kolaylıkla yapabiliyorum ölçüleri ayarlayınca güzel oluyor tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X