ya gerçekten anlamıyormusunuz ya siz??? ben koca aramıyorum sadece yuvam düzenim olsun istiyorum...anlamak mı istemiyorsunuz??
asıl ben size acıyorum ya!!
Aşk istemiyor musun peki? Tutku?
Şehvet? Sevgi? Bu dünyayı daha güzel bir yer yapmak? Dünyada olup biten adaletsizliklere karşı çıkmak?
Dünyanın bir sürü yerini gezip görmek, keşfetmek?
Evreni çözmek? Tüm evrende neler olup bitiyor, evren nelerden oluşmuş, neden oluşmuş, nasıl oluşmuş, atomaltı dünyada neler oluyor, galaksiler, karanlık madde, karanlık enerji... bunlar neler? Beynimiz nasıl çalışıyor? Olanı biteni nasıl algılıyor? Algıladığımız şeyler aslında gerçekten gerçekler mi yoksa bunların ötesi var mı ve bunları algılamanın yolları neler?
Yok edilen Amazon ormanları?
Öldürülen kadınlar?
Irkçılığa, homofobiye, cinsiyet eşitsizliğine maruz kalan insanlar? Çocuk gelinler?
Hiç bilmediğimiz yerli kabileler, onların sahip olduğu ilim ve deneyimler mesela... Onları hiç merak ettin mi?
Piramitler?
Ya da diğer galaksilerde neler olup bitiyor acaba?
Bir çiçeğin nasıl açtığı? Bir ağacın büyümesi için kaç yılın geçmesi gerektiği, bir ormanın oluşması için geçen oncaaa zamandan sonra nasıl bir anda yok edildiği?
Evreni çözümlemeye dair son hipotezler, teoriler?
Spiritüel olarak tabir ettiğimiz olayların arkasında acaba neler yatıyor, bunları nasıl çözebiliriz diye düşünmek?
Bunlar mesela... Bunlar hiç mi yok? =)