Çatlatma iğnesi femera pcos

Pcos var bende ilere derece ondan dolayı olmaz dedi doktor ama tedavim iśe yaradı yonurtam gelişip çatladı bu ay ilaç işe yaradı hayrlısı artık Allah'a kalmış eğer nasip ederse olur inş olmasa de tüp bebek başlariz artık bakalım 3 ay daha ilaç kullanıcam inş kalırım de tüp bebek gerek kalmaz
İnşallah canım inşallah 🙏 bende de pcos var ilk ilaç kullanımımdı 2 yumurtan gelişmiş dedi ama bakalım nasıl olacak umutsuzum açıkcası

İnşallah canım inşallah 🙏 bende de pcos var ilk ilaç kullanımımdı 2 yumurtan gelişmiş dedi ama bakalım nasıl olacak umutsuzum açıkcası
Bende ilk ay 2 Yomurtam vardı doktor iğne vermedi kendilinden çatlar diye 2 ay de 1 Yomurtam vardı yine iğne vermedi yine bu ay tek Yomurtam vardı 19 mm riske atmadı bu ay doktor direk çatlama iğne verdı bakalım değerlendirdik

Boyları nasıl cnm kılo dürümün nedır adet duzenı vs
Boylarını söylemedi ama baktıktan 3 gün sonra vurun igneyi dedi.. boyum 1.60 kilom 62.. adet düzensizliğim var ama spora gittiğim sürece her ay düzenli adet olurdum evlendikten sonra 7 ay içerisinde spora gitmedim 5 kere adet gördüm amh degerim 5.47 di çıkmıştı iğneden önce

Boylarını söylemedi ama baktıktan 3 gün sonra vurun igneyi dedi.. boyum 1.60 kilom 62.. adet düzensizliğim var ama spora gittiğim sürece her ay düzenli adet olurdum evlendikten sonra 7 ay içerisinde spora gitmedim 5 kere adet gördüm amh degerim 5.47 di çıkmıştı iğneden önce
Kilon vs iyi aslında ben de 70 kılodan 57 duştum doktor kılo vermemi istedi boy de 169 hayrlısı artık ben elimden geleni her şey yaptım

Kızlar selam 1 bucuk yıldır evliyiz pcosum var ve 1 kere kimyasal gebelik geçirdim bu ay tedaviye başladım adetin 6. günü bugün. Adetin 5. Günü femera içmeye başladım pcos olup femera ile ilk aydan hamile kalan var mı aranızds
Bende d pcos var ilk deneme de hamile kaldım şu an hamileyim

Merhaba arkadaşlar, bende de pcos var, çatlatma iğnesi normal yolla ovulyayon olmadığı içinmi yapılıyor? Bilgilendirirseniz sevinirim
Teşekkür ederim
Amh değerim -8.29 , fakat ben kaç aydır ovulyasyon testiyle pozitif sonucu görüyorum

Merhaba arkadaşlar, bende de pcos var, çatlatma iğnesi normal yolla ovulyayon olmadığı içinmi yapılıyor? Bilgilendirirseniz sevinirim
Teşekkür ederim
Amh değerim -8.29 , fakat ben kaç aydır ovulyasyon testiyle pozitif sonucu görüyorum
Evet ama çatlama iğnesi kafaya göre yapılmaz mutlaka doktor kontrolu altında olmalı yumurta tarkıp yapılıcak ona göre iğne yazılır

Teşekkür ederim
Amh değerim -8.29 , fakat ben kaç aydır ovulyasyon testiyle pozitif sonucu görüyoru

Anladım teşekkür ederim
Sadecü merak etdiğim normal çatlama olsa bile yapılıyormu
Çatlama Garantı olsun diye yapıyorlar yine evet

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak size bn yeninim burda cuma günü çatlama iğnesi vurdum cumartesi pazar ilişki oldu pazartesi günü kontörlüm vardi yanı bugün yumurtam çatlamışti merak ettim test yptim bugün test siliklesmiti acaba HCG vücuttan atıyor mu lh testi silik çıktı neden böyle oldu acaba

X