Bence biz kadınların ilk başta bir erkeğin ihtiyaçlarımızı karşılamasını,eve bakmasını,ev işinde yardımcı olmasını yada iyi bir baba olmasını mükafat gibi görmekten vazgeçmemiz lazım.Bunlar olması gereken şeyler ve kimseyi iyi bir insan yapmaz.Ufak tefek tartışma yaşadığımda arkadaşlarımla konuştuğumda hepsinde aynı mod.Eşin çok iyi görmezden gel bağzı şeyleri.İyi de bende iyi bir insanım zaten bunlar olması gerekenler,iki kişilik yaşamda bunlarda olmayacaksa ne olacak?Eşiniz sizi bunlarla tuttuğunun farkında.O yüzden tedaviyi filan kabul etmiyor ve bence çok başka sorunları var.Ben cinselliğe düşkün biri değilim,zaman zaman bir ay olmasa sorun etmem ama bu olduğunda olması gerektiği gibi olduğundan.Eğer tatminsizlik yaşamış olsaydım bende çok sorun ederdim.Daha gençsiniz,sevmek,sevilmek,evlilik,ilişki bu şekilde yaşanmaz.Kendi yolunuza bakın bi 10 sene sonra hiç tahammülünüz kalmayacak ve giden yollarınıza çok pişman olacaksınız.İlk başta bir işe başlayın iş hayatınız düzene girsin ve ayrılmayı o zaman yapın.