papatyaceren Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Mart 2022 54 24 15 Mart 2022 Konu Sahibi papatyaceren #21 gurbettekikardelen .!.: Suçu kendinde aramayı bırakıp, onu karşına alıp konuşsan sorunun çözülüp çözülmeyeceğini anlayabilirsin aslında. Genişletmek için tıkla... Sorun yok diyor, bir defa sordugumda. Ilgi gostermiyorsun demistim. Yorgun oluyorum diyor.
gurbettekikardelen .!.: Suçu kendinde aramayı bırakıp, onu karşına alıp konuşsan sorunun çözülüp çözülmeyeceğini anlayabilirsin aslında. Genişletmek için tıkla... Sorun yok diyor, bir defa sordugumda. Ilgi gostermiyorsun demistim. Yorgun oluyorum diyor.
gurbettekikardelen Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur! Pro Üye Anneler Kulübü 27 Aralık 2008 2.482 5.558 15 Mart 2022 Konu Sahibi papatyaceren #22 papatyaceren .!.: Sorun yok diyor, bir defa sordugumda. Ilgi gostermiyorsun demistim. Yorgun oluyorum diyor. Genişletmek için tıkla... Ne diyebilirim ki, yazdıkların dışında bir şey yoksa durum ortada.
papatyaceren .!.: Sorun yok diyor, bir defa sordugumda. Ilgi gostermiyorsun demistim. Yorgun oluyorum diyor. Genişletmek için tıkla... Ne diyebilirim ki, yazdıkların dışında bir şey yoksa durum ortada.
papatyaceren Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Mart 2022 54 24 15 Mart 2022 Konu Sahibi papatyaceren #23 Bilmiyorum kafam karışık sadece