- 17 Mart 2024
- 96
- -56
- 29
-
- Konu Sahibi zorhayaller
Çok abartiyorsunuz .Sınavlar yüzünden çok yoğun kaygı taşıyan biriyim gurbetteyim bebeğim var onunla ilgilenmekten çalışamadım ama kendimi denemek istedim neyse eşimde beni destekliyor sınav beklediğim iyiydi içimde bir umut doldu çıkışta çalışsam yaparım yapılmayacak bir sınav değil diye çıkmıştım sonra eşim sonuçlar ne zaman açıklanacak deyince ben sonucu öğrenmek istemiyorum moralim bozulur tatil güzel geçsin kapat konuyu dedim ve bugün eşim görüntülü arayıp şifremi sordu sonuç açıklanmış dedi baktım yani orta bir puan almışım ama puan daha çok eşimin davranışına bozuldum söyleme dediğim halde söylemesi geçen yaz tam tersini yapmıştı aöf kalmışım kendisi geçmiş ailesinin yanındaydık üzülme diye söylemedim diyor bayağı kavga ettim ve eşim yanıma geldi gelirken çiçek almış. Niye böyle yaptın diyorum o zaman kalmıştın bunda puan olduğu için bilemedim deyip özür diledi acaba bu bit manipülasyon mu yoksa ben mi abartı davranıyorum
Hayır sonuç öğrenmek istemediğim söylediğim halde arayıp söylemesi yüzündenZaten pek calisamadiginiz ve kendinizi denemek istediginiz bir sinavin sonucuna bakti diye mi kavga ettiniz? Bence de cok abartiyorsunuz
korkularım olduğunu kabul ediyorum o yüzden sınırları ihtiyaç duyuyorum. Evlilik ilerledikçe sınırlar nasıl korunacak yüzden deneyimli olanlara danışmak istedimKendi korkularinizi ve emin olmayisinizi esinizden cikartiyorsunuz gibi geldi
aöf sınavı açıklanmış kaldığı söylemişti ailesinin yanındaydık üzülme diye söylemedim dedi sonra bugün öğrenmek istemediğimi söyledim halde yinede haber vermesi tutarsızlığıİlgilenmesin mi istiyorsunuz, anlamadım ben.
E sonunda bakmayacak misiniz sonuca yani ne var bunda?Hayır sonuç öğrenmek istemediğim söylediğim halde arayıp söylemesi yüzünden
Beni çok iyi anladınız.Sizin kendi tercihinize saygı duymalı. Herkes kendi notuna kendi baksın.
Sınavlar yüzünden çok yoğun kaygı taşıyan biriyim gurbetteyim bebeğim var onunla ilgilenmekten çalışamadım ama kendimi denemek istedim neyse eşimde beni destekliyor sınav beklediğim iyiydi içimde bir umut doldu çıkışta çalışsam yaparım yapılmayacak bir sınav değil diye çıkmıştım sonra eşim sonuçlar ne zaman açıklanacak deyince ben sonucu öğrenmek istemiyorum moralim bozulur tatil güzel geçsin kapat konuyu dedim ve bugün eşim görüntülü arayıp şifremi sordu sonuç açıklanmış dedi baktım yani orta bir puan almışım ama puan daha çok eşimin davranışına bozuldum söyleme dediğim halde söylemesi geçen yaz tam tersini yapmıştı aöf kalmışım kendisi geçmiş ailesinin yanındaydık üzülme diye söylemedim diyor bayağı kavga ettim ve eşim yanıma geldi gelirken çiçek almış. Niye böyle yaptın diyorum o zaman kalmıştın bunda puan olduğu için bilemedim deyip özür diledi acaba bu bit manipülasyon mu yoksa ben mi abartı davranıyorum
Bence abartı. Biraz dertsizlikten dert arıyor gibi olmuşSınavlar yüzünden çok yoğun kaygı taşıyan biriyim gurbetteyim bebeğim var onunla ilgilenmekten çalışamadım ama kendimi denemek istedim neyse eşimde beni destekliyor sınav beklediğim iyiydi içimde bir umut doldu çıkışta çalışsam yaparım yapılmayacak bir sınav değil diye çıkmıştım sonra eşim sonuçlar ne zaman açıklanacak deyince ben sonucu öğrenmek istemiyorum moralim bozulur tatil güzel geçsin kapat konuyu dedim ve bugün eşim görüntülü arayıp şifremi sordu sonuç açıklanmış dedi baktım yani orta bir puan almışım ama puan daha çok eşimin davranışına bozuldum söyleme dediğim halde söylemesi geçen yaz tam tersini yapmıştı aöf kalmışım kendisi geçmiş ailesinin yanındaydık üzülme diye söylemedim diyor bayağı kavga ettim ve eşim yanıma geldi gelirken çiçek almış. Niye böyle yaptın diyorum o zaman kalmıştın bunda puan olduğu için bilemedim deyip özür diledi acaba bu bit manipülasyon mu yoksa ben mi abartı davranıyorum