Evlilikte sabrin sonu selamet

eğer sorun eşindeyse kişiye göre değişiyor canım ama ailelerle ilgiliyse sabrın sonu selamet diyebiliyorum bulunduğum ortamdan taşındım ve çoğu sorunlar halloldu sayılıra.s.

sabrin sonu selamet demek bir insanin degisecegine inanmak demekse galiba bu soruya verecegim cevap hayir olur,cunki sorumsuz bir insanin sorumlu birine donusmesi gercekten cok zor,karakter bozuklugunun tedavisi varmidir bilemem ama degisecegine inanmiyorum acikcasi,sonucta sabir ede ede bir suru kadinin hayati heba olup gidiyor.

arkadaşlar hepiniz farklı düşüncelerinizi belirtmişsiniz ben tam da bu noktadayım aslında sabrım işe yarayacakmı yoksa yaramıyacakmı bence yarayacak çünkü benim eşim sevgim bitti ayrılalım diyor ama ben inanmıyorum çünkü bir insanın sevgisi bitince 2 gün içinde ortaya çıkmaz öncesinde de belli olur onun için sabredip onun bu karmaşadan çıkıp hayatımıza kaldığımız yerden devam etmememiz için sabredeceğim

arkadaşlar hepiniz farklı düşüncelerinizi belirtmişsiniz ben tam da bu noktadayım aslında sabrım işe yarayacakmı yoksa yaramıyacakmı bence yarayacak çünkü benim eşim sevgim bitti ayrılalım diyor ama ben inanmıyorum çünkü bir insanın sevgisi bitince 2 gün içinde ortaya çıkmaz öncesinde de belli olur onun için sabredip onun bu karmaşadan çıkıp hayatımıza kaldığımız yerden devam etmememiz için sabredeceğim

Arkadasim, bende bazi tartistigimiz gunlerimde esime (icimde oyle bir kizginlik olurki ona karsi)- seni sevmiyorum artik- gibi sozler sarfettim ama hic icten degildi- o da bana bende sana sinir oluyorum- gibi seyler soyler,, ama unutur geceriz, hicte icten degildir bunlar.
Sabret bencede, gecer gider, yuva yikmak bu kadar kolaymiymis.

Sizce evlilikte sabrin sonu selametmidir yoksa degilmidir, yorumlarinizi bekliyorum kizlar

Aslına bakarsan bu olayı bu dünyayla sınırlamamak lazım..Bunun bir de öte tarafı var..İnsanın asıl yurdu olan mükafatını alacağı yer orası aslında.Sabretsen de değişmez diye düşüncelere kapılmayıp ta rabbimin adaletine güvenirsek tevekkül edersek işte asıl kazanan bizizdir aslında..Ama bu dünyada da selamete kavuşabilir insan sabır çok önemli bir meziyettir..Her kula nasib olmaz..

Ben yeni evlenenlere acıyorum.Ne büyük kaostur o ..flörtteki gibi değil tamamen tüm şartlar değişiyor.bir kişiyle evleniyorsun ama bin kişiyle ilgili sorunlar çıkıyor.kardeşi annesi babası v.s, v.s. ve nedense kız ailelerinden çıkmaz sorun hep erkek ailelerinden çıkar.acaba gerçekten gelininden memnun olan bir aile varmıdır çok merak ediyorum.8 yıllık evliyim ama hala karşıma çıkan sorunlar var.sorunu yaratanda eşimin ailesi. takmamaya çalışan biri olsamda, sadece sinirlerim bozuluyor konuların basitliğinden ve bencilliklerinden.

Sabredilecek olan şey sabra değerse neden olmasın.
Herşeyde sabrın sonu selamet olduğuna inananlardanım.

bence sabredeceğin olaya bağlı
insan maddi sıkıntılara sabredebilir
ama karşıdaki insan çekilmez biriyse
ve değişeceği de yoksa düşünmek
lazım
yaşlı bi teyze
evlenmeden önce bana
bi erkek evine ekmeğini getiriyorsa
eşini aldatmıyorsa
içkisi kumarı yoksa
her şeyini kusur etmeyeceksin
demişti.

herşeye göz yummak ne kadar doğrudur bilmem çünkü ozaman karşındaki herşeyi affediğini görünce daha da fazlasını yada aynı hatayı bir çok kez yapabiliyor ee ozaman ne olacak sen her zaman susan taraf olacaksın bence bu kadar sabırlı olmayalım birazda kendimizi savunalım savunalım ki bizimde varlığımız hissedilsin bizde bazen konuşalım sabretmeyelim demiyorum ama kendi benliğimi yitirebiliriz işte ozamanda her şey kontroller karşı tarafa geçebilir ve işte azamanda biz eziliriz farkında olmadan ...

neye sabrettiğinize bağlı kişiden kişiye değişebilir,
bazı bir sözle bitirir evliliği, bazısı başına ne gelirse gelsin sabreder, kaderim der çeker.
neye sabrettiğimiz ise içinde büyüdüğümüz aileye göre biçimleniyor bence.
değişir düzelir diye sabrediyorsanız çok beklemeyin derim ben ondan beklemeyin
çünkü değişmez düzelmez
siz ne yapabilirsiniz ona bakın
rahatsız olduğunuz şeyi kabul edebiliyorsanız devam edin yok eğer edemiyorsanız karar yine sizin..

bencede sabrın sonu selamet evliliğim boyunca sabrettim evde olsam belki zor olurdu ama çalıştığım için akşamları evdeydim eski eşimde polis olduğu için 1 gece bir gündüz çalıştığı için 2 güne bir görüşüyorduk hayatımı ona göre idame ettirdim vede sabrettim ne dediyse ne söylediyse ne yaptıysa tabi aşırıya gittiğinde söyleyeceklerimide söyledim daha doğrusu kendimi savundum.Neyse hep dua ettim hakkımda hayırlısını ver el kınamaz ayrılığı ver diye allahım yardımcım oldu demekki hayırlısı onun evden gitmesiymiş gitti dahada sabrettim bana yapılan haksızlıklar su yüzüne çıktı boşuna iftiraya uğradım yinede kimseye birşey demedim çünki çıkacak çok şeyler vardı daha bunla kalmamaları lazımdı sabrettim vede görmem gerekenleri gördüm ALLAHA inanın doğruları yapın içinmizde bir ukde kalmasın acaba diye ve dileyin isteyin öyle bir güzel selamete ulaşıyorsunuzki.Ama asla erkekleri değiştireceğim diyede uğraşmayın boşuna zaman harcarsınız

bencede sabrın sonu selamet evliliğim boyunca sabrettim evde olsam belki zor olurdu ama çalıştığım için akşamları evdeydim eski eşimde polis olduğu için 1 gece bir gündüz çalıştığı için 2 güne bir görüşüyorduk hayatımı ona göre idame ettirdim vede sabrettim ne dediyse ne söylediyse ne yaptıysa tabi aşırıya gittiğinde söyleyeceklerimide söyledim daha doğrusu kendimi savundum.Neyse hep dua ettim hakkımda hayırlısını ver el kınamaz ayrılığı ver diye allahım yardımcım oldu demekki hayırlısı onun evden gitmesiymiş gitti dahada sabrettim bana yapılan haksızlıklar su yüzüne çıktı boşuna iftiraya uğradım yinede kimseye birşey demedim çünki çıkacak çok şeyler vardı daha bunla kalmamaları lazımdı sabrettim vede görmem gerekenleri gördüm ALLAHA inanın doğruları yapın içinmizde bir ukde kalmasın acaba diye ve dileyin isteyin öyle bir güzel selamete ulaşıyorsunuzki.Ama asla erkekleri değiştireceğim diyede uğraşmayın boşuna zaman harcarsınız

Ne kadar güzel anlatmışsın.a.s..
Allah yolunu açık etsin. Umarım herşey istediğin gibi olur.

X