Evlilikte İlk Gece

konu dalgaya vurulmadı, herkes kendince cevap verdi. siz aşırı ciddiye aldığınız için her yazılana tavır gösterdiniz.
ayrıca burada önerilen isimlerin hepsine basit bir google araması ile zaten ulaşırdınız yani çok üst seviye bilgi almış olmadınız. ama insanlara yok aramamı daraltıcam vs vs, sürekli bir tersleme halindesiniz.

Seksologlar vs boşuna var o zaman herhalde. Bunu araştıran da ilk benim sanırım. Herkes bodoslama dalıyor oluyor.

Araştırmaya başladığımda geniş bir konu yelpazesi vardı ve o memnun olunanları sormak istedim. Nesi garip?

Ilk gece heycaniyla dügun terini atmak icin dusa girelim demistik soyunup suyun ısınmasini bekledim ısınmayinca esimi cagirdim kombi bozukmus meger oylece yatip sabah tesisatci çagirmistik sonra kendiliginden gelisti.
Kasmayin hic korkmayin zevk verecegini düsunup devam edin korktugunuz yada aci hissettiginiz zaman esinizi uyarin yavas yavas devam edin

seks çoğunlukla içgüdüsel bir şey. deneme yanılma yoluyla keşfediyorsunuz bazı şeyleri. ilk gece için korkunuz mu var, ne yapmalıyım diye mi merak ediyorsunuz. kaynak bulma açısından hangi kategoride olduğunuz önemli aslında.
her yeni partner yeni bir ilk gece macerası oluyordu, ah gençlik ah. benim öğreneceğiniz şeylere ilaveten tavsiyem uzun bir önsevişme çoğu şeyi kolaylaştırır.

Korkum yok. Ama bununla ilgili öğrenebileceğim içerikler varsa onları merak etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…