• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte yemek

Ben haftalık menü yapıyorum. Ona göre de toplu alışveriş yapıyorum. Malum siparişle zaten her sey bu süreçte. Liste yapmazsam yetişemem hiçbir şeye. En azından kafam da rahat oluyor. Ayrıca iş hayatından yemek yapmayı bilmiyorum bir bahane. Çeşit çeşit her yemeğin tarifi var ortalıkta.

Ben de bilmiyordum, açtım, baktım, yaptım, öğrendim. Eşim de öğrendi. Yani isteyen herkes öğreniyor demek istiyorum. Sorun zaman sıkıntısı bence öğrenmekten ziyade.

İki güne bir yapıyorum. Bazen de çorba salata olur sadece. Zaten özenerek yapılıyor evlenince. Beraber de yapınca zor olmaz, eğlenceli olur.

Malım is hayatından yemek yapmayı bilmiyorum. Her gün yemek derdini nasıl hallediyorsunuz gerçekten merak ediyorum
Haftalık menü yazıp buzdolabının üstüne asın. O menüye göre de haftada 1 gün marketin halk günü olduğu gün alışveriş yaparsınız. Alışveriş listesi olmadan her gün alışveriş yapmaya kalkışırsanız para idaresi yapamazsınız. Bir yemek uygulaması var orada günlük menüler paylaşılıyor tarifleriyle birlikte. Eğer çok yemek bilmiyorsanız oradaki menülerin tariflerine baka baka yaparsınız.

alışveriş yapıp eve geleceksin, ne yemek istiyorsan internetten tarifine bakıp yapacaksın.
bunun evlenmekle de ilgisi yok yani. genel bir ihtiyaç.
ama konu bilmemek değil de işten zaman olarak fırsat bulamıyorsanız, akşamdan yaparsınız. daha çok yaparsanız ertesi güne de kalır.

Bekarken nasıl hallediliyosa öyle hallediliyo. 🤷🏻‍♀️
Üye zaten bekar, henüz evlenmediği için kıyaslayamaz😬
Haftalık menü hazırlayanlara da saygılar, bunca yıllık evliyim bugün ne yapacağımı bilmiyorum ki 1 haftalık menü ohhhoooo Mars'a yolculuk gibi, o kadar imkansız 🤣🤣

Haftalık menü hazırlayanlara da saygılar, bunca yıllık evliyim bugün ne yapacağımı bilmiyorum ki 1 haftalık menü ohhhoooo Mars'a yolculuk gibi, o kadar imkansız 🤣🤣
Tamam işte aynen devam etcek. 🤣 Ben de nefret ediyorum mutfaktan. 🤐

Malım is hayatından yemek yapmayı bilmiyorum. Her gün yemek derdini nasıl hallediyorsunuz gerçekten merak ediyorum

Yemekte yaparım salçayla göbekte atarım kalcayla çat çat çat :KK6::rolleyes: eşler birbirine destek olmalı basında çalışan biriyseniz hele . Önceden buzluğa çıkarıp yapacağınız şeyler atabilirsiniz. Hazır şeyler kullanabikirsiniz. Dört dörtlük yapan varsa helal olsun 😄😄😄

Gene hayal alinde yaşayan bir üyemiz :27:

Back
X