Dumduz hayda bre dıyıp basladım. Olay anında vucut kendını hazırladı zaten.
Romantizmden anlamiyorsunuz mlsf......öle pehlivan gibi de şaapmasaydın canım
Romantizmden anlamiyorsunuz mlsf......
Nasıl yapılacağını anlatın demedim farkındaysanız? Mesela Rayka kumru dedi birkaç kişi. o tür önerilerdi söylemeye çalıştığım. Anlayan anlıyor işte. başka türlü anlayanlar için yapabileceğim bir şey yok tabi ki. Tercih...Burdan sana ne önerisi verebiliriz kiTaş devrinde yaşamıyoruz sonuçta. Böyle birşey için öneri istemek, hem de burda. Bilemedim.
Aranızda cınsel yakınlasma var mı suan?Nasıl yapılacağını anlatın demedim farkındaysanız? Mesela Rayka kumru dedi birkaç kişi. o tür önerilerdi söylemeye çalıştığım. Anlayan anlıyor işte. başka türlü anlayanlar için yapabileceğim bir şey yok tabi ki. Tercih...
O gece için çok kasmayın ya.
Biz eve gelip sarımsaklı yoğurtlu makarna yiyip, altınları saymıştık.
Sonra da ayıp olmasın diye seviştik. Hatta bu ayıp olmasın kısmını birbirimize 6 ay sonra falan itiraf etmiştik
Ama bizim önceden de bayağı aktif bir seks hayatımız vardı. O sebeple özel falan değildi yani. Hatta kendi evimizde de evlenmeden önce seviştiğimiz tedbili mekanda da ferahlık yoktu.
Rayka kumru önerilerine +1
Kıspet de güzel bir çamaşır aslında. Olay tamamen bakış açısı ile ilgili.Aynen ya sanıyorum ki güzel çamaşırlar kokular falan romantizm pehhh
Ay deme ruhum daralıyorKıspet de güzel bir çamaşır aslında. Olay tamamen bakış açısı ile ilgili.
Burasi Google deil sonuc olarak, google da daha cok bilgi edinirdiniz. Ilk gece bu kadar agresif olmayın bence.Nasıl yapılacağını anlatın demedim farkındaysanız? Mesela Rayka kumru dedi birkaç kişi. o tür önerilerdi söylemeye çalıştığım. Anlayan anlıyor işte. başka türlü anlayanlar için yapabileceğim bir şey yok tabi ki. Tercih...
google'da arama yapmak için tercihlerimi sınırlandırmaya çalışmak istedim diyelim. orası beni ilgilendiir sanırım. Yorum yapmazsınız olur biter. En doğru bilgiyi kimlerden öğrenebilirim diye sordum. neyi nerde arayacağım beni ilgilendirir. konuya bakmamak ve yorum yapmamak da sizi.Burasi Google deil sonuc olarak, google da daha cok bilgi edinirdiniz. Ilk gece bu kadar agresif olmayın bence.
İtfaiye imdat yangın varBen hazırım şahsen ama öyle bir durumum yok... Sad story : (
Hayda bre dedin mi tmmdir zatenDumduz hayda bre dıyıp basladım. Olay anında vucut kendını hazırladı zaten.
Ilk mesajı düzenleyip detaylandırabilirsiniz o zaman. Anladığı kadar yazıyor herkes neticede.Arkadaşlar konu yanlış anlaşıldı sanırım. Korkuyorum nasıl yapacağım, hangi pozisyonlar iyidir demedim. Sadece araştırmak için doktorlar vs tavsiye edersiniz diye konu açmak istedim. Ya da youtube'da bu tür içeriklerde kimleri tavsiye edersiniz diye. Konuyu yanlış anlamazsanız sevinirim.