• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte Sorun

Esmer Melek2603

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2021
48
-1
36
23
Kızlar Çok Zor Durumdayım.Düşüncelerinize İhtiyacım Var.4 Yıllık Evliyim Eşim Sürekli Beni Beğenmediğini Üstü kapalı Bir şekilde Anlatıyor.Cok Defa Aldattı 2.5 yaşında kızım var .Severek Kaçarak Evlendik.Bn yeni Evlendiğimizde bni Aldattığı için bırakıp giderken tuttu bni .Ve 4 yıldır herşeyi bilinçli olarak bnm yaptığım hatanın karşılığı olarak diyor.Ne yapmalıyım

Kızlar Çok Zor Durumdayım.Düşüncelerinize İhtiyacım Var.4 Yıllık Evliyim Eşim Sürekli Beni Beğenmediğini Üstü kapalı Bir şekilde Anlatıyor.Cok Defa Aldattı 2.5 yaşında kızım var .Severek Kaçarak Evlendik.Bn yeni Evlendiğimizde bni Aldattığı için bırakıp giderken tuttu bni .Ve 4 yıldır herşeyi bilinçli olarak bnm yaptığım hatanın karşılığı olarak diyor.Ne yapmalıyım
Kendi yaptığı şeyin farkında pskolojik baskı yaratıyor bu yüzden sizde ama siz tam tersi ayaklarınızın üstünde durun daha önce sizi beğeniyordu da şimdi beğenmiyorsa demek ki severek evlenmemissiniz demektir yarın birgün ayrilsaniz bu adamın tek diyeceği şey şu eşim kendine bakmıyordu (!)bu yüzden beni dışarıya itti sanki kendileri playboy muş gibi konusacaklar

Amaç sizi suçluluk ve aşağılık psikolojisine sokup evde kalmanız. O da istediği gibi hareket edecek.

Kendi yaptığı şeyin farkında pskolojik baskı yaratıyor bu yüzden sizde ama siz tam tersi ayaklarınızın üstünde durun daha önce sizi beğeniyordu da şimdi beğenmiyorsa demek ki severek evlenmemissiniz demektir yarın birgün ayrilsaniz bu adamın tek diyeceği şey şu eşim kendine bakmıyordu (!)bu yüzden beni dışarıya itti sanki kendileri playboy muş gibi konusacaklar
Çok haklısınız bnce zaten hiç bir zaman sevmedi sevse 4 yıldır sürekli üzüp hata yapmazdı

Bu adamla durmak için hiçbir sebebiniz yoktur, sizi eve hapsedip her halti yemek istiyor , bir şekilde kurtulun bu adamdan

sizi çok defa aldatan bir adamla tekrar aynı yatağa girmeden gerekli tahlilleri yaptırmışsınızdır umarım. Hastalık kapmamaya bakın. Aldatmayı affedip affetmemek sizin kararınız. Bile bile lades diyip bugünlere gelmişsiniz bir şekilde. Kimseye boşan diyemeyiz ki 🤷🏻‍♀️

Sakın 19 yaşındayım demeyin
2,5 yaşında kızın varsa seni çocuk yaşta nasıl evlendirdiler çok merak ediyorum
Babam ben 17 yaşında evlenseydim üzüntüden hasta olurdu size nasıl izin veriyorlar anlamıyorum

Sakın 19 yaşındayım demeyin
2,5 yaşında kızın varsa seni çocuk yaşta nasıl evlendirdiler çok merak ediyorum
Babam ben 17 yaşında evlenseydim üzüntüden hasta olurdu size nasıl izin veriyorlar anlamıyorum

ay yok daha neler şimdi gördüüüüm.
4 yıldır evliyim dedi. 2001 doğumlu olmak ne.

15 yaşında evlenmiş konu sahibi
Ben 15 te evlensem babam üzüntüden ölürdü anlamıyorum bu yaşta evlenenleri

muhtemelen kaçmıştır eğer yaşı doğruysa. 15 yaşında baban izin vermeden evlenemezdin de ben böyle bir şey dile getirdiğimi düşünemiyorum. Sümüğümü toplayamıyordum 🤣 annem sabah kalkıp ağzıma beslerdi daha o yaşta.

Hiiiç
Hiçbir şey yapmayın
Çocuğunuz o harika babasıyla aynı evde yaşamalı bence

muhtemelen kaçmıştır eğer yaşı doğruysa. 15 yaşında baban izin vermeden evlenemezdin de ben böyle bir şey dile getirdiğimi düşünemiyorum. Sümüğümü toplayamıyordum 🤣 annem sabah kalkıp ağzıma beslerdi daha o yaşta.
😂😂😂
Çok güldüm
Ama hala 15 te evlenenler var Müge anlı Esra Erol’da izliyorum rabbim bu millete akıl fikir versin çocuk yaşta evleniyorlar

Yapılacak şey belli zaten 🤷🏻‍♀️ küçük yaşta kaçarak evlenmek çok büyük hata yapmışsın o kocan olacak karaktersiz de bunu sana kullanıyor! Aldatmaya meyil edenin bahanesi çok olur! Severek evlendiğiniz halde ilk 4 yılda böyle bunun 14-24 yılı böyle geçer mi? Gençsin sağlıklısın ve aşağılıyor seni hastalandığında yaşlandığın da kapı önünde ki paspas muamelesi yapar söylim!

Back