Konu sahibi çözüm istiyor, anlaşılmayı bekliyor . Sizin evlilik hayatınızı sormuyor . Tekrar okuyunAz önce köpek ve ördeğin oyun oynadığı videoya abartısız 10 dakika güldük. İnsan nasıl eşiyle paylaşacak, eğlenecek, gülecek, sohbet edecek bir şey bulamaz ben anlamıyorum.
Bu arada benim işim aşırı yorucu, eşim de işinden memnun değil sürekli arayış içinde bu aralar. Ailelerde sağlık sorunları vs var. Yani süper huzurlu, keyifli, rahat bir zaman diliminde değiliz. Ama zaten hayatın bir alanında sıkıntı yaşarken evin içine de bunu yansıtıp iyice huzursuz olmanın anlamı olmadığını düşünüyorum.
Adamın sizi sevdiğine ve değer verdiğine emin misiniz? Bu yazdıklarınızla hiç öyle durmuyor da.Film esnasında konuşurum çok hoşlanmaz dur bir tam yerinde konuştun anlayamadım diye geri alır. Tavla bir ara o kadar çok oynadık ki artık tükettik oynamıyoruz. YouTube de stand up kahvaltı veya yemek yerken izleriz güleriz tabi iki konuşuruz o da tükenir bazen sadece güleriz. Of çok sıkıcı.. çok isterdim kendiliğinden komik esprili enerjik bir kadın olmayı. Bari taraflardan biri öyle olsa da evi canlandirsa. Kendimi yetersiz hissediyorum güldüremiyorum onu. Konuşacak birşey bulamıyorum. Hatta bazen konusmalarimi mantıksız buluyor haklı da. Konuscam diye kendimi kasıyorum saçmalıyorum. Ya da kendimi çok doğal biraktigimda bazı lafların aptalca geliyor ona ve sinirleniyor. Bilmiyorum birbrimize uygun değiliz sanırım diye sorgulamaya başladım
Bence bunu dusunebiliosan gayet de akillisin ve eleştirel bakabiliosun kendine bu cok onemli bi özellik. Senin ihtiyacın motivasyon ve kendini biraz geliştirmek. Insanlar değişir dün keyif aldigin biseyden ertesi gun almayabilirsin. Eşinin mesela ne tarz hobileri var ve onu hangi konularda donanimli bulursun?Anlattım tane tane. Ben salak değilim sende bana salak demiyorsun ama bazen yanında kendimk salak gibi hissediyorum. Yanında rahat konuşamıyorum bazen konuşuyorum sana saçma gelen birseyim oluyor soyluyorsun içten içe kırılıyorum ve içime kapaniyorum diyorum. O da idare etmeye çalışsın beni tamam ama ona da cidden o lafım saçma ve sinir bozucu geliyor o da sinir bozucu değil.gini rol yapamıyor. Kısaca ne biliyor musunuz uyumsuzluk var ortada. Ve kimse suçlu değil. Zorla ona hayır saçma bulma şu dediğimi mi diyeceğim hayir. Ona saçma geliyor ve sinirleniyor. E bence de saçma bir laf değil bende bu sefer sinirlendi diye kızıp aliniyorum. Afedersiniz ama bok gibi bir döngü.
Türkiye'de 10 evli çiftten rahat bir 5-6 tanesinde erkek daha eğitimlidir daha iyi işi/maaşı vardırMesleğin demek istemiyorum kendimi açık etmemek için tanıyan biri denk gelirse anlayabilir. Kısaca benden daha fazla tarih coğrafya bilir kitap okur. Milyonere çıksa epey yuskek bir para kazanır gelir. Bazen bunu nerden biliyor ya dediğim oluyor. Müzikle ilgilenir birşeyler çalar söyler ben çalmayı bilmem sesim kötüdür detone olurum vs vs benden daha donanımlı evet
ben ingilizce bilmedigim zamanlar her konusan harika konusuyor zannediyordum. hatta gittigim bir eğitimin videosu var, benim dilim kit kanaatti, kendimi zor ifade etmistim ama herkes bülbül gibi sakiyordu. yani ben öyle zannediyordum. o videoyu dilim daha iyiyken tekrar izleyince anladim ki millet de kafa göz dalmis konusmaya, hicbirinin de harika dili yokmus :))Kısaca benden daha fazla tarih coğrafya bilir kitap okur. Milyonere çıksa epey yuskek bir para kazanır gelir. Bazen bunu nerden biliyor ya dediğim oluyor. Müzikle ilgilenir birşeyler çalar söyler ben çalmayı bilmem sesim kötüdür detone olurum vs vs benden daha donanımlı evet
Konu sahibi rahatsız olmamış, diyaloğumuzu sürdürmüşüz, size sorduğumuzu hatırlamıyorum.Konu sahibi çözüm istiyor, anlaşılmayı bekliyor . Sizin evlilik hayatınızı sormuyor . Tekrar okuyun
Sanki sizin aranızda koskoca bir duvar var kasmaktan bir hal olmuşsunuz. Eşler birbiri yanında saçmalayabilmeli ya. Ne bileyim çocuklaşabilmeli.Film esnasında konuşurum çok hoşlanmaz dur bir tam yerinde konuştun anlayamadım diye geri alır. Tavla bir ara o kadar çok oynadık ki artık tükettik oynamıyoruz. YouTube de stand up kahvaltı veya yemek yerken izleriz güleriz tabi iki konuşuruz o da tükenir bazen sadece güleriz. Of çok sıkıcı.. çok isterdim kendiliğinden komik esprili enerjik bir kadın olmayı. Bari taraflardan biri öyle olsa da evi canlandirsa. Kendimi yetersiz hissediyorum güldüremiyorum onu. Konuşacak birşey bulamıyorum. Hatta bazen konusmalarimi mantıksız buluyor haklı da. Konuscam diye kendimi kasıyorum saçmalıyorum. Ya da kendimi çok doğal biraktigimda bazı lafların aptalca geliyor ona ve sinirleniyor. Bilmiyorum birbrimize uygun değiliz sanırım diye sorgulamaya başladım
Kısaca eşinizin sizi sevdiğini düşünmüyorum.bence daha önce de hiç sevmemiş.niye evlenmiş anlayamadım.insan sevdiği birine bu kadar gıcık ve öfkeli olamaz.zaten başta da vazgeçmeyi düşünmüş.kötü biri olmaması herkesi sevecek anlamına gelmiyor.Merhaba, az önce şunu yaşadık. Eşimi bu yıl istemediği bir şubeye verdiler çalışsın diye neyse. Şube cidden çok zor tamam. Aşırı bunalmış durumda ve bana bu akşam sohbet ederken dedi ki " bir daha yani seneye asla o şubeye gitmiycem pskilojimi mahvetti beni çok kötü etkiledi eğer ki zorlarlarsa alın başınıza çalın işinizi gitmiyorum oraya diycem sağlığımdan önemli değil" dedi. Bende dedim ki şube müdürü x abi anlayislidir eğer ki şunları şunları de aynı bana dediğin gibi zaten alın başına çalın diye son reddeye gelmezsinz vermez seni oraya dedim. Demez olaydım.. hep bunu yapiyosun ya sen beni dinlemiyor musun ben zaten ilk bu bana saydiklarini diyeceğim hâlâ beni zorlarsa alın başınıza çalın işi gibi konuşurum diyorum sen gelmiş bana sanki ilk etapta demmiyecekmisim gibi akıl veriyosun çocuk muyim tabiki ilk öyle diyecem dedi. Ben bir anda şoka uğradım akıl vermeye çalışmadım ki dedim sonuç ana fikir olarak o kötü son reddeye gelmezsinz demeye çalıştım dedim. Senin niyetin o olabilir ama genelde çocuk gibi demem gerekenleri bana söylüyorsun seni de uyarıyorum gene aynı şeyi yapiyosun dedi. Konuşurken gene kavga ederken bulduk kendimizi. En son ağlamaya başladım seninle konsuurken ben ne demek istediğimi niyetimi lafımı hep seçip öncesinde düşünecek miyim? Seninle konuşurken rahat olamıyorum farkında mısın yeter artık diye bağırdım sonuç morallar ikimizinde bozuk ve ayrı odalarda oturuyoruz. Tabi dilimi tutamadım bıktım artık keşke seninle evlenmeseydim diyerek salonu terk ettim. Ben de bir hata var mı? Eşim kötü biri değil ama nolcak böyle. İki yıldır tanıdığım bir kız arkadaşımla daha çok gülüp daha çok rahat konuşuyorum evde sus pus bazen diken üstünde konuşmak beni çok yordu hayattan zevk alamıyorum resmen ...
Sizi manipüle ediyor ya sürekli,Sizi asagiliyor sürekli kendisinin mükemmel olduğuna inandirmis sizi hemen bu bakış açısından vazgeçip sürekli kendinizin mükemmel olduğunuzu vurgulayınFilm bitirdik seri seri, ben genelde üzerinde süre gecince yabancı isimde hele ki o başrol unuturum adını ama o unutmaz. Basrolun adını diyerek komik birşey der mesela ben duraksarim hatırlamaya çalışırım. Tabi o zaman anlar ve kızar bana.. seninle de birşey konuşulmuyor unutmuşsun insanın hevesini kiriyorsun der. Haklı evet... Salak gibiyim aklımda tutamıyorum unutuyorum isim falan. Ee isimlerden bahsederek konuscaksin film hakkında .. bende dört dörtlük değilim. O daha iyilerine layıktı gerçekten ben ise kendim gibi biraz daha orta düzey kulvarda biriyle olsam daha mutlu olurdum. Boşanmak geliyor bazen içimden ama tek başıma gidip bir evde yaşamak geliyor içimden. Şu saatten sonra anne evine gitmek ölüm gibii
Bence hoş sohbet biraz lise bahçesinde çember olup voleybol oynadığımız zamanlar gibi. Top nasıl gelirse gelsin kendimizi yere atar ve karsılardık. Üstümüzün çamur olması ya da havada besili dana gibi uçuyo olmamız(en azından ben öyle görünürdüm mdndndm) umrumuzun ucu olmaz. Çünkü sohbette de voleybolda da ve insanı iyi hissetiren diğer tüm süper aktivitelerde de bu kadar iyi hissettirmesinin sırrı o sırada iqnun normalden şöyle bi 10-15 puan düşmesi ndndbd. Saçmalamak bi kusur değil, sizi sıkıntılardan çekip alan bi lütuf. Her ne söylerseniz söyleyin iyi bir oyuncu onu iç ısıtan bi şaka ya da şapşal bi soruyla gerisingeri size paslayacaktır. Ve belki de eşiniz iyi bir oyuncu değildirZaten çok şükür aşırı çok kötü sorunlarımız yok. Biz uyumsuzluk yaşıyoruz. O videoya gülmuşsunuz ne güzel. Ben eşime komik videolar atıyorum ama ona komik gelmiyor. Ortak yönümüz az paylaşım haliyle kısıtlı oluyor. Bunları kendime itiraf etmesi çok zamanımı aldı ve itiraf ettim ama insanın canı yanıyor bunları bilince. Daha da bir mutsuzluk çöküyor üstünü. Çok severek evlendim ama çevremde en az onunla konuşurum, en az onunla gülebilirim.. ortak hobilerimiz yok. İkimizde iyi insanlarız iyi de bir eştir ama eğlenemiyoruz birlikte ve bu artık çok canımı sıkıyor üzülüyorum
Kocanız narsisist ya, şu olaydan sonra %100 emin oldum. O yüzden kendinizi bu kadar neşesiz yorgun ve suçlu hissediyorsunuz. Ruh emici gibi her şeyi emiyorMerhaba, az önce şunu yaşadık. Eşimi bu yıl istemediği bir şubeye verdiler çalışsın diye neyse. Şube cidden çok zor tamam. Aşırı bunalmış durumda ve bana bu akşam sohbet ederken dedi ki " bir daha yani seneye asla o şubeye gitmiycem pskilojimi mahvetti beni çok kötü etkiledi eğer ki zorlarlarsa alın başınıza çalın işinizi gitmiyorum oraya diycem sağlığımdan önemli değil" dedi. Bende dedim ki şube müdürü x abi anlayislidir eğer ki şunları şunları de aynı bana dediğin gibi zaten alın başına çalın diye son reddeye gelmezsinz vermez seni oraya dedim. Demez olaydım.. hep bunu yapiyosun ya sen beni dinlemiyor musun ben zaten ilk bu bana saydiklarini diyeceğim hâlâ beni zorlarsa alın başınıza çalın işi gibi konuşurum diyorum sen gelmiş bana sanki ilk etapta demmiyecekmisim gibi akıl veriyosun çocuk muyim tabiki ilk öyle diyecem dedi. Ben bir anda şoka uğradım akıl vermeye çalışmadım ki dedim sonuç ana fikir olarak o kötü son reddeye gelmezsinz demeye çalıştım dedim. Senin niyetin o olabilir ama genelde çocuk gibi demem gerekenleri bana söylüyorsun seni de uyarıyorum gene aynı şeyi yapiyosun dedi. Konuşurken gene kavga ederken bulduk kendimizi. En son ağlamaya başladım seninle konsuurken ben ne demek istediğimi niyetimi lafımı hep seçip öncesinde düşünecek miyim? Seninle konuşurken rahat olamıyorum farkında mısın yeter artık diye bağırdım sonuç morallar ikimizinde bozuk ve ayrı odalarda oturuyoruz. Tabi dilimi tutamadım bıktım artık keşke seninle evlenmeseydim diyerek salonu terk ettim. Ben de bir hata var mı? Eşim kötü biri değil ama nolcak böyle. İki yıldır tanıdığım bir kız arkadaşımla daha çok gülüp daha çok rahat konuşuyorum evde sus pus bazen diken üstünde konuşmak beni çok yordu hayattan zevk alamıyorum resmen ...
Ayni sorun bende de var. Hayattan keyif almadigin, oturup sohbet edemedigin, enerjisi dusuk bir insanla yasamak cok zor. Git gide sen de ona benziyor susmayi ogreniyorsun. Maalesef bunu degistiremiyorum cunku ilgi alanlarimiz farkli onun bir hobisi bile yok balik tutmak disinda. Beni de gotur hadi desem benim gittigim yerlere sen gelemezsen daglik taslik erkek dolu diyor. Sinemaya gidelim desem sesten rahatsiz oluyor kaşlarını çatip oturuyor ya da uyuyor. Bitince de hadi hemen gidelim diyor. Hicbir seydrn keyif alamiyorum.Katılmaya çalışıyorda işte uymuyor ona. İkimizde çok isteriz şu evde birbimzile eğlenebileleim ama olmuyor. Arkadaşlarıyla güldüğü gibi benimle gülmüyor. Bende arkadaşlarımın yanında rahat konuştuğum gibi yanında rahat konuşamıyorum. Cidden çok yorucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?