• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte Mutluluk Nedir

canan9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2022
2
0
1
24
Arkadaşlar mutlu evliliği olnların buraya yazmasını istiyorum.
Neler gömezden gelinir neler gelinmemeli.Melsela ben 1 senedir bozuk telefon kullandıktan sonra ,eşim kendine çok pahallı son model telefın alıp bana eskisini verdi. Bir şey demedim fakat sizce Bu göz ardı edilmeli mi?
eşiniz size ne yaptığında değerli ne yaptığında değersiz hissedersiniz.

Neler gömezden gelinir neler gelinmemeli.Melsela ben 1 senedir bozuk telefon kullandıktan sonra ,eşim kendine çok pahallı son model telefın alıp bana eskisini verdi. Bir şey demedim fakat sizce Bu göz ardı edilmeli mi?
Bu kişinin beklentilerine göre değişir. İnsanların sınırları ve değerleri farklıdır. Hani davul bile dengi dengine derler ya . Maddi anlamda söylemiyorum ama değerler anlamında doğru buluyorum.

Mutlu evliliğin tanımı herkese göre değişir, herkesin beklentisi farklıdır. Eşininiz size eski telefonunu verip kendine çok pahalı telefon alması bana biraz bencillik gibi geldi, ikinize de daha orta halli bi telefon alabilirdi kaldı ki telefona ihtiyacınız da varmış. Bence eşinizle sınırlarınızı net ve sakin bir şekilde konuşun, bu yaptığı sizi kırmış ve sanırım başka kıran hareketleri de var. İçinize atmak ve bastırmak daha büyük sorunlara sebep olabilir

Back
X