bakın geyik mesela. bu forumdan neden soğuduğumu yıllar sonra tekrar anladım.ben yiyince almıyorum kokusunu başkasından belki de o kadar çok yiyorum ki sdfjklsdjl
İstediğiniz cevapları alamazsanız derken anlayamadım? Bence benim yazdıklarıma ve bana yazılanlara bakın bir. Ben başka bir şey sormuşken insanlar başka şey anladı ve konu dalgaya vuruldu. Yorum yapmadan geçmek zor değil herhalde?
Seksologlar vs boşuna var o zaman herhalde. Bunu araştıran da ilk benim sanırım. Herkes bodoslama dalıyor oluyor.Cinsellikle ilgili hiçbir şey bilmiyorsanız tamam araştırırsınız.Vajinismus olsanız o da tamam kesinlikle araştırılır. Ama evlilik yaşına kadar temel bilgilere erişmiş oluyoruz zaten. Daha neyini araştırıcaz merak ediyorum. Cok fazla didik didik araştırmak, kendini programlamak da işin büyüsünü bozar bence. Seksi yapılması gereken bir "işe"çevirir. Oysa aksine seksin kendiliğinden gelişeni güzeldir.
Ay dalmis adama tekme tokatTabiki de el ense falan cektik baslamadan
Araştırmaya başladığımda geniş bir konu yelpazesi vardı ve o memnun olunanları sormak istedim. Nesi garip?konu dalgaya vurulmadı, herkes kendince cevap verdi. siz aşırı ciddiye aldığınız için her yazılana tavır gösterdiniz.
ayrıca burada önerilen isimlerin hepsine basit bir google araması ile zaten ulaşırdınız yani çok üst seviye bilgi almış olmadınız. ama insanlara yok aramamı daraltıcam vs vs, sürekli bir tersleme halindesiniz.
bakın geyik mesela. bu forumdan neden soğuduğumu yıllar sonra tekrar anladım.
Valla bunca senedir sevisirim, hic oncesinde araştırmak aklima gelmemisti, tez mi yazcam sankimAraştırmaya başladığımda geniş bir konu yelpazesi vardı ve o memnun olunanları sormak istedim. Nesi garip?
Araştırmaya başladığımda geniş bir konu yelpazesi vardı ve o memnun olunanları sormak istedim. Nesi garip?
Bu mecranın geyik sohbeti yerleri var. baya eskiyim biliyorum. sizi oraya alalım.özür dilerim başöğretmenim ya. ne haddimize arkadaşla aramızda şakalaşmak. oysa hazır ola geçip emirlerinize hazır olmalıydık :)
TERCİH diye bir şey işte.Valla bunca senedir sevisirim, hic oncesinde araştırmak aklima gelmemisti, tez mi yazcam sankim
Bi hemşire abla var aile hekimliğinde ben her şeyi soruyorum yardımcı oluyor takılırsa doktora da danışıyoruz doktor doğru yere yönlendiriyor yardımcı olurlar tabikiBenim de aklıma gelmişti. Ama bu konuda yardımcı oluyorlar mı bilemedim.
Korkum yok. Ama bununla ilgili öğrenebileceğim içerikler varsa onları merak etmiştim.seks çoğunlukla içgüdüsel bir şey. deneme yanılma yoluyla keşfediyorsunuz bazı şeyleri. ilk gece için korkunuz mu var, ne yapmalıyım diye mi merak ediyorsunuz. kaynak bulma açısından hangi kategoride olduğunuz önemli aslında.
her yeni partner yeni bir ilk gece macerası oluyordu, ah gençlik ah. benim öğreneceğiniz şeylere ilaveten tavsiyem uzun bir önsevişme çoğu şeyi kolaylaştırır.
Herkes seksologlardan öğrenmiyor emin ol. Ayrıca bodoslama olanı en zevkli olanıdır ilerde aynı fikirde olabilirsin. ☺Seksologlar vs boşuna var o zaman herhalde. Bunu araştıran da ilk benim sanırım. Herkes bodoslama dalıyor oluyor.
Sen hic aevismedigin icin araştırmanın gereksiz oldugunun farkinda degilsin bence, yasayip zamanla tecrube kazanicagin, hoslanip hoslanmayacgin seyleri kendin kesfedicegin bisey sex, neyse istiyosum madem arastir tabeTERCİH diye bir şey işte.
Konu sahıbı hanım bu tip yorumlara cevap vermıssiniz ama konuyla ilgili soruma cevap vermediniz.Seksologlar vs boşuna var o zaman herhalde. Bunu araştıran da ilk benim sanırım. Herkes bodoslama dalıyor oluyor.
Bu mecranın geyik sohbeti yerleri var. baya eskiyim biliyorum. sizi oraya alalım.