- 13 Mart 2022
- 54
- 24
-
- Konu Sahibi papatyaceren
Yani konustum birsey yok diyor. Kacamak cevaplar. Iliskide ben istedigimde olmuyor, belli sure sonra olmayinca kalkiyorumHayır değil, konuşmayı denediniz mi? Eşiniz ne düşünüyor bu konuda?
hayır değil. eşinize duygularınızı ifade ettiniz mi? sebep neymiş size olan sevgisi mi azaldı, başka bir sorunu mu var vs?5 yildir evliyim ama son 6 aydır, ilgi göremiyorum. Onceden kutladığı ozel gunleri bile unutuyor. Iliskimiz bile cok azaldı, ayda 1 olursa oluyor. Bu hep boyle mi?
Bu durumdan rahatsızlığı mi soyledim, tamam diyor ama yine ayni degisen birsey yok. Onceden evlenmeden oncede pwsimde kosardi surekli. Bas basa kalmak icin ugrasirdi. Simdi bittihayır değil. eşinize duygularınızı ifade ettiniz mi? sebep neymiş size olan sevgisi mi azaldı, başka bir sorunu mu var vs?
o zaman kendini değiştirmesi için zaman vereceksin bak x sana su kadar süre. evlilik terapistine mi gidersiniz, beraber tatile mi çıkarsınız onu siz bulun. Olmuyorsa ben mutsuzum bu bu bu davranışlarından artık devam etmek istemiyorum diyeceksin. Zaten sebep neyse çıkar ortaya bence o arada. Ya da yok ben yapmam bunları diyorsan böyle kabul edip devam edeceksinBu durumdan rahatsızlığı mi soyledim, tamam diyor ama yine ayni degisen birsey yok. Onceden evlenmeden oncede pwsimde kosardi surekli. Bas basa kalmak icin ugrasirdi. Simdi bitti
Malesef yıpratıcı süre. Tek ben yasiyorum sanki bunu. Bende bir degisim mi var diyorum. Kendimi sucluyorum. Artik yetmiyorum sanırımo zaman kendini değiştirmesi için zaman vereceksin bak x sana su kadar süre. evlilik terapistine mi gidersiniz, beraber tatile mi çıkarsınız onu siz bulun. Olmuyorsa ben mutsuzum bu bu bu davranışlarından artık devam etmek istemiyorum diyeceksin. Zaten sebep neyse çıkar ortaya bence o arada. Ya da yok ben yapmam bunları diyorsan böyle kabul edip devam edeceksin
Yani flort donemini özlüyorum. Nasil konusma yapacagimida bilmiyorum. Ben bazen istiyorum, ama etkileyemiyorum olmuyor kendimi kotu hissediyorum bazen gozumden yas geliyor. Cok duygusalim sanirimyetemeyen siz değil eşiniz bi kere manipülasyona gelmeyin. tabi ki evlilikler flört dönemi gibi olmuyor. her ilişkinin dinamiği farklı ama 5 yıllık bir evlilikte ayda bir ilişki az gibi sanki. bunun yanı sıra ilgisizlik var diyorsunuz. bence eşinizle ciddi bir konuşma yapın evlilik demek paylaşım demek. ev arkadaşı gibi yaşamak değil
duygusal olmanız çok normal evliliğiniz için bir çözüm arıyorsunuz ve aslında çözüm sizde değil. araya fitne sokmak gibi olacak ama ilgisiz erkek konusu olunca nedense başka biri olabilir mi düşüncesi gelir aklıma. yani amacım sizi üzmek değil belki ben biraz fesat düşündüm ama bu olasılığı da düşününYani flort donemini özlüyorum. Nasil konusma yapacagimida bilmiyorum. Ben bazen istiyorum, ama etkileyemiyorum olmuyor kendimi kotu hissediyorum bazen gozumden yas geliyor. Cok duygusalim sanirim
Normal değil. Ilgi alakayı kesin konuşmayın bakalım tepkisi ne olacak5 yildir evliyim ama son 6 aydır, ilgi göremiyorum. Onceden kutladığı ozel gunleri bile unutuyor. Iliskimiz bile cok azaldı, ayda 1 olursa oluyor. Bu hep boyle mi?
En baştan böyleyse sorun yok, ama eğer ki son 6 aydır böyleyse hayatında işiyle, sağlığı ve ailesiyle ilgili sorunlar yoksa eşiyle ilgili sorunlar vardır. Yanlış anlama lütfen ve bunu senden kaynaklı bir sorun olarak düşünme, muhtemelen bir haltlar karıştırıyordur. Ayda bir olduğunda da isteksiz mi davranıyor, yoksa ereksiyon problemi falan mı yaşıyor?5 yildir evliyim ama son 6 aydır, ilgi göremiyorum. Onceden kutladığı ozel gunleri bile unutuyor. Iliskimiz bile cok azaldı, ayda 1 olursa oluyor. Bu hep boyle mi?
Inan bilmiyorum bazen aklima geliyor. Iliskiye girdigimizde bazen o isi yaparken gozunu kapatiyor birini mi dusunuyor diyorumduygusal olmanız çok normal evliliğiniz için bir çözüm arıyorsunuz ve aslında çözüm sizde değil. araya fitne sokmak gibi olacak ama ilgisiz erkek konusu olunca nedense başka biri olabilir mi düşüncesi gelir aklıma. yani amacım sizi üzmek değil belki ben biraz fesat düşündüm ama bu olasılığı da düşünün
Bazen ben istiyorum, ama ereksiyon olmuyor. Cok deniyorum yok. Farkli seyler istiyor bu seferEn baştan böyleyse sorun yok, ama eğer ki son 6 aydır böyleyse hayatında işiyle, sağlığı ve ailesiyle ilgili sorunlar yoksa eşiyle ilgili sorunlar vardır. Yanlış anlama lütfen ve bunu senden kaynaklı bir sorun olarak düşünme, muhtemelen bir haltlar karıştırıyordur. Ayda bir olduğunda da isteksiz mi davranıyor, yoksa ereksiyon problemi falan mı yaşıyor?
Farklı şeyler derken?Bazen ben istiyorum, ama ereksiyon olmuyor. Cok deniyorum yok. Farkli seyler istiyor bu sefer
Yaparken basini kapa diyor, sonra sunu bunu yapFarklı şeyler derken?
Fantazi kuruyor demek ki, eğer fantazi kurarken ereksiyon oluyorsa bir psikologa, yok onda da ereksiyon olmuyorsa bir ürologa başvurmalısınız.Yaparken basini kapa diyor, sonra sunu bunu yap
Bunu kendi istediginde yapiyor. Ben istedigimde malesef olmuyor. Sevgiliyken boyle degildi. Son 6 aydir boyle oldu. Bir defa film izlerken gordum gibi ama emin degilim. Ben yetmedim yaFantazi kuruyor demek ki, eğer fantazi kurarken ereksiyon oluyorsa bir psikologa, yok onda da ereksiyon olmuyorsa bir ürologa başvurmalısınız.
Suçu kendinde aramayı bırakıp, onu karşına alıp konuşsan sorunun çözülüp çözülmeyeceğini anlayabilirsin aslında.Bunu kendi istediginde yapiyor. Ben istedigimde malesef olmuyor. Sevgiliyken boyle degildi. Son 6 aydir boyle oldu. Bir defa film izlerken gordum gibi ama emin degilim. Ben yetmedim ya