Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar hepiniz farklı düşüncelerinizi belirtmişsiniz ben tam da bu noktadayım aslında sabrım işe yarayacakmı yoksa yaramıyacakmı bence yarayacak çünkü benim eşim sevgim bitti ayrılalım diyor ama ben inanmıyorum çünkü bir insanın sevgisi bitince 2 gün içinde ortaya çıkmaz öncesinde de belli olur onun için sabredip onun bu karmaşadan çıkıp hayatımıza kaldığımız yerden devam etmememiz için sabredeceğim
Sizce evlilikte sabrin sonu selametmidir yoksa degilmidir, yorumlarinizi bekliyorum kizlar
bencede sabrın sonu selamet evliliğim boyunca sabrettim evde olsam belki zor olurdu ama çalıştığım için akşamları evdeydim eski eşimde polis olduğu için 1 gece bir gündüz çalıştığı için 2 güne bir görüşüyorduk hayatımı ona göre idame ettirdim vede sabrettim ne dediyse ne söylediyse ne yaptıysa tabi aşırıya gittiğinde söyleyeceklerimide söyledim daha doğrusu kendimi savundum.Neyse hep dua ettim hakkımda hayırlısını ver el kınamaz ayrılığı ver diye allahım yardımcım oldu demekki hayırlısı onun evden gitmesiymiş gitti dahada sabrettim bana yapılan haksızlıklar su yüzüne çıktı boşuna iftiraya uğradım yinede kimseye birşey demedim çünki çıkacak çok şeyler vardı daha bunla kalmamaları lazımdı sabrettim vede görmem gerekenleri gördüm ALLAHA inanın doğruları yapın içinmizde bir ukde kalmasın acaba diye ve dileyin isteyin öyle bir güzel selamete ulaşıyorsunuzki.Ama asla erkekleri değiştireceğim diyede uğraşmayın boşuna zaman harcarsınız